سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شامی فسنجون + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه شامی فسنجون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه  شامی فسنجون  را به شما آموزش می دهیم.

شامی فسنجون می تونه یه ناهارمقوی ولذیذ باشه و یا سفره مجالستون رو رنگین ومتفاوت کنه.

مواد لازم:
سبزی کوکو (تره، جعفری، پیازچه) ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰تا۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد نخودچی نصف لیوان
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه ودارپین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مواد سس:

رب انار ۱ لیوان سرخالی
گردو خرد شده به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی
  قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

1-گوشت وپیاز ریزرنده شده ونمک رو باهم مخلوط و ورز داده ودریخچال قرار دهید (بمدت۳۰تا۴۰دقیقه)

۲-بعدازاین زمان، سبزی ریزشده وسیب زمینی رنده شده، تخم مرغها، آرد، نمک، فلفل، دارچین وزردچوبه رو باهم مخلوط وگوشتو اضافه ومخلوط کنید.

۳-مقداری روغن درتابه کوچک گودی ریخته، موادشامی رو به اندازه گردو توی دستتون قلقلی کنیدو درروغن داغ سرخ کنید. همه موادشامی رو به این شکل سرخ کنیدو کناربذارید.

۴-طرزتهیه سس: دریک قابلمه مناسب، پیازونگینی کنید، باکمی روغن سرخش کنید. طلایی که شدزردچوبه و فلفل ویک قاشق آرد وگردو‌ها رو اضاف کنیدوتفت بدید.

۵-وقتی آردوگردو به اندازه کافی تفت خوردن، رب انار وشکرواضاف کنیدوهم بزنید. سه لیوان آب اضاف کنیدودرشوبذارید تاباشعله متوسط به جوش بیاد.

۶-سس که جوشید، حرارت اجاقو کم کنیدتاازقُل قل بیفته، بعدشامیهارو یه دونه یه دونه وبه آرومی داخل سس بذارید واجازه بدید تاباحرارت ملایم جابیفته. بعدازسی چهل دقیقه غذای شما آماده سرو هستش. میتونید بابرنج یا نون میل کنید وحتی تیلیت کنید.

منیع:سر آشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، فسنجون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.