سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد باگت + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد باگت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد مورد نیاز
نان باگت نصف....... یک عدد

کنسرو ماهی تن..... ۱ قوطی

پنیر خامه‌ای... ۲۰۰ گرم

خیارشور ریز خردکرده..... ۱ عدد

نخود فرنگی پخته .....۵۰ گرم

پیازچه خردکرده .....۲ ساقه

آبلیموی تازه..... ۱ قاشق چایخوری

سبزی معطر (جعفری، ترخون، ریحان) .....۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ..... در صورت نیاز کمی

روش تهیه

خمیر داخل نان باگت را در آورید و کنار بگذارید. آن‌گاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش جدا شود. سپس ماهی را خرد کنید. حال پنیر خامه‌ای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم کنید. سپس ماهی، خیار شور، نخودفرنگی، پیازچه، آبلیمو و سبزی معطر را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک داخل نان را با مخلوط فراهم کرده، پر کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اکنون باگت را برای پذیرائی برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

خواص سبزی معطر

ما نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه‌ی غذا‌هایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می‌کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره هایمان است. این گونه است که هم می‌شود از عطر و طعم آن‌ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. سبزیجات معطر علاوه بر بو و عطر بی نظیری که دارند از خواص بیشماری هم برخوردارند. در واقع میتوانیم بگوییم که با سبزیجات معطر میشود به سلامتی سلامی دوباره کرد.

منبع: شورو شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مهدی
۰۹:۴۷ ۰۹ تير ۱۴۰۰
استاد ماست و پنیر با ماهی سازگار نیست حالم بهم میخوره از غذاهای الکی
مثلا تخم مرغ با ماهی و مرغ اصلا سازگاری نداره و فساد دندان و معده میاره