سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شیراز:

شهرداری به شدت نیازمند مدیریت بودجه و سرمایه گذاری است

شورا‌های شهر به عنوان مهمترین عامل اداره هر شهر، می‌توانند تضمین کننده منافع شهروندان باشند و نقش مهمی در بهبود عملکرد شهری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت انتخابات شورا‌ها فرموده اند: مردم به این شورا‌ها اقبال کنند، به این انتخابات توجّه کنند، اهداف خدایى، انقلابى و استحکام قدرت انقلاب و حکومت انقلابى در کشور در این انتخابات تحقّق پیدا کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بارهای در مناسبت‌های مختلفی اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا را تبیین كرده‌اند و حل مسائل جاری و روزمره مردم به دست خود مردم را از اثرات تشكیل شوراها دانسته‌اند؛ امری كه اگر رخ دهد سبب افزایش اعتماد عمومی خواهد شد.

رضا جاودانی نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر شیراز در جمع خبرنگاران، به جایگاه انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: انتخابات حق تعیین سرنوشت و دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است که باید از این حق با انتخاب افراد شایسته، پاکدست و کاردان نهایت استفاده را ببریم.

او با تاکید بر حضور حداکثری در انتخابات پیش رو، افزود: مشارکت مردم در انتخاب افراد اصلح و شایسته بسیار مهم است چراکه اگر این مشارکت وجود نداشته باشد، لابی‌های قدرت و کسانی که نفوذ دارند، به راحتی کرسی‌ها را تصاحب کرده و شهر را از یک انتخاب مناسب محروم می‌کنند.

جاودانی در ادامه با اشاره به سابقه ۲۱ ساله خود در عرصه صنعت، تولید و کارآفرینی اظهار داشت: کلانشهر شیراز به سرمایه گذاری، در این عرصه نیاز دارد و مردم امروز از جناح بازی‌ها خسته شده اند چراکه می‌بینند جناح‌ها درد آن‌ها را دوا نمی‌کنند لذا دنبال کسانی هستند که با نگاه جهادی و انقلابی وضعیت کشور را بهبود ببخشند.

 او در ادامه با بیان اینکه کلان شهر شیراز امروز به شدت نیازمند مدیریت بودجه و سرمایه گذاری است، اظهار داشت: بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان بودجه شهر در شورای شیراز است که معادل بودجه عمرانی کل کشور و بلکه بیشتر است و اگر این بودجه درست مدیریت شود، اتفاقات بزرگی را در این شهر شاهد خواهیم بود.

جاودانی با اشاره به مباحث گردشگری، عوارض بیماری کرونا و تاثیر آن بر بودجه شهرداری و... گفت: مردم به دلیل تعطیلی کسب و کار و... توان پرداخت عوارض شهری را ندارند در حالی که بودجه شهر نیز باید از طریق مردم تامین شود لذا به نظر می‌رسد باید راهکار دیگری برای جذب بودجه اندیشید که بهترین آن از طریق جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی است.

این فعال عرصه اقتصادی تصریح کرد: امروز سیستم مدیریتی حاکم بر شهرداری، پاسخگوی نیاز‌های مردم نیست، زیرا نتوانسته از ظرفیت‌های خود در این راستا استفاده کند.

او به مشکلات شهر شیراز در حوزه‌های حمل و نقل و فضای سبز و ... نیز اشاره کرد و گفت: امروز سیستم حمل و نقل شهری شیراز با مشکلات زیادی مواجه است و تصمیمات سطحی نیز بر این مشکلات افزوده است.

جاودانی افزود: مثلا زیرساخت‌های لازم برای دوچرخه بی دود فراهم نبود، اما این طرح اجرا شد و همان طور که مشاهده می‌کنیم انبوهی از دوچرخه در مکان‌های مختلف بدون استفاده رها شده است در صورتی که اگر کارشناسی به موضوع ورود می‌کردیم اول باید زیر ساخت این طرح ایجاد می‌شد و بعد فرهنگ سازی و پس از آن خرید دوچرخه و اجرا کردن طرح.

این فعال اقتصادی ادامه داد: و یا در بحث مترو هر چه سریعتر فاز‌های دیگر مترو باید تکمیل شود. اتوبوس‌های قدیمی از رده خارج شده و اتوبوس‌های جدید و مدرن جایگزین شوند و این کار‌ها بدون نگاه سرمایه گذاری و جذب سرمایه‌ها آن هم با ابزار‌های مالی جدید و به روز، امکان پذیر نیست.

او همچنین گفت: امروز در شیراز به شدت سرانه فضای سبز پایین است؛ در حوزه ورزش، فضای مناسب نداریم و یا بافت فرسوده و حرم مطهر هنوز جای کار بسیار دارد و با این حجم از مشکلات اولویت دار، بنده واقعاً نمی‌دانم بودجه‌ها کجا هزینه می‌شود؟

جاودانی تصریح کرد: شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت فرهنگی کشور بوده است و این جایگاه حتماً باید احیا شود.

او در ادامه به معضل حاشیه نشینی در کلانشهر شیراز نیز اشاره کرد و گفت: شاید دومین دلیل برای وارد شدنم به انتخابات شورای شهر همین موضوع حاشیه نشین‌ها بود. بنده از اروپا نیامده ام و کودکان حاشیه نشین و کار را فرزندان خود می‌دانم.

او در تعریض به نگاه برخی کاندیدا‌ها به حاشیه شهر‌ها در آستانه انتخابات افزود: در آستانه انتخابات بیشتر کاندیدا‌ها در همین حواشی شهر برای پر کردن سبد رای خود می‌گردند، زیرا می‌دانند که در بالاشهر کمتر به بحث انتخابات ورود پیدا می‌کنند. اگر نگاه کاندیدا‌ها ابزاری باشد و برای جمع آوری رای، حقیقتاً انسانی نیست بلکه ما باید برای جنوب شهر و حاشیه نشین‌ها برنامه داشته باشیم.

جاودانی افزود: همین حاشیه نشین‌ها در انتخابات حضور پیدا می‌کنند و رای می‌دهند، اما زمان بودجه ریزی ۹۰ درصد بودجه‌ها سمت شمال می‌رود! این نابرابری و بی اعتمادی باید از بین برود لذا دیوار بتونی و فولادی شورای شهر و شهرداری شیشه‌ای باید شود.

او در ادامه به خالی بودن شورای شهر از برخی از کمیسیون‌های تخصصی همچون کمیسیون حمایت از صنعت، تولید کارآفرینی و سرمایه گذاری اشاره کرد  و گفت: امروز مردم دیگر فریب شعار‌های پوپولیستی را نخواهند خورد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.