سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه نکاتی در خرید گوشت مرغ باید رعایت شود؟

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در مورد خرید گوشت مرغ توضیحاتی را ارائه داد.

عبدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،گفت: گوشت مرغ عرضه شده در سطح فروشگاه‌ها می‌بایست هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی نداشته باشد و رنگ عضلات ران قرمز روشن و سینه روشن مایل به زرد بوده و پوست بطور یکنواخت روی بدن کشیده شود.

او افزود: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری نمایند و گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می شود.

عبدی بیان کرد: مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت در دمای ۲-۸ درجه داخل یخچال و مرغ منجمد به مدت ۹ ماه در دمای منفی ۱۸ درجه قابلیت نگهداری دارد که بر، روی بسته بندی درج شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ادامه داد: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی ویا تعفن به خصوص در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسدو لاشه مرغ باید کاملا پر کنی شده و محتویات شکم از قبیل دل، جگر، سنگدان وروده‌ها باید از بدن مرغ کاملا خارج شده باشد.

او با اشاره به نحوه بسته بندی مرغ افزود: در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد و همچنین شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز می‌گیرد وبا برش این ناحیه واستشمام بوی آن می‌توان قضاوت کرد.

 انتهای پیام /  ط آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.