سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بنیاد مستضعفان ۴ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی می‌سازد

رئیس و معاونین پشتیبانی و اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، عضو هیأت رییسه کمیسیون اجتماعی و دبیر اول آن، مدیران بهزیستی خراسان رضوی و مسئولان محلی سبزوار از پروژه مسکن مددجویان بهزیستی در این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مرضیه کیانی رئیس بهزیستی سبزوار گفت: این پروژه مسکونی از سال ۹۵ آغاز شده و به دلیل تأخیر در تأمین اعتبارات از سوی سازمان مسکن و شهرسازی، پیمانکار پروژه را رها کرده و مجددا پیمانکار دیگری اجرای کار را برعهده گرفته است.

او افزود: پروژه در حال حاضر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و منتظر تزریق اعتبارات جدید برای اتمام کار هستیم.

رئیس بهزیستی سبزوار در ادامه داد: این پروژه برای خانواده‌های دو معلولی در نظر گرفته شده است.

تلفیق مسکن مددجویان در پروژه‌های آینده مهم است

وحید قبادی سرپرست بهزیستی کشور در این بازدید بر تلفیق اجتماعی مددجویان گفت: نمی‌خواهیم مددجویان یا گروهی از آن‌ها در یک مجتمع و در یک بلوک، تجمع داشته باشند، چون هم ایزوله و هم انگشت نما می‌شوند بلکه باید با سایر شهروندان تلفیق صورت گیرد.

او با بیان اینکه مشکل اصلی مددجویان در خانه دار شدن، عدم توانایی تأمین زمین بود افزود: مقرر شده مسکن و شهرسازی در تمام استان‌ها زمین مورد نیاز برای ساخت واحد‌های مسکونی مددجویان را در اختیار بهزیستی قرار دهد.

سرپرست بهزیستی کشور ادامه داد: تمام پروژه‌های مسکن در بهزیستی خراسان رضوی تلفیق سازی شده و مددجویان ما در میان سایر شهروندان قرار گرفته اند.

قبادی بیان کرد: در اینجا ما در محدودیت انتخاب قرار داشتیم و اگر این مکان و پروژه را انتخاب نمی‌کردیم این فرصت از دست می‌رفت. بنا بر این بین دو انتخاب، آن را که بهتر بود انتخاب کردیم که حتی الامکان سعی می‌کنیم با تعامل با سایر پیمانکاران و پروژه‌های اطراف، مسئله را حل و فصل کنیم.

در این بازدید، مشکل کسری نقدینگی برای اتمام پروژه توسط رئیس بهزیستی سبزوار مطرح شد که رئیس سازمان بهزیستی کشور در پاسخ گفت: این ۲۰ واحد در ردیف قرارداد‌های کمک بلاعوض بهزیستی در مورد خانواده‌های دو معلولی که شامل ۱۴۰ میلیون کمک بلاعوض می‌شود قرار گیرد تا مشکل آن‌ها حل شود.

موافقت تأسیس مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در سبزوار

او تصریح کرد: مدل مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد، همان الگویی است که پیش از این در کشور‌های اروپایی تجربه شده است و در کشور ما هم نشان داده که تجربه موفقی است.

سرپرست بهزیستی کشور تاکید کرد: سازمان بهزیستی برای تحت پوشش قرار دادن معتادانی که در این مراکز پذیرش می‌شوند و خانواده هایشان، یارانه و بسته‌های حمایتی تدارک دیده است.

قبادی اظهار کرد: بهزیستی به ازای هر معتاد برای مدت یک سال اقامت و حرفه آموزی در مراکز جامع، ۹ میلیون تومان یارانه پرداخت می‌کند و برای تجهیزات اشتغالی هر بهبودیافته که بخواهد برایش شغل ایجاد شود ۳۰ میلیون تومان اختصاص می‌یابد.

او افزود: همچنین برای ایجاد شغل در بیرون و پس از ترخیص و استقلال ۱۰۰میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت اختصاص داده می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در این مرکز، پس از سم زدایی ۴ ماه اقامت و ۸ ماه درمان سرپایی، حمایت و حرفه آموزی و مشاوره مددکاری و روان شناختی به مددجویان ارائه می‌شود.

خدمت مهم به مددجویان در طول دولت تدبیر و امید

او در جلسه جمع بندی سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به سبزوار بیان کرد: سیاست کلی سازمان بهزیستی، اضافه کردن مراکز نگهداری شبانه روزی نیست بلکه خانواده محوری اساس کار بهزیستی می‌باشد و همه برنامه‌ها در این جهت تنظیم و اجرا می‌شود.

او تصریح کرد: سابقه نداشته که قرارگاه خاتم الانبیا ۱۰۰ میلیارد تومان در مسکن مددجویان برای دهک‌های پایین کمک اختصاص دهد. همچنین مستمری مددجویان بهزیستی از سال ۹۲ تا سال ۱۴۰۰ یازده برابر افزایش یافته است در حالی که حداقل حقوق و دستمزد کارگران در طول این مدت ۵ برابر شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر بیانات و دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در زمینه واگذاری کار‌های بهزیستی به مردم تاکید کرد: امسال برای ارائه فراگیر خدمات بهزیستی توسط مردم، ۲۵۲۷ مرکز مثبت زندگی را در کشور راه اندازی کردیم که ۱۳ هزار نفر روان شناس و مددکار تحصیل کرده مشغول فعالیت هستند و به مددجویان ما خدمات تخصصی ارائه می‌کنند.

قبادی با اشاره به اینکه افتخار ما نیست که مراکز شبانه روزی را گسترش دهیم اظهار کرد: افتخار ما این است که برای اولین بار در تاریخ بهزیستی، تعداد مددجویانی که در نزد خانواده نگهداری می‌شوند و حق پرستاری بیش از یک میلیون تومان در ماه دریافت می‌کنند بیش از افرادی است که در مراکز شبانه روزی نگهدای می‌شوند.

او افزود: سرانه مراکز خیریه‌ای که مددجویان را نگهداری و به آن‌ها خدمات توانبخشی ارائه می‌کنند از ۶۴۰ هزار تومان به دو میلیون در ماه افزایش یافته که هر ماه بر روی کارت بانکی آن‌ها به صورت شفاف واریز می‌شود.

انتهای پیام//ا. د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.