سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بامیه مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه بامیه مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بامیه مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
تره خرد شده ۱۰۰ گرم (ی کاسه ماست خوری)
شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
آرد سوخاری بمیزان لازم

طرز تهیه:
سینه‌ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نان‌ها را له می‌کنیم.
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می‌کنیم تا حالت خمیری نشود.
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می‌کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می‌کنیم.
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن (از تره و جعفری باهم ب سلیقه‌ی خودتون می‌تونین استفاده کنین، ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید)
ب اندازه‌ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می‌آوریم و در آرد سوخاری می‌غلطانیم. سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنید بهتره.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.