سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت املت تایلندی

در گزارش زیر دستور پخت املت تایلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت املت تایلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
روغن ماهی ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۲۵ گرم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز کوچک ۱ عدد خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی ۱ عدد
گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ‌ها را در روغن ماهی به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیافزایید. سیر و پیاز را نیز به مواد افزوده و تفت دهید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. برای تزئین می‌توانید از گشنیز یا حلقه‌های خیار و گوجه فرنگی استفاده کنید.

منبع:تبیان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۲۰ ۰۵ تير ۱۴۰۰
به به