سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت ماشروم جولیان روسی

در گزارش زیر دستورپخت ماشروم جولیان روسی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورپخت ماشروم جولیان روسی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

قارچ: ۵۰۰ گرم
برگ استوخودوس: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: یه مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم

دستورپخت ماشروم جولیان روسی

ابتدا فر را روشن می‌کنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می‌کنیم تا محیط فر گرم شود.

قارچ‌ها را به صورت خیلی نازک خرد می‌کنیم.

در ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کمی داغ شود.

سپس قارچ‌ها را اضافه می‌کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.

نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می‌کنیم.

سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسه‌ای با هم مخلوط می‌کنیم.

مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ‌ها اضافه می‌کنیم و مجدد خوب هم می‌زنیم تا کاملا با قارچ‌ها مخلوط شود.

در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می‌دهیم و پنیر را روی آن می‌ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.

ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا پنیر کامل آب شود.

منبع:کی آشپزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.