سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی پیگیری کرد؛

دردسر‌های ویلاسازی برای روستائیان / سرقت آب در خانه باغ ها، مردم را تشنه‌تر کرد

برداشت غیر مجاز آب با تانکر و استفاده برای آبیاریویلا‌ها روستائیان را با مشکل کم آبی و قطعی آب چند ساعته و حتی روزانه مواجه کرده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، روستا‌های هدف گردشگری خراسان جنوبی این روز‌ها با کمبود و قطعی آب دست و پنجه نرم می‌کنند، روستا‌هایی که با طبیعت سبزشان سکونتگاه دائمی شهرنشینانی شده اند که قارچ گونه در آنجا اقدام به ویلاسازی می‌کنند.

ظرفیت مجتمع‌های آبرسانی روستایی جوابگوی نیاز آبی روستائیان نیست، چه رسد به اینکه این آب برای ویلاسازی و آبیاری فضای سبز باغ‌های جدید استفاده شود.

چندی پیش اهالی روستای بهلگرد بیرجند در تماس با باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی خواستار پیگیری این موضوع و برخورد با متخلفان شدند.

اهالی می‌گفتند: دو هفته‌ای هست آب شرب روستا به صورت مکرر قطع می‌شود، به ویژه در روز‌های پایانی هفته که مردم از شهر به روستا می‌آیند و در باغ ویلا‌ها اقدام به آبیاری آن هم با آب لوله کشی می‌کنند!

قطع انشعاب غیر مجاز آب خانه باغ‌ها

ساخت و ساز‌های غیر مجاز در زمین‌های اطراف روستا کار را به جایی رسانده است که شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در خصوص استمرار کم آبی و برخورد با متخلفان هشدار داده است.

امامی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی  می‌گوید: بخش عمده‌ای از ساخت و ساز‌ها به صورت غیر مجاز است که برخورد قاطع با آن‌ها صورت می‌گیرد.


بیشتر بخوانید


او افزود: در روستای بهلگرد، برداشت غیر مجاز آب و ساخت و ساز غیر قانونی انجام می‌شود که این کار موجب افزایش خانوار و قطعی مکرر آب شده است در حدی که مجبور به ایجاد خط انتقال جدید آب در آنجا شده ایم.

امامی در خصوص افزایش خانوار در روستای بهلگرد عنوان می‌کند: در ابتدای ساخت و ساز تنها ۲۰ خانوار این روستا اشتراک داشتند، اما در پایان ۸۰ خانوار اشتراک گرفتند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی می‌گوید: برای تأمین آب شرب روستائیان بهلگرد در حال ایجاد خط انتقال جدید آب هستیم.

او تصریح می‌کند: در روستای خونیک نیزساخت و ساز در حال انجام است که اگر به همین صورت پیش رود، برای تأمین آب پایدار دچار مشکل می‌شویم.

هم اکنون ۴۵۰ روستای خراسان جنوبی با تانکر سیار آبرسانی می‌شوند و بیش از ۱۹ درصد روستا‌های استان با تنش آبی مواجه هستند.

انتهای پیام/ ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۴۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
یه بار اگه به صورت جدی با متخلفان برخورد و ساخت و سازهای غیر مجاز تخریب بشه دیگه کسی جرأت نمیکنه حقابه روستائیان رو بگیره
ناشناس
۱۲:۱۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
ساخت همین سازه باعث کمبود آب در روستا ها می شود
ناشناس
۱۱:۲۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
بی آبی کم بود که حالا مردم شهرنشین به جان روستاها افتاده اند و با خانه سازی، آب آشامیدنی روستاها رو می مکند
ناشناس
۱۰:۵۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
چقدر نامردیه. اون روستایی بیچاره چه گناهی کرده که باید تاوان تفریح یه عده مفره بی درد رو بده؟
ناشناس
۱۰:۵۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
بیچاره اهالی روستا