سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معدوم سازی بیش از ۶۵۰۰ کیلوگرم گوشت ناسالم در کرمانشاه

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : از ابتدای سال تاکنون بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت گوسفند و بز و ۵ هزار و ۲۹۰ کیلو گوشت گوساله از نظر انگلی و بیماری در کشتارگاه‌ها ضبط و معدوم شده است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، تورج کرمیان مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت گوسفند و بز و ۵ هزار و ۲۹۰ کیلو گوشت گوساله از نظر انگلی و بیماری در کشتارگاه‌ها ضبط و معدوم شد این پدیده در استان دارای سابقه طولانی است.

او گفت : یکی از امور دخیل در این خصوص به فرهنگ مصرف و باور غلط برخی از افراد برمی‌گردد که ترجیح می‌دهند دام زنده مقابل چشمان آن‌ها ذبح شود و دیگر به بحث اقتصادی و قیمت گوشت عرضه شده نسبت به قصابی‌ها مربوط می‌شود که به تصور خود گوشت را ارزان‌تر خریداری می‌کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه در خصوص بحث بهداشتی ذبح دام غیرمجاز، افزود: دام در کشتارگاه قبل از ذبح باید یک دوره استراحت را بگذارند و بعد از انجام مایعنات، از نظر شرعی ذبح و سلامت گوشت، امحاء و احشاء توسط پزشک دامپزشکی بررسی می‌شود که در کشتار غیرمجاز این کار‌ها انجام نمی‌شود.

او با اشاره به فعالیت کارگروه سلامت در خصوص برخورد با کشتار غیرمجاز دام و مرغ زنده، افزود: تیم مشترکی از اجرائیات شهرداری، مرکز بهداشت، اصناف، صمت و نیروی انتظامی با محوریت دامپزشکی در این خصوص فعالیت دارند.

او این اطمینان را به شهروندان داد که گوشتی که از کشتارگاه‌ها با لیبل دامپزشکی خارج می‌شود، سالم و بهداشتی است و ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ کیلوگرم معادل ۶۹ رأس گوسفند و بز و ۵ هزار و ۲۹۰ کیلو معادل ۲۲ راس گوساله از نظر انگلی و بیماری در کشتارگاه‌های کرمانشاه ضبط شده که با مواد گازوئیل و دیگر مواد آغشته و در کوره تبدیل به ضایعات شده‌اند.

کرمیان با بیان اینکه تا زمانی که تقاضا باشد عرضه هم وجود دارد، گفت: باید اولویت بهداشت باشد، حدود یک‌هزار و ۲۰۰ واحد عرضه فرآورده خام دامی شامل قصابی، رستوران، کبابی و... فعال هستند که حداقل دو مورد بازدید در ماه از این واحد‌ها را در برنامه داریم.

او از شهروندان خواست، گوشت و مرغ مورد نیاز را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه شکایت، انتقاد و پیشنهاد را ازطریق سامانه ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ در میان بگذارند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.