سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۶ روستای استان همدان از طریق تانکر آبرسانی می‌شوند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: ۶۹ درصد مشترکان خانگی در شهر‌ها و ۴۰ درصد مشترکان روستایی، الگوی مصرف آب را در استان رعایت نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سید هادی حسینی بیدار، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آبرسانی با تانکر به ۳۶ روستای استان خبر داد و گفت: اگر هر نفر طبق الگوی مصرف ۵۰ لیتر کمتر آب مصرف کند، در تابستان قطعی آب نخواهیم داشت.

او با بیان اینکه در حال حاضر به ۳۰ شهر استان خدمت‌رسانی می‌کنیم، افزود: ۸۷۰ روستا نیز زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب هستند.

مدیرعامل آبفای استان همدان با اشاره به اینکه امسال کاهش بارندگی‌ها طی ۵۰ سال اخیر بی‌نظیر بود به طوری که متوسط بارندگی در استان ۲۳۳ میلیمتر است، اما در سال گذشته ۴۱۴ میلیمتر بود،افزود: امسال نسبت به مشابه سال قبل، ۴۴ درصد کاهش بارندگی داشتیم.

او با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ تاکنون بارندگی با کاهش ۱۱۰ میلیمتری مواجه بوده است، اضافه کرد: سال گذشته سد اکباتان در مدت مشابه کنونی کاملا پر بود، اما اکنون ۱۹ میلیون مترمکعب آب دارد که حدود ۶۰ درصد آن را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه سد آبشینه ۳.۶ میلیون مترمکعب آب دارد، اظهار داشت: امسال وضعیت سخت و عجیبی در آب داریم که مدیریت فشار در شبکه اعمال شده تا بتوانیم این وضع را مدیریت کنیم.

حسینی بیدار با اشاره به اینکه در سال ۸۶، یک‌هزار و ۹۵۰ لیتر آب تولید می‌شد، اما در ۱۴۰۰ با وجود افزایش جمعیت، تولید آب ۲۵۰ لیتر هم کاهش یافته است، یادآور شد: هم اکنون یک‌هزار و ۷۰۰ لیتر در ثانیه آب تولید می‌کنیم که این نشان می‌دهد همکاران ابفا تمام ایده‌ها را به کار گرفته‌اتد.

او با اشاره به اینکه در شهر‌های استان خدمات خوبی ارائه می‌دهیم و گام‌های خوبی برداشته شده است تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد پروژه در روستا‌ها در حال کار اجرایی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با تاکید بر اینکه برای هر نفر در خانوار ۱۵۰ لیتر اب در نظر گرفته شده است بیان کرد: این در حالی است که اکنون برای هر فرد خارج از الگوی مصرف، ۱۹۷ لیتر آب مصرف می‌شود و مردم نسبت به استاندارد ۵۰ لیتر بیشتر مصرف می‌کنند.

حسینی بیدار از اقدام ویژه برای تامین آب نیروگاه شهید مفتح نیز گفت: هم اکنون ۶۵۰ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب که کیفیت بسیار مطلوبی هم دارد، در اختیار نیروگاه قرار گرفته و این پساب طی قراردادی در اختیار پتروشیمی هگمتانه و شهرک صنعتی ویان نیز قرار می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه به همه صنایعی که در مسیر جاده همدان - تهران واقع شده می‌توان از پساب در اختیار ان‌ها قرار داد گفت: در شهر‌های رزن، اسدآباد، ملایر، نهاوند و تویسرکان نیز اگر سرمایه‌گذاری باشد از پساب آن‌ها در اختیار صنایع قرار می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با در بخش فاضلاب در شهر همدان ۴۰۰ میلیارد تومان و در ملایر نیز ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داشتیم گفت: خط انتقال تصفیه‌خانه فاضلاب فامنین انجام شده و سایر بخش‌های آن نیز در حال انجام است تا بتوانیم در خدمت مردم همه شهرستان‌ها باشیم.

حسینی‌بیدار با با اشاره به مطالبات ۲۶ میلیارد تومانی شرکت آبفا از مشترکان عنوان کرد: ۱۶ میلیارد تومان از این میزان مربوط به مشترکان خانگی و ۹۰۰ میلیارد تومان مربوط به بخش اداری است.

او از آبرسانی با تانکر به ۳۶ روستای استان خبر داد و گفت: این امر به علت کاهش بارندگی‌ها و خشک شدن رودخانه‌ها و چشمه‌ها رخ داد که ممکن است به ۱۶۰ روستا نیز افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در خصوص قطعی آب در تابستان، اظهار داشت: شرکت آبفا توزیع کننده آب است، اما تولید آب با شرکت آب منطقه‌ای است که طرح‌هایی را نیز اجرا می‌کند بنابراین با رعایت ۵۰ لیتر در ثانیه‌ای هر فرد مردم و اجرای این طرح‌ها سعی می‌کنیم قطعی آب نداشته باشیم.

حسینی بیدار در خصوص تفکیک آب شرب و آب فضای سبز گفت: در اکثر شهر‌ها جداسازی آب شرب از فضای سبز انجام شده و الان نیز پایش در ۱۰ نقطه انجام شده تا جداسازی شود که اگر جداسازی نمی‌شد، تولید آب بالاتر بود.

او هدررفت واقعی آب ناشی از فرسودگی شبکه را ۱۳ درصد دانست و افزود: در همدان میزان هدررفت ظاهری و واقعی آب از میانگین کشوری پایین‌تر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: امسال سعی می‌کنیم به ۱۰۰ درصد حاشیه شهر آبرسانی کنیم.

انتهای پیام/ب

برچسب ها: آب و فاضلاب ، آب شرب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.