به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، صید ماهی گرمابی در شهرستان شوشتر آغاز شده و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن ماهی گرمابی در شوشتر تولید شود.
شوشتر رتبه دوم تولید ماهی گرمابی در استان خوزستان را به خود اختصاص داده است .
کپور ، آمور ، قزل و بیگ هد از مهم ترین ماهی های تولیدی این شهرستان هستند .
در شوشتر بیش از سه هزار هکتار حوضچه پرورش ماهی وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر در این مزارع مشغول کار هستند .
ماهی های گرمابی شوشتر علاوه بر تامین نیاز داخلی بازار کشور به خارج از کشور هم صادر می شوند .
مزرعه داران شوشتر علاوه بر رتبه دوم تولید در زمینه روش های نوین آبزی پروری نیز پیشگام هستند و مزارع زیادی در این شهرستان مجهز به سیستم هوا ده و برق کشی هستند .
انتهای پیام/پ