سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکاری برای جلوگیری از کپک زدن میوه و نان + فیلم

برای جلوگیری از کپک زدن خوراکی‌هایی مانند توت فرنگی و نان، راهکاری جالب وجود دارد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، مواد خوراکی، پس از مدتی احتمال خراب شدن و کپک زدن دارند اما برای جلوگیری از این اتفاق، راهکارهای متفاوتی وجود دارد.
شیر، توت فرنگی و نان از جمله مواد خوراکی هستند که در فیلم زیر راهکار جلوگیری از خراب شدن و کپک زدنشان، به نمایش گذاشته شده است.


بیشتر بخوانید


 


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۵ ۰۵ تير ۱۴۰۰
عا ا ا ا ا ا ا ا ا ااااااااالی بود
ممنون