سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ خوراکی سیاه رنگ که باید در رژیم غذایی خود بگنجانیم

برخی خوراکی‌های سیاه رنگ وجود دارند که برای سلامت عمومی ما بسیار مفید هستند و باید سعی کنیم در رژیم غذایی خود از آن‌ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه تایمز هند، خوراکی‌های سیاه به دلیل رنگ جالب و پر بودن از مواد مغذی مفید محبوب هستند و می‌توانند به ما در مبارزه با بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان و حملات قلبی کمک کنند.

در این گزارش برخی از خوراکی‌های سیاه رنگ که باید سعی کنیم در رژیم غذایی خود بگنجانیم، معرفی می‌شوند:

انجیر سیاه

انجیر سیاه میوه‌ای شیرین، خوشمزه و تازه است که غنی از پتاسیم بوده و حاوی محتوای بسیار بالایی فیبر است و هضم مناسب غذا را امکان پذیر می‌کند. این انجیر همچنین برای کاهش وزن مطلوب بوده و ممکن است به بدن در مبارزه با سلول‌های سرطانی کمک کند. انجیر سیاه همچنین می‌تواند فشار خون ما را کاهش دهد و آن را تنظیم کند.

تمشک سیاه

تمشک سیاه که در رده توت‌ها قرار دارد، می‌تواند یک رقیب بزرگ برای توت‌های دیگر مانند توت فرنگی و بلوبری باشد. این نوع توت باعث افزایش و بهبود سلامت قلب می‌شود؛ زیرا التهابات را کاهش داده و ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. این میوه برای زنانی که در دوره قاعدگی خود دچار مشکل هستند بسیار مفید همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است. می‌توانید از آن در اسموتی، دسر و سالاد استفاده کنید.

دانه‌های کنجد سیاه

دانه‌های کنجد سیاه بیشتر در آسیا رشد می‌کنند و بسیار غنی از مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم هستند که به بهبود سلامت قلب و عروق و فشار خون بالا کمک می‌کنند. آهن، مس و منگنز موجود در این دانه‌ها گردش اکسیژن را تنظیم و میزان متابولیسم ما را کنترل می‌کند.

سیر سیاه

سیر سیاه با تخمیر سیر معمولی در دمای بالا برای چند هفته درست می‌شود. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب و بهبود حافظه کمک می‌کند. این سیر می‌تواند برای بیماران آلزایمر مفید باشد، زیرا حافظه کوتاه مدت را بهبود می‌بخشد. ثابت شده است که سیر سیاه به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بهتر از سیر خام است.

برنج سیاه

این برنج که رنگ منحصر به فرد خود را از آنتوسیانین می‌گیرد، مدت هاست که توسط چینی‌ها مصرف می‌شود. برنج سیاه از برخی آنتی اکسیدان‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به تقویت بینایی کمک کند.

این ماده از ترکیبات لوتئین و زاگزانتین تشکیل شده است که از شبکیه در برابر نور شدید محافظت می‌کند. برنج سیاه برای افرادی که حساسیت به گلوتن دارند یا کسانی که از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می‌کنند، گزینه مناسبی است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
صمصامی
۲۱:۰۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
خرما نیز از میوه های سیاه رنگ است و خواص بسیاردارد که فراموش شده است.
ناشناس
۱۶:۰۱ ۱۱ تير ۱۴۰۰
امروز سه بار چشمم به مطلب در مورد سیر سیاه خورده در حالی که قبلا اسمش نشنیده بودم خیلی جالبه بجای گندیدن در دمای ۶۰ الی ۷۰ درجه سیاه میشه
ولی ما تو افتاب جنوب کشور خشک میکنیم
sara
۱۲:۲۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
سایت خیلی خوبی دارید
امیدوارم موفق باشید
ناشناس
۱۱:۰۶ ۱۱ تير ۱۴۰۰
قشنگ معلومه یه پروپاگاندوی رسانه ای برای سیر سیاه راه افتاده که به احتمال زیاد پای یه شرکت وارد کننده این محصول درمیونه.جدیدا تو هر سایتی میریم از خواص سیر سیاه میگن.
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۱ تير ۱۴۰۰
شما کجا زندگی میکنید؟ما همین گوجه خیار رو نمیتونیم بخوریم