به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت پاته ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱ کیلو ماهی سفید
۱ پیمانه سس سفید
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم کره
۱ استکان آبلیمو
نیم کیلو خمیر پاته
به مقدار لازم نمک و فلفل
کمی رنده پوست لیمو یا نارنج
دستور تهیه
ماهی رو پوست میکنیم و قطعه قطعه میکنیم. خشک کرده و کنار میذاریم،کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی میزنیم و اون رو توی ظرفی میچینیم.کره رو ورقه میکنیم و روی ماهی قرار میدیم. آبلیمو رو با رنده پوست لیمو مخلوط میکنیم و روی ماهی میپاشیم.
در ظرف رو بسته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب ماهی کاملا کشیده بشه. ماهیها رو به قطعههای کوچیک تقسیم میکنیم و تیغ هاش رو جدا میکنیم.زرده رو با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کمی میزنیم و با سس سفید که کمی داغه مخلوط میکنیم.
ماهی رو توی این سس میریزیم. خمیر پاته رو آماده میکنیم و توی ظرف نسوزی میندازیم.مایه رو روی خمیر میریزیم و با بقیه خمیر روی پاته رو میپوشونیم و توی فر طبخ میکنیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/