به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل سبز تند دارای ویتامین C بسیار زیادی است که باعث ایجاد آنتی اکسیدان خیلی قوی در بدن میشود. فلفل سبزها گونههای مختلف دارند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه میشوند: قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را «فلفل فرنگی» نیز میگویند و در کتب طب سنتی با نام «فلفل احمر»، «فلفل هندی» نام برده شده است و فلفل شیرین که طعم بسیار دلچسبی دارد.
فلفل دلمهایسبز کالری کمی دارد چرا که فاقد چربی است، اما منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی محسوب میشود که فواید بسیاری برای سلامت بدن دارند.
کشاورزان در شهرستان آستانه اشرفیه استان گیلان از مزارع خود فلفل دلمه برداشت کردند و شهروندخبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروندخبرنگار - آستانه اشرفیه
بیشتر بخوانید:
این فلفل سبز اگربزرکتر بشه تندوگزنده میشه وبرای ترشی هفت بیجار عالیه.
این فلفل سبز اگربزرکتر بشه تندوگزنده میشه وبرای ترشی هفت بیجار عالیه.