سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس خبر داد؛

واریز مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار سرمایه

بهشتی گفت: سال ۹۹ علی رغم اینکه منابع مالی به نسبت خوبی را بدست آورد نتوانست چندان به زیر ساخت‌ها اختصاص دهد و در راستای کمک به سهامداران ۲ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت واریز کرد.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی بهشتی سرشت عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس در نشست خبری تشریح جزئیات صورت های مالی سازمان بورس، گفت: طبیعتا درخواست انتشار صورت‌های مالی یک در خواست به حقی بود که سالیان متعددی است توسط فعالان بازار سرمایه پیگیری شد که سرانجام هفته گذشته در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ منتشر شد.

او افزود: هرچند انتشار صورت‌های مالی یکسری سوالات و ابهاماتی را به دنبال خود داشت که ما این جلسه را برگزار کردیم تا ابهامات رفع شود.

مسئول ذی ربط گفت: ما در سازمان بورس طی سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان در آمد محاسبه کردیم که از کارمزد‌ها بدست آمده است باید به این امر توجه کرد که کارمزد‌ها از اوایل مرداد ۱۳۹۹ حدود ۳۰ درصد کاهش یافت.

او افزود: بورس در سال ۹۹ علی رغم اینکه منابع مالی به نسبت خوبی را بدست آورد نتوانست چندان به زیر ساخت‌ها اختصاص دهد، علت آن است که سازمان در راستای کمک به ریسک و کمک به سهامداران خرد مبلغ هزار و هشتصد و سی و شش میلیارد تومان را به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق کرد.

او بیان کرد: این مسئله را با قاطعیت بیان می‌کنم که رویکرد رئیس سازمان بورس روی انتشار صورت‌های مالی به شدت تاثیر گذار بوده است، به سبب آنکه نیازمند جرات و شجاعت بود.

بهشتی سرشت گفت: در شورای عالی بورس همگی به اتفاق موافق بودند که صورت‌های مالی انتشار پیدا کند، این که چرا در این زمان صورت‌های مالی منتشر شده به شجاعت رئیس سازمان بورس باز می‌گردد.

او بیان کرد: آن چیزی که ما از ناشران انتظار داریم که صورت‌های مالی شش ماهه را حسابرسی شده منتشر کنیم، چیزی تحت عنوان مصوبه در شورای عالی بورس تحت این عنوان صادر نشده است. ارقامی که در خصوص حقوق‌ها و دستمزد‌ها به دست آمده اگر بعضی از مسائل را کم کنیم کل خالص حقوق به ۱۳ میلیون می‌رسد.

او بیان کرد: پیشنهاد کردیم که ۱۵۰ نفر به نیرو‌های سازمان اضافه شود هم اکنون در خواست ۳۰۰ نهاد مالی در دست بررسی است شاید حجم معاملات کم شده، اما برای ۳۶ میلیون سهامدار باید زمینه را فراهم کنیم.

بهشتی گفت: عملیاتی شدن یک سامانه نیازمند دقت و ظرافت بالایی است، یک فاز استقرار دارد که ما آن را آغاز کردیم، حدود شش ماه به طول می‌انجامد، ما باید حداقل بخشی از اوراق معاملاتی را به منظور تاییدیه گرفتن در این سامانه بومی انجام دهیم.

او بیان کرد: سازمان به شدت فقر ناوگان حمل و نقل داشت علی رغم اینکه به شدت نیاز‌مند بودیم به همین خاطر اقداماتی را برای خرید خودرو انجام دادیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.