سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت رولت گوشت ایتالیایی

در گزارش زیر طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت کبابی برش نازک داده شده ۶۰۰ گرم (۶ برش)
ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده ۲ عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده ۴ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه یک چهارم فنجان
سیر ۲ حبه

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی:

برای تهیه رولت گوشت ایتالیایی ابتدا باید برش‌های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید. فلفل قرمز و جعفری‌ها را روی آن بریزید. گوشت‌ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده، پنیر پیتزا و فلفل بریزید.

برش‌های گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن‌ها بریزید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق آن‌ها را کنار بگذارید. سپس آن‌ها را از مایع بیرون بیاورید. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. رول‌های گوشت را از همه طرف سرخ کنید. مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.
بجای سرخ کردن می‌توانید رول‌های گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۲ ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
600 گرم گوشت
از کجا بیاریم
با سویا نمیشه درست کرد