سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراک دال عدس و پیازچه + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک دال عدس و پیازچه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد مورد نیاز:

پیازچه ۸ ساقه

کدوسبز ۲ عدد

سیب‌زمینی ۲ عدد

گل‌کلم سفید ۲۰۰ گرم

روغن زیتون به میزان لازم

کره ۳۰ گرم

آب گوجه‌فرنگی ۱ لیتر

دال عدس ۱ پیمانه

قارچ خردکرده ۱۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

ریحان خردکرده ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پیازچه را خرد نمائید. کدو را حلقه کنید و پوست سیب‌زمینی را بگیرید و به شکل مکعب‌های درشت خرد کنید. گل‌کلم را نیز تکه‌تکه نمائید. آن‌گاه تابه‌ی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و کره را در آن بریزید و همه‌ی سبزی‌های خردکرده را بیفزائید. سپس آب گوجه‌فرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط سازید و کمی بپزید.

اکنون دال عدس را- که از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیسانده‌اید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمک و ریحان را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. آن‌گاه خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.