به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده یک بسته
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
سس سفید ۲ فنجان
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
روغن۱۰۰گرم
مواد لازم سس سفید برای لازانیا
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۲ فنجان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت میدهیم. شیر را به تدریج اضافه میکنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه میکنیم. حالا سس آماده مصرف است.
طرز تهیه کانلونی ایتالیایی:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم و میگذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان میکنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده میکنیم.
برای پخت خمیر لازانیا (مثل ماکارونی)، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، میگذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب میافزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد میریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز میگذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود. توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار میدهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن میریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه میدهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار میدهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود.
نکات تغذیهای:
لازانیا، علاوه بر اینکه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع کودکان نیز است. افرادی نیز که از لاغری رنج میبرند میتوانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/