سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کسب درآمد ۳۰ میلیون تومانی با پرورش بلدرچین

جوانان استان فارس ثابت کردند که برای کارآفرینی و ایجاد شغل می‌توان با دست خالی شروع کرد، کافی است که همت و اراده را در مسیر همراه کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کارآفرینی همیشه راه‌اندازی یک کارخانه یا حتی یک کارگاه تولیدی نیست بلکه گاه یک اتاق از منزل مسکونی یا یک تکه زمین یا یک واحد متروکه نیز می‌تواند زمینه کارآفرینی و اشتغال باشد به عبارتی کارآفرینی یعنی خلق فرصت‌های کار که این امر لزوما به امکانات زیاد نیاز ندارد.

جوانان استان فارس ثابت کردند که برای کارآفرینی و ایجاد شغل می‌توان با دست خالی شروع کرد، کافی است که همت و اراده را در مسیر همراه کرد. حسن فضلی یکی از جوانان و کارآفرینان برتر استان فارس است که در هفته بسیج سازندگی نیز مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.

او از سال ۹۶ در شهرستان سروستان پرورش بلدرچین را در یک واحد متروکه مرغداری آغاز کرده و امروز این واحد اقتصادی نه تنها به پرورش بلدرچین می‌پردازد بلکه به مرکزی برای پشتیبانی از مرغ بومی استان فارس نیز تبدیل شده است.

فضلی به شرح جزئیات ماجرای تولیدش می‌پردازد و می‌گوید: با یک وام ۲۰۰ میلیون تومانی و یک منزل مسکونی واحد متروکه مرغداری را در سال ۹۶ خریداری و پس از بازسازی و احیای آن برای پرورش بلدرچین اقدام کردیم.

او که ۱.۵ سال برای گرفتن مجوز معطل شده این را از جمله مشکلات موجود بر سر راه تولید و کارآفرینی می‌داند و از فعالیت ۲ ساله‌اش در زمینه پرورش بلدرچین سخن می‌گوید. این کارآفرین برتر استان فارس در حال حاضر ۴ سالن دارد که یک سالن مولد است و تخم بلدرچین را تولید می‌کند که شامل خوراکی و غیرخوراکی می‌شود و در ۳ سالن نیز کار پرورش بلدرچین را انجام می‌دهد.

به گفته فضلی در حال حاضر با پرورش بلدرچین ۴ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به‌کار هستند و این واحد یکی از بزرگترین واحد‌های جوجه‌ریزی بلدرچین در استان فارس است که برای توسعه بیشتر نیاز به حمایت دارد.

این کارآفرین برتر استان فارس یکی از مهم‌ترین مشکلات حوزه تولید را تسهیلات بانکی می‌داند و می‌گوید: با وجود شعار‌های زیادی که در بحث حمایت از تولید داده می‌شود و مسئولان هم از حمایت تولید می‌گویند در عمل این اتفاق رخ نداده و حمایتی آن چنان که منجر به رونق تولید شود، نمی‌شود.

فضلی برای جبران تسهیلاتی که نتوانسته از دولت دریافت کند اقدام به گرفتن سرمایه‌گذار کرده که این امر نیز سبب شده هر ماه نیمی از درآمدش را به سرمایه‌گذار بدهد و معتقد است اگر دولت در زمینه ارائه تسهیلات همت بیشتری داشت تولیدکننده تحت فشار قرار نمی‌گیرد.

او، البته حمایت‌های معنوی بسیج سازندگی را روحیه‌بخش ذکر می‌کند و اعتقاد دارد که با وجود هم مشکلات، اما پرورش بلدرچین یک کار مقرون به صرفه است و درآمد خالص این کارآفرین در ماه ۳۰ میلیون تومان است که بخشی برای سرمایه‌گذار، بخشی برای حقوق کارگران و هزینه‌ها صرف می‌شود.

با وجود همه مشکلات فضلی معتقد است که کار تولید مقرون به صرفه است و به همین دلیل وی نه تنها اقدام به آموزش افراد تازه کار کرده بلکه زمینه فروش محصول تولیدی آن‌ها را نیز فراهم می‌کند.

کارآفرینی واژه‌ای بسیط و ساده، اما در عین حال بسیار پیچیده است و مسیری پر پیچ و خم دارد و آنان که این مسیر را طی کردند الگو‌های خوبی برای کسانی هستند که می‌خواهند در این مسیر گام بردارند. قطعا معرفی آن‌ها سهمی کوچک در اشتغال‌زایی است.

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.