سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه پاته ماهی

در گزارش زیر روش تهیه پاته ماهی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت پاته ماهی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

۱ کیلو ماهی سفید
۱ پیمانه سس سفید
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم کره
۱ استکان آبلیمو
نیم کیلو خمیر پاته
به مقدار لازم نمک و فلفل
کمی رنده پوست لیمو یا نارنج

دستور تهیه

ماهی رو پوست می‌کنیم و قطعه قطعه می‌کنیم. خشک کرده و کنار میذاریم،کمی نمک و فلفل به اطراف ماهی می‌زنیم و اون رو توی ظرفی می‌چینیم.کره رو ورقه می‌کنیم و روی ماهی قرار میدیم. آبلیمو رو با رنده پوست لیمو مخلوط می‌کنیم و روی ماهی می‌پاشیم.

در ظرف رو بسته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب ماهی کاملا کشیده بشه. ماهی‌ها رو به قطعه‌های کوچیک تقسیم می‌کنیم و تیغ هاش رو جدا می‌کنیم.زرده رو با کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و کمی می‌زنیم و با سس سفید که کمی داغه مخلوط می‌کنیم.

ماهی رو توی این سس می‌ریزیم. خمیر پاته رو آماده می‌کنیم و توی ظرف نسوزی میندازیم.مایه رو روی خمیر میریزیم و با بقیه خمیر روی پاته رو می‌پوشونیم و توی فر طبخ می‌کنیم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.