به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، هنربر مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در جلسه اضطراری تامین آب شرب تبریز تاکید کرد: باید با اتخاذ تدابیر مناسب، تمامی تلاشها برای تولید بیشتر آب و همچنین فرهنگسازی برای مصرف بهینه به کار گرفته شود.
او تصریح کرد: افزایش شدید دمای هوا، افزایش مصرف آب خانگی، کشاورزی و صنعت را در پی داشته و کاهش شدید بارندگیها و نزولات جوی نیز نگرانیهای مسئولان برای تامین آب شرب و مورد نیاز مردم را افزایش داده است.
هنربر خاطرنشان کرد: کاهش بارندگیها، برخی از نیروگاههای آبی استان آذربایجان شرقی را نیز از کار انداخته و باعث افزایش شدید مصرف و تولید اندک شده است.
او گفت: مدیریت مصرف حاملهای انرژی از جمله آب و برق در فصل تابستان از جمله اصلیترین اولویتهای اداره کل مدیریت بحران و دستگاههای مسئول است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با قدردانی از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه توسط متولیان امر برای عبور مناسب از شرایط بحرانی افزود: تمامی دستگاههای اجرایی در تلاش هستند که نارضایتی مردم در این زمینه به کمترین میزان ممکن کاهش یابد.
او با اشاره به افزایش بیسابقه دمای هوا در تبریز گفت: در روزهای گذشته، دمای بالای ۳۸ درجه را تجربه کردیم که در ۷۰ سال اخیر بیسابقه بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی حل مشکل کم آبی در تبریز را وابسته به اجرای پروژه انتقال آب ارس دانست و اضافه کرد: در حال حاضر نگرانیهای جدی در حوزه تامین آب شرب مردم تبریز در مواقع بحران وجود دارد.
او از اصلاح و تعمیر خط لوله انتقال آب نهند به تبریز توسط شرکت آب منطقهای استان قدردانی کرد و افزود: عملیات اجرایی این طرح تا ۱۵ تیرماه خاتمه مییابد و بیش از ۳۰۰ لیتر بر ثانیه به منابع آبی شهر تبریز افزوده میشود.
او با بیان اینکه تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از بحران و تنش آبی در استان به کار گرفتیم عنوان کرد: آبرسانی در برخی از استانهای کشور به شکل سنتی و با تانکر انجام میشود که خوشبختانه تا به امروز شاهد این روند در استان نیستیم.
انتهای پیام/ک