سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار چهارمحال و بختیاری:

پیشرفت پروژه آبرسانی بن به بروجن حدود ۸۵ درصد است

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برخی از پروژه‌های فراموش شده و راکد استان از جمله پروژه راه‌آهن مبارکه به سفیددشت به شهرکرد و پروژه آبرسانی محور بن به بروجن با تزریق اعتبار به سرعت در حال تکمیل است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امسال دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان تخصیص پیدا کرده است اظهار داشت: حدود ۴۳۵ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در بخش توازن و استانی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان توزیع شد.

او با اشاره به اینکه رشد دو برابری اعتبارات استانی و تخصیص ۹۰ درصدی این اعتبارات در طول تاریخ تخصیص بودجه به استان بی‌نظیر بوده است، اظهار کرد: شاید این اتفاق دیگر در بحث تخصیص بودجه رخ ندهد.


بیشتر بخوانید


عباسی با اشاره به اینکه اعتبارات جاری استان در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تقریبا دو برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: برخی از پروژه‌های فراموش شده و راکد استان از جمله پروژه راه‌آهن مبارکه به سفیددشت به شهرکرد و پروژه آبرسانی محور بن به بروجن با تزریق اعتبار به سرعت در حال تکمیل است، در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه آبرسانی بن به بروجن حدود ۸۵ درصد است و در بحث ریل نیز در حال احداث ایستگاه راه‌آهن در شهرکرد هستیم.

او با اشاره به اینکه در سال جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به چهارمحال و بختیاری تخصیص پیدا کرده است ادامه داد: امروز حدود ۴۳۵ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در شورای برنامه ریزی و توسعه استان توزیع شد، ۲۱۶ میلیارد تومان از این اعتبارات استانی و ۲۱۸ میلیارد تومان در بحث توازن است.

عباسی گفت: در آینده‌ای نزدیک ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر به چهارمحال و بختیاری تخصیص داده خواهد شد، همچنین برای سال‌جاری ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی است که این نمایندگان می‌توانند این اعتبارات را به پروژه‌های دارای اولویت در شهرستان‌های حوزه انتخابیه خود اختصاص دهند.

او افزود: همچنین امسال ۳۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای بحث محرومیت‌زدایی، ۷۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های راه روستایی و ۳۰ میلیارد تومان نیز برای بحث پروژه‌های آبرسانی روستایی اختصاص پیدا می‌کند.

عباسی با اشاره به اینکه برخی دستگاه‌های اجرایی برای آغاز عملیات پروژه‌های خود نیازمند اخذ مجوز ماده ۲۳ و موافقت‌نامه هستند، اضافه کرد: به مدیرانی که نیازمند اخذ مجوز ماده ۲۳ برای پروژه‌های پیشنهادی خود هستند، اطلاع‌رسانی کامل انجام شود.

او ادامه داد: اگر مدیران دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرحی برنامه پیشنهادی مشخصی دارند، می‌توانند این طرح را در جلسه آینده شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری مطرح کنند تا بتوانیم به این طرح بودجه مورد نیاز را اختصاص دهیم.

عباسی با بیان اینکه حدود چهار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ماده ۲۳ جرایم راهنمایی و رانندگی به استان اختصاص پیدا کرده است گفت: از این اعتبارات ۷۰ درصد سهم شهرداری‌ها و ۳۰ درصد نیز سهم دهیاری‌های استان است، این اعتبارات باید در حوزه کاهش مخاطرات رانندگی هزینه شود، شهرداران و دهیاران سعی کنند به‌جای احداث سرعتکاه، این اعتبار را به خرید دوربین کنترل سرعت و نصب تابلو‌های راهنمایی و رانندگی اختصاص دهند.

او افزود: فرمانداران در اسرع وقت کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان را برای توزیع اعتبارات با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تشکیل و اعتبارات را به پروژه‌های دارای اولویت در شهرستان اختصاص دهند.

عباسی در پایان گفت: خانه مطبوعات چهارمحال و بختیاری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نظام دامپزشکی استان درخواست اعتبار برای احداث ساختمان داشتند، اما نمی‌توان به این نهاد‌ها اعتبار استانی اختصاص داد، بنابراین دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات می‌توانند مسئولیت احداث این ساختمان‌ها را بر عهده بگیرند تا بتوانیم بودجه مورد نیاز را اختصاص دهیم.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.