سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رضوانی فر خبر داد:

احتمال رسیدن سرمایه شستا به ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان در بورس

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) گفت: فکر میکنم سرمایه شستا به عددی حدود صدوهفتاد تا صدوهشتاد هزار میلیارد تومان برسد.

محمد رضوانی فر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در بازدید خود از باشگاه خبرنگاران جوان، در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: ما به مرحله‌ای رسیده ایم که می‌توانیم گزارش حسابرس و تایید بورس شرکت شستا را دریافت کنیم و این بزرگترین افزایش سرمایه‌ای است که می‌تواند در تاریخ بورس اتفاق بیفتد، فکر میکنم سرمایه شستا به عددی حدود صدوهفتاد تا صدوهشتاد هزار میلیارد تومان برسد.

وی افزود: بازار سرمایه، بورس، بانک و بیمه، خدمات اپراتوری با سرویس رایتل، نیروگاه برق با دو هزار مگابات، کانی‌های فلزی و غیر فلزی، تولید و توزیع دارو با ۲۵% در دست داشتن بازار تولید، همچنین حوزه نفت و گاز و پتروشیمی با درصدی بین ۸ تا ۹، لوازم خانگی و دامداری، هلدینگ سیمان و ساختمان حوزه‌های کاری شستا است که در آن به طور مستمر فعالیت داریم.

رضوانی فر بیان کرد: به جهت، جهت گیری‌های انجام شده در امنیت غذایی و ایجاد پدافند غیرعامل و در واقع توسعه متوازن در کشور در حال حاضر ۲۰ پروژه‌ی دامداری بزرگ با استعداد ظرفیتی در حدود ۱ میلیون تن شیر را در حال اجرا داریم.

وی عنوان کرد: هلدینگ سیمان و ساختمان نزدیک به ۳۰ درصد تولید سیمان در کشور در اختیار شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ملقب به شستا است که رقمی بین ۳۱ تا ۳۲ میلیون تن در سال ظرفیت تولید داریم.


بیشتر بخوانید


رضوانی فر ادامه داد: شستا دارای ۱۶۶ شرکت مدیریتی و ۸۹ شرکت غیر مدیریتی است، که از مجموع شرکت‌های مدیریتی ۷۲ شرکت بورسی و ۹۴ شرکت غیر بورسی محسوب می‌شوند.

وی یادآور شد: از نظر تعداد ۴۵ درصد شرکت‌های شستا شامل بورس می‌شوند، اما از نظر ارزش ۹۱ درصد پرتفوی شستا در واقع بورسی است.

رضوانی فر بیان کرد: سال مالی شرکت‌های شستا ۲۹ اسفند ماه، هلدینگ‌ها پایان اردیبهشت و سال مالی شستا در ۳۱ خرداد به پایان می‌رسد.

وی افزود: سود خالص شستا در خرداد ماه سال ۹۷ از دو هزاروششصد به رقم ده هزار میلیارد تومان در سال ۹۸ و ۲۳ هزار میلیارد تومان سال گذشته رسیده است که میزان سود خالص در سال جاری نزدیک به ۳۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

رضوانی فر بیان کرد: در مدت سه سال، سود خالص ما ۱۵ برابر افزایش یافته است، اتفاق بزرگی که در تلفیق افتاده است اصلاح نسبت‌های مالی و شاخص‌های کلیدی عملکرد همانند بهای تمام شده است که از عدد ۶۶% درصد به ۵۳ درصد رسیده است.

وی بیان کرد: این تغییرات ناشی از اصلاح خرید ها، اصلاح سرس‌های خرید، کاهش هزینه‌های تولید، بهینه سازی، افزایش ظرفیت‌ها و استفاده‌ آن است و منجر به کاهش بهای تمام شده‌ فروش می‌شود.

رضوانی فرعنوان کرد: هزینه‌های عملیاتی ما از ۱۲ درصد به ۶ درصد تغییر پیدا کرده است و همچنین هزینه‌های مالی فروش از ۶ درصد به ۴ درصد کاهش داشته است.

وی درخصوص برنامه ریزی داشتن و یا عدم برنامه‌ی خاص برای کسب سود ۱.۴ میلیارد دلاری خالص در ۳ سال اخیر که به نوعی یک موفقیت ویژه در عرصه اقتصاد است توضیح داد: مجموعه‌ای از اقدامات برای کسب این سود انجام گرفته، هنگامی که با رقبا مقایسه می‌کنیم متوجه خواهیم شد که شرایط ما با رقبا یکسان بوده، و برای کسب این سود با مقدار بالا تا جایی که توانسته ایم فروش‌ها را اصلاح کردیم به این معنی است که با تخفیف کمتر فروخته شود و در دوره‌ی وصول سریعتر عملیات وصول و دریافت انجام شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ادامه داد: در شرایطی که با تخفیف کمتر فروش حاصل می‌شود به معنای کسب سود خواهد بود، و پایین آمدن دوره‌ی وصول مطالبات ما را با هزینه مالی کمتری رو به رو کرد، همچنین ما با اصلاح فرآیند‌های خرید موفق به کسب سود ۱.۴ میلیارد دلاری شده ایم.

رضوانی فر گفت: بین ۳۴ شرکت موفق به شکستن رکود تاریخ فعالیت شده ایم که برای ما کاهش بهای تمام شده را فراهم کرد، همچنین تولید محصولات مناسب و جدید با حاشیه سود مناسب، کنترل نیروی انسانی و... در کارنامه‌ی کاری ما وجود دارد که تمامی این اتفاقات و اصلاح‌ها زمینه ساز کسب سود برای شستا بوده است.

وی درخصوص آخرین وضعیت پرونده ویلموتس یادآور شد: کار ما با این پرونده تمام شده است و تسویه حساب نهایی صورت گرفته است.

رضوانی فر در رابطه با ماجرای ساختمان فوتبال گفت: در سال ۹۸ با مصوبه‌ی ستاد بانک مرکزی، مصوبه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی، مصوبه سری شورای عالی امنیت کمکی را در قالب قرض الحسنه انجام دادیم و مقرر شد که تا تاریخ ۳۱/۱/۱۳۹۹ این پول برگردانده شود، در جلسه‌ای از سوی ما در اردیبهشت و خردادماه سال گذشته خواستار طلب خود شدیم.

وی ادامه داد: از تیر ماه سال ۹۹ ما شکایت خود را آغاز کردیم و در جلسه رسیدگی که مهر ماه برگزار شد مستندات خود را ارائه کردیم و در دی ماه با دریافت حکم نهایی خواستار پول خود شدیم.

رضوانی فر یادآور شد: با این حال طلب ما وصول نشد و در این شرایط به اعمال قضایی روی آوردیم، که شناسایی اموال و توقیف صورت گرفت و بعد از توقیف کارشناسی رسمی دادگستری انجام شد بعد از مرحله به مزایده گذاشتن و با شرط عدم شرکت فردی اموال فدراسیون فوتبال جایگزین طلب دریافت می‌شود.

وی ادامه داد: تمام محاسبات را دستگاه قضایی انجام داده است و همان طورکه به صورت دلار پولی را داده ایم آن را هم به صورت دلار دریافت کرده ایم، مطالبات ما روشن بوده است و کاملا شفاف طلب خود را پس گرفته ایم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۳۸ ۰۶ تير ۱۴۰۰
در بورس سود دارد؟
ناشناس
۰۰:۱۶ ۰۶ تير ۱۴۰۰
چی.
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۵ تير ۱۴۰۰
فکر نان باش
رسول بهزاد
۲۲:۰۶ ۰۵ تير ۱۴۰۰
مثل زالو از خون کارگران بمکید و به این مکیدن افتخار کنید.
علی اکبر
۲۱:۵۱ ۰۵ تير ۱۴۰۰
به چه حقی پول خیلی هارو که راضی نیستند به جیب فوتبال بره را دارین ضایع می کنید ،#بورس_داری_اسلامی
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۵ تير ۱۴۰۰
بورس محلی بود برای کسب دامد دولت از مردم به نظرم دولت جدید باید بورس تعطیل کنه یا یه سری تغیرات ریشه ای در اون ایجاد کنه
پیمان اشراقی
۱۹:۵۵ ۰۵ تير ۱۴۰۰
سلام ،

لطفا تکلیف تیم نلی را مشخص کنید ،
بالآخره اسکوچیچ بماند با برگردد خانه اش .
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۵ تير ۱۴۰۰
زمانی که میخاین حق و حقوق بازنشسته ها رو بدین میگین که دولت به سازمان بدهکاره و سازمان پول نداره. زمانی که سود میکنید اونوقت هم بازنشسته ها رو شریک میگیرید؟.
ناشناس
۱۹:۳۶ ۰۵ تير ۱۴۰۰
چرا نشه.من صدمیلیون سهم شستا خریدم پنجاه میلیون فروختم تو دو ماه.
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۵ تير ۱۴۰۰
چه خوب مبارک آقایون باشه، برای ما بازنشسته ها که تاثیری نداره یه اضافه حقوق بود که بالا کشیدن یه وام ۵ میلیونی میدن که چندین ماهه منتظریم سایت برای ثبت نام باز بشه و خبری نیست
Bakhtiyar
۱۸:۵۴ ۰۵ تير ۱۴۰۰
چرا وزارت نفت سهامش را نمی‌فروشد و چرا فولاد و خودروسازی و سیمان و ..سهامشان را نمی‌فروشند.فقط افتادیم دنبال شستا که از بیچارگان است.
بختیاری
۱۸:۵۱ ۰۵ تير ۱۴۰۰
این سرمایه تامین اجتماعی نباید از بین برود مگر اینکه بجایشان و برابر و میزانشان تولیدی ساخته شود.
فکر کنم اگر فروش و تولید همسو و یکسو نباشند این تامین اجتماعی و کارگران تامین اجتماعی هستند که زیان می‌بینند.
ناشناس
۱۸:۴۹ ۰۵ تير ۱۴۰۰
فقط نگذارید پول سهام داران شستا را این مدیران نالایق فوتبالی بخورن
محمد ت
۱۸:۳۹ ۰۵ تير ۱۴۰۰
سرمایه اش میشه 180هزار میلیارد دو ماهه جایزه ما رو نمیده در بورس چقدر این مسلمانان تنگ نظرند
ميلا گنج ابادي
۱۸:۲۳ ۰۵ تير ۱۴۰۰
نزارين كه پول بر باد ميره