سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه حمیسه جنوبی

در گزارش زیر طرز تهیه حمیسه جنوبی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه حمیسه جنوبی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر

دل و قلوه یک عدد و جیگر حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک /فلفل قرمز / فلفل سیاه / زردچوبه/ پودر کاری / همگی به میزان یک قاشق چایخوری... اگر تند نمیخورید فلفل قرمز نریزید یا خیلی کم بریزید.

طرزتهیه :

پیاز هارو خلالی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم تو روغن تا حدی که نرم بشه بعد بهش دل رو اضافه میکنیم چند دقیقه تفت میدیم (چون دل سفت تره دیر‌تر میپزه) بعد قلوه و جگر رو اضافه کنید و قشنگ تفت بدید.. میریم سراغ ادویه‌ها که اضافه شون کنیم و بعد رب گوجه رو بزنیم و کامل همه مواد رو ترکیب میکنیم و میزاریم تا رنگ رب باز بشه و تفت بخوره... آخره کار هم گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و برای ده دقیقه تا یک ربع زمان میدیم تا کامل جا بیوفته .

منبع: آشپزی خونگی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.