به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، حسن محمودی مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اقداماتی که در قالب طرح شهید سلیمانی از هفته گذشته تا کنون در استان صورت گرفته است، اظهار کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی اقدامی جامعهمحور در راستای مشارکت اجتماعی در مهار کرونا است که آثار مثبتی در کنترل این ویروس داشته و دارد.
اوخاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی با عنوان مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا به شیوه محله و خانواده محور که از ابتدای آذر ۹۹ شروع شده است با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین، هلال احمر، علوم پزشکی، نهادهای دولتی و غیردولتی و با استفاده از ظرفیت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت که در آن سفیران سلامت خانوار و رابطین سلامت محله جذب و آموزش داده شدهاند، برای کنترل و پیشگیری از شیوع کووید ۱۹ گامی اساسی در مهار و کنترل این بیماری است.
محمودی اضافه کرد: در زمینه مهار کرونا بهترین و مؤثرترین راه، جلب مشارکت اجتماعی از طریق بهرهگیری از کمک نیروهای بسیجی، داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
او افزود: هدف کلی از این طرح مدیریت و کنترل کووید ۱۹ با استفاده از مشارکتهای مردمی و همکاریهای بین بخشی است که از اصول اولیه و اساسی مراقبتهای اولیه بهداشتی محسوب میشود.
مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت نکات بهداشتی، کاهش میزان بستری در بیمارستانها و کاهش میزان مرگ و میرها از دیگر اهداف اختصاصی این طرح بیان کرد.
او خاطرنشان کرد: از هفته گذشته تاکنون ۳ هزار و ۳۲۷ تست کرونا در قالب طرح شهید سلیمانی در استان از افراد دارای علائم صورت گرفته که از این تعداد تست ۵۱۱ نفر مثبت اعلام شده است.
مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در مدت زمان یادشده تاکنون ۲۲ مورد مراقبت در منزل با رصد و پیگیری تیمهای مذکور انجام شده است، گفت: یک هزار و ۴۴۹ نفر در منزل تحت قرنطینه خانگی قرار گرفتهاند.
محمودی گفت: در مدت زمان یادشده تاکنون، تیمهای مذکور به ۸ هزار و ۸۰۶ خانواده سالم در سطح استان از لحاظ رعایت نکات بهداشتی، آموزشهای لازم را ارائه دادهاند.
به گفته او، به ۴۴۷ خانواده افراد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نیز آموزشهای لازم داده شده است.
انتهای پیام/ع