به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، چنگیز اسفندیاری مدیر کل صنایع تبدیلی و صنایع غذایی وزارت جهاد درباره اقدامات شاخص وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در دولت یازدهم و دوازدهم، اظهار کرد: تا پایان سال ۱۳۹۱، تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی (فرآوری، بسته بندی و نگهداری) ایجاد شده دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی حدود ۶ هزار و ۴۵۲ واحد با ظرفیت حدود ۳۲ میلیون تن جذب ماده خام کشاورزی و اشتغال ۶۱ هزار و ۵۰۶ نفر بوده است.
او افزود: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است و بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد نیز در کشور وجود دارد.
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این مدت، ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانههای بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به یک هزار و ۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافته است و همچنین بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ در صد در کشور در حال احداث است.
اسفندیاری با اشاره به اینکه ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از ۷ میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسیده است، اظهار کرد: ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان از ۶.۶ میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافته است.
او گفت: در هشت سال اخیر، بیش از ۱۵۰۰ واحد فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی بازسازی و نوسازی شده است.
اسفندیاری، تکمیل و توسعه زنجیرهها و حلقههای مرتبط به ویژه در صنعت لبنیات، غلات، گوشت و میوه جات و سبزیجات را از جمله اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: ظرفیت واحدهای تولید کود آلی از ۳۷۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۱.۹ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ افزایش یافته است.
او در پایان تصریح کرد: از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹، سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی ایجاد شده است.
انتهای پیام/