به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید ناصر حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، گفت: در شهر ارسنجان ۱۴ واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد که در سه ماهه اول امسال اقدام به جوجهریزی به میزان هزار ۳۱۹ هزار و ۵۰۰ قطعه کردند که پس از دوره پرورش حداکثر ۵۰ روزگی در مجموع ۵۷۵ تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.
او، بیان کرد: سامانههای نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ در استان فعال و مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتها با حضور کارشناسان ناظر فنی مدیریت و ناظران بهداشتی شبکه دامپزشکی کنترل شده است.
حسینی، تصریح کرد: از عمده مشکلات مرغداران، گرانی بیش از حد نهادهها و دان مرغی و همچنین کمبود آن در بازار آزاد است.
انتهای پیام/ت