سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت آش عناب

در گزارش زیر طرز تهیه آش عناب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه آش عناب را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

لوبیا قرمز. ۴۰ گرم
برنج. ۴۰ گرم
عناب. ۵۰ گرم
خلال بادام. ۳۰ گرم
رب انار. به اندازه کافی
شیره انگور. به اندازه کافی
روغن زیتون. به اندازه کافی
نمک و دارچین. به اندازه کافی
نعناع خشک به اندازه کافی
ادویه به مقداردلخواه

طرز تهیه آش عناب:

ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد.
نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب‌ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.
در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.
موقع مصرف می‌توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید.
مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می‌باشد.
مقوی و انرژی زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب است.
درصورت نفخ می‌توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.