سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارت های بانکی، قربانی بعدی کمبود جهانی تراشه

کمبود جهانی تراشه مشکلاتی را برای صنایع مختلف در حوزه های فناوری به وجود آورده و اکنون این مشکلات در صنعت کارت های بانکی نیز بروز یافته است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بهارات اکسپرس نیوز؛ کمبود جهانی تراشه اکنون سیستم پرداخت آنلاین را به خطر انداخته است. انجمن پرداخت هوشمند با تأکید بر اهمیت کارت‌های بانکی برای زندگی روزمره و تجارت، هشدار داد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله، اختلال قابل توجهی در این حوزه ایجاد خواهد شد. وی گفت: "هر ساله بیش از ۳ میلیارد کارت پرداخت EMV در سراسر جهان برای افرادی که حساب بانکی باز می‌کنند یا کسانی که پس از انقضا آن‌ها را تمدید می‌کنند، تولید می‌شود. اما سازندگان کارت به دلیل تنگنا‌های موجود در زنجیره تأمین با مشکلات فزاینده‌ای در به دست آوردن تراشه مواجه هستند. "


بیشتر بخوانید


کمبود جهانی تراشه تا سال بعد نیز ادامه دارد

نهاد تجارت کارت پرداخت و صنعت پرداخت موبایل از نهاد‌های دولتی و سهامداران خواسته تا وضعیت تأمین را بهبود بخشند تا از اختلالات عمده جلوگیری شود. وی گفت که تقریباً ۹۰ درصد از پرداخت‌های غیر نقدی مصرف کنندگان با استفاده از کارت در فروشگاه‌های فیزیکی انجام می‌شود و همچنین برای دسترسی به پول نقد نیز داشتن این کارت‌ها ضروری است. وی افزود: "۴۰ تا ۶۰ درصد پرداخت آنلاین به طور مستقیم یا غیر مستقیم توسط کارت‌های بانکی پشتیبانی می‌شود. "

همه گیری کرونا، تراشه سازان را مجبور به تعطیلی کارخانه‌ها در سال گذشته کرد. در ماه‌های اخیر، صنعت نیمه هادی با کمبود عمده تراشه برای محصولاتی مانند رایانه‌های شخصی، موبایل / تبلت، کنسول بازی و به ویژه خودرو مواجه شده است. تولیدکنندگان تجهیزات مجبور بودند خطوط تولید خود را به تأخیر بیندازند، زیرا تراشه کافی وجود ندارد و به نظر می‌رسد که این کمبود در حال حاضر به بخش‌های دیگر نیز گسترش یافته است.

یکی از فعالان این حوزه گفت: "اکنون، با کمبود جهانی تراشه، تهدید دیگری بوجود آمده است. تنگنا‌های موجود در عرضه تراشه بسیار مهم شده و سازندگان کارت‌های بانکی برای افزایش تراشه با مشکلات فزاینده‌ای روبرو هستند و انتظار می‌رود این کمبود تا سال ۲۰۲۲ ادامه یابد. "

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.