سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش درست کردن سویچه ماهی

در گزارش زیر نحوه درست کردن سویچه ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سویچه ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
۵۰۰ گرم فیله ماهی
۲/۳ پیمانه آبلیمو
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ عدد سیب زمینی (متوسط)
۱ عدد پیاز (برش داده شده)
۲ عدد فلفل سبز (تند)
۲ قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده)
۱ عدد ذرت (آبپز)
به میزان لازم نمک

دستور تهیه
آبلیمو، سیر، یک قاشق غذاخوری گشنیز، یک عدد فلفل سبز بدون سر و دانه و نیمی از پیاز رو توی غذاساز پوره کرده و نمک و فلفل روش میپاشیم.
بلال و سیب‌زمینی رو ۳۰ دقیقه در آب جوش پخته، سپس سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و ذرت رو از ساقه با چاقو جدا می‌کنیم.
ماهی رو با سیر و نمک و فلفل در نیم‌لیتر آب ۲۰ دقیقه میپزیم، سپس آبکش کرده و با دست خرد می‌کنیم. فلفل سبز رو هم خرد می‌کنیم.
نیم دیگه پیاز رو خلالی کرده و با ذرت، سیب‌زمینی، ماهی و فلفل سبز مخلوط کرده و سس رو روی اون داده و مخلوط می‌کنیم. این غذا رو میشه با نان یا به تنهایی سرو کرد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.