سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خیاطیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

مهارت آموزی راهی برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان

سرپرست شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان گفت: با تقویت اکوسیستم مهارت آموزی می‌توان مسیر هموار تری را برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان طی کرد.

محمدصادق خیاطیان سرپرست شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به این که نیمی از بیکاران جامعه را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند؛ بنابراین باید برای حل این معضل در دانشگاه‌ها به دانشجویان در حوزه تخصصی شان مهارت‌هایی را آموزش داد که به همین دلیل مراکز کارآفرینی در دانشگاه‌ها در حال توسعه و گسترش هستند.

او افزود: منشا تولید ایده و فکر دانشگاه هاهستند و هرچه در حوزه دانشگاه‌ها برای مهارت افزایی دانشجویان بیشتر تمرکز داشته باشیم به همین میزان افراد صاحب ایده بیشتری مواجه خواهیم بود و درنهایت با مهارت آموزی در حوزه تبدیل ایده به محصول وبازارسازی نه تنها اکوسیستم مهارت آموزی با رشد قابل توجهی مواجه خواهد بود بلکه در زمینه اشتغال و اقتصاد دانش بنیان مسیر هموار تری را خواهیم داشت.

خیاطیان با اشاره به اهمیت ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت موضوع بسیار مهی است که در همه جای دنیا مطرح به آن توجه ویژه‌ای می‌شود. در واقع شرکت‌های دانش بنیان و فناور حلقه واسطی بین دانشگاه و صنعت هستند که به فارغ التحصیلان دانشگاهی و اساتید فعال در حوزه تخصصی شان کمک می‌کند تا فرایند تبدیل ایده به محصول کند و درنهایت بازارسازی را راحت‌تر طی کنند.

سرپرست شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که صنعت و دانشگاه هر کدام به زبان خاص خود در حال دنبال کردن مرز‌های دانش هستند و مبتنی بر نیاز‌های علمی کشور و حوزه بین المللی فعالیت می‌کنند. هدف اصلی ما پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف است که بهترین مسیر برای رسیدن به این هدف ایجاد یک رابطه نزدیک بین دانشگاه و صنعت خواهد بود که در کنار تمام سختی هایش، شدنی خواهد بود؛ که دانشگاه را به صنعت نزدیک کنیم پیچیده است، اما شدنی است ما باید ادبیات دانشگاه و صنعت را به هم نزدیک کنیم و سعی کنیم نیاز‌های دانشگاه را به صنعت عرضه کنیم.

خیاطیان در نهایت گفت: برای اینکه صنایع در مسیر فناوری قرار بگیرند و از این طریق با افزایش بهره وری و توسعه فناری در شرکت های صنعتی رخ دهد باید شتاب دهنده ها و مراکزنوآوری شکل گرفته و همچنین  حضور فعال و پررنگ تری را در دانشگاه‌ها داشته باشند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.