به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ اسپانیائی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
۲ پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده (به پیمانه کاملاً فشرده) گشنیز
فلفل و نمک به اندازه کافی
۴ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
(به هیچ عنوان سوپ را هم نمیزنیم.)
طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت میگذاریم، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب میریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف میریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته میگذاریم تا به مدت ۲ ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر میداریم، اگر سوپ رادر دیگ زودپز میپزیم، کمی نمک میریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه مینماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه مینماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی، سوپ حاضر است (البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود). در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ میتوان از لیموی تازه استفاده کرد.
نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث میشود بوی کلم گرفته شود.
نکات تغذیهای سوپ اسپانیایی:
این سوپ خوشمزه ویتامینهای زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید میباشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
منبع:تبیان
انتهای پیام/