سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لواشک سیب خوشمزه با طعم‌های مختلف

لواشک سیب خانگی یکی از خوشمزه‌ترین تنقلات به شمار می‌رود که می‌‍توانید در طعم‌های مختلف و با ترکیب با انواع میوه‌های مختلف آن را تهیه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لواشک خانگی یکی از سالم‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه هاست. شما میتوانید لواشک را از هر میوه‌ای درست کنید به خصوص اگر میوه هایتان زیادی رسیده باشد و احتمال خراب شدنشان وجود داشته باشد بهترین روش برای نگهداری آن‌ها درست کردن لواشک است. لواشک سیب خانگی یکی از مقوی‌ترین لواشک‌هایی است که به سادگی در خانه آماده میشود. لواشک سیب را میتوانید با توجه به فصل جلوی کولر، در نور آفتاب، روی بخاری یا در فر خشک کنید.

۱- لواشک سیب

مواد لازم

سیب به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمو در صورت تمایل

طرز تهیه

سیب‌ها را تمیز شسته و هسته و دمشان را جدا کنید و سپس سیب‌ها را با پوست خرد نمایید.

سیب‌های خرد شده را به همراه ۱ قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، آب را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی سیب‌ها را بپوشانید.

یک ساعت جازه دهید سیب‌ها روی حرارت نرم شوند.

شعله را خاموش کنید و صبر کنید قابلمه سرد شود.

سیب را له کرده از آبکش عبور دهید تا پوست و تفاله هایش جدا شود.

پوره سیب را دوباره روی حرارت قرار دهید و ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و صبر کنید از حرارت بیوفتد.

کف یک سینی بزرگ، نایلون پهن کرده و پوره سیب را به ضخامت حدود نیم سانتی متر روی نایلون پهن کنید.

سینی را به مدت چند روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود.

نکات لازم برای تهیه لواشک سیب:

برای ترش شدن لواشک سیب میتوانید مقداری جوهر لیمو، رب انار یا رب نارنج یا آبلیمو به آن اضافه کنید.


۲- لواشک سیب و انار

مواد لازم

سیب ۴ عدد
انار ۱ کیلو
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان

طرز تهیه

انار را دون کنید و رویشان کمی نمک بپاشید و صبر کنید ۲ ساعت بماند و آب بیندازد.

یک لیوان آب به دانه‌های انار افزوده و با حرارت ملایم بگذارید دانه‌های انار نرم شوند وقتی از حرارت افتاد این مخلوط را در آبکش بریزید و گوشت کوب را روی دانه‌ها حرکت کنید که گوشت انار از دانه هایش جدا شود.

سیب را پوست کنید خرد کرده با آب انار روی حرارت بگذارید تا نرم شود.

مخلوط را له کنید و وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک داخل سینی پهن کنید و در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شود.


۳- لواشک سیب و کیوی

مواد لازم

کیوی نیم کیلو
سیب ۱ عدد
شکر کمتر از ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

سیب و کیوی‌ها را پوست در غذاساز پوره کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه‌ها تبخیر شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد.

در صورت تمایل میتوانید شکر را به مواد اضافه کنید.

وقتی مواد از حرارت افتاد روی پلاستیک فریزر پهن کرده جلوی آفتاب بگذارید خشک شود.


۴- لواشک سیب و پرتقال

مواد لازم

پرتقال ۱ کیلو
سیب ۵ عدد
نمک مقداری

طرز تهیه

آب پرتقال را بگیرید و داخل قابلمه بریزید.

سیب‌ها را پوست گرفته و رنده کنید.

روی حرارت بگذارید تا غلیظ شده و سیب‌ها نرم شود.

وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک بریزید تا خشک شود.

در صورتی که فصل تابستان نیست میتوانید لواشک سیب را روی بخاری بگذارید فقط کافیست کف سینی را با روغن جامد چرب کنید و لواشک را داخل سینی بدون پلاستیک پهن کنید. لواشک سیب روی بخاری در عرض دو روز خشک خواهد شد.

طرز تهیه لواشک سیب در فر

برای تهیه لواشک فوری میتوانید لواشک سیب را در فر خشک کنید. برای تهیه لواشک سیب در فر کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده چرب کید و پوره سیب را به ضخامت نیم سانتی متر روی سینی پهن کنید و در فری که از قبل با دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و در فر را نیمه باز بگذارید.

حدود ۴ ساعت طول میکشد تا لواشک سیب در فر خشک شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.