سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهر‌هایی که تا ۲۰۵۰ به زیر آب می‌روند! + تصاویر

گرمای جهانی تهدیدی است که باید به شکل جدی تری برای آن تلاش شود، در غیر این صورت در آینده نزدیک شاهد غرق شدن شهرهای بسیاری در جهان خواهیم بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی کلان شهر‌های ساحلی جهان ممکن است تا سال ۲۰۵۰ بر اثر گرمایش زمین دچار سیلاب شوند. اگر پیش از این سیل شدید هر قرن یک بار رخ می‌داد، حال این بلا هر ساله می‌تواند دامنگیر چند شهر شود. گزارشی تصویری از برخی از این شهرها.

شانگ‌های (چین)

طبق تحقیقات سازمان علمی مستقل "مرکز آب‌وهوایی" آمریکا، در حال حاضر ۹۳ میلیون نفر در مناطقی از چین زندگی می‌کنند که ممکن است تا سال ۲۰۵۰ گرفتار سیل و آبگرفتگی شود. شانگ‌های که پرجمعیت‌ترین شهر چین است به دلیل فقدان تجهیزات حفاظتی ساحلی ممکن است به‌شدت از این پدیده آسیب ببیند.




هانوی (ویتنام)

به گفته سازمان "مرکز آب‌وهوایی" آمریکا، در ویتنام بیش از ۳۱ میلیون نفر که تقریبا برابر با یک‌چهارم جمعیت این کشور می‌شود، در مناطقی زندگی می‌کنند که ممکن است تا سال ۲۰۵۰ هر ساله دست کم یک بار گرفتار طغیان آب‌های شور شوند. پیش‌بینی می‌شود که تا آن زمان سیلاب‌های سالانه اقیانوس‌ها به‌ویژه بر جمعیت متراکم دلتای مکونگ و سواحل شمالی هانوی، پایتخت ویتنام تأًثیر بگذارد.


کلکته (هند)

در هند ممکن است تا سال ۲۰۵۰ حدود ۳۶ میلیون نفر از ساکنان مناطق ساحلی در معرض سیلاب‌های سالانه قرار بگیرند. بنگال غربی، ادیشا و شهر شرقی کلکته از آسیب‌پذیرترین مناطق در معرض سیل این کشور به حساب می‌آیند. فقدان تدابیر لازم در این شهر‌ها ممکن است باعث شود که روزی این مناطق زیر آب بروند.


بانکوک (تایلند)

بیش از ۱۰ درصد از شهروندان تایلند در مناطقی زندگی می‌کنند که ممکن است تا سال ۲۰۵۰ زیر آب بروند. بانکوک، پایتخت تایلند که تصویر فوق، سیل در این شهر را در سال ۲۰۱۱ نشان می‌دهد فقط ۵/ ۱ متر از سطح دریا بالاتر است و شدیدا در خطر زیر آب رفتن قرار دارد. ارزیابی سازمان زیست‌محیطی "ارث. اورگ" (Earth.Org) در هنگ‌کنگ نشان می‌دهد که ممکن است ۹۴درصد از جمعیت این شهر تا سال ۲۱۰۰ مجبور به نقل مکان شوند.


بصره (عراق)

بر اساس مدل‌سازی "کلایمت سنترال"، بصره، دومین شهر بزرگ عراق به شدت در خطر سیل‌های ساحلی قرار دارد و ممکن است بخش‌های وسیعی از آن تا سال ۲۰۵۰ زیر آب برود. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که اثرات این پدیده می‌تواند از مرز‌های عراق فراتر رود و مهاجرت ناشی از طغیان آب‌ها منجر به تشدید درگیری‌های منطقه‌ای و سیاسی شود.


اسکندریه (مصر)

خطرسیل میراث فرهنگی دنیا را تهدید می‌کند. شهر اسکندریه بیش از ۲۰۰۰ سال پیش توسط اسکندر کبیر پایه‌گذاری شد. بخش عمده این شهر پنج‌میلیونی ارتفاع کمی از سطح دریا دارد. ارزیابی‌های سازمان "ارث. اورگ" حاکی از آن است که بدون تدابیر لازم جهت حفاظت از این شهر در برابر طغیان آب‌ها یا برنامه‌های جابجایی ممکن است تا سال ۲۱۰۰ اکثر قسمت‌های این شهر زیر آب برود.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
ژاپن انگلستان
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
تا ۲۰۵۰‌کی زنده اس؟
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
مهمترین مسله جهان گرم شدن جهان کمبود آب است اگر جهان را یک حاکم عاقل بدور از خرافات و روشن بین اداره نکند اوضاع جالب خواهد شد
ناشناس
۲۱:۳۰ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
اهواز در زمستان تشنه زیر اب میره
نیکی
۲۱:۱۶ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
چه ترسناک
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
طبق اخبار ذوالقرنین
بدجوری خشکسالی چند ایالت را در بر گرفته
مثل کالیفرنیا ووووو
حتی بهش گفتند .اب به باعچه و درختها ندهید
گزارشی در مورد خشکسالی بنویسید ممنون
ناشناس
۲۰:۰۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خب خوب که بریم زیر آب البته اگه تا اون موقع یعنی تا سال 2050 زنده باشیم
ناشناس
۱۹:۵۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
انشاءالله چین کمونیست سونامی بیاد بشوره ببرتش
ناشناس
۱۹:۴۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
اصفهان
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خدا رو شکر ایران و تهران امن هستند و امنیت داریم
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خداوکیلی کاش یکم جلوی رشد جمعیت دنیا گرفته میشد، با این وضعیت، گرما رو نمیتونیم تحمل کنیم چه برسه به سیل؛ تابستون تو هند، آسفالت خیابون از گرما نرم شده بود پای مردم میچسبید بهش؛ اوضاع خیلی ناجوره؛ باید یه فکری برای این حجم از گرما و کربن دی اکسید بکنند؛ لایه اوزون هم روز به روز وضعش بدتر میشه؛ واقعاً انسان داره دستی دستی خودش رو منقرض میکنه با این روند؛ تازه میگن جمعیت رو به پیریه، بچه بیارید!
ناشناس
۱۷:۰۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
ونیز؟
ناشناس
۱۶:۳۶ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
به ما چه مربوط
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
انشاءالله امریکا بره زیر آب برای کل جهان کافیه
ناشناس
۲۲:۲۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
با کشورها دوست باشیم
ناشناس
۱۶:۰۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خب به ما چه
ناشناس
۲۰:۴۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
فقط این کلمه را بهت یاد دادند
چقدر منفی و بی منطق هستی
اخبار برای شخص خاصی نیست
فقط اطلاع رسانی است که
باید تمام قشرها را در بر گیرد
مشکل کم ابی جدی است و
مشکل اب شدن برفها جدی است
ممکنه باعث نابودی بشر بشه
دوباره بگو .به ما چه مربوطه
نکند ضبط قدیمی هستی که گیر کردی
ناشناس
۲۱:۳۰ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
شهر های ساحلی ایران چطور؟
کدومشون در خطر هستن
اگه راس میگین اینو بگین
ناشناس
۲۳:۳۳ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
لطفا اینقدر کوتاه فکر نباشید