سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه تردپیچ مرغ و سیب زمینی

در گزارش زیر روش تهیه تردپیچ مرغ و سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه تردپیچ مرغ و سیب زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه:
مرغ ریز خرد شده ۲۰۰ گرم

سیب‌زمینی آب‌پز سه عدد

پیاز یک عدد

جعفری سه قاشق غذاخوری

نان لواش شش عدد

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
* پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ می‌کنیم.

* ادویه‌ها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ می‌افزاییم.

* سیب‌زمینی‌ها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه می‌کنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند.

* نان‌ها را طوری برش می‌دهیم که وقتی مواد را داخل آن‌ها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچ‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم.

* این غذا را می‌توانیم با سس گوجه‌فرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم.

نکته‌

می‌توانید در صورت تمایل در این خوراک به جای مرغ از قارچ استفاده کنید.


منبع:تبیان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.