سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف سیگنال های ناشناخته و مرموز از فضا

محققان و دانشمندان غربی با تلسکوپی رادیویی توانستند سیگنال های رادیویی مرموزی که از فضا فرستاده می شوند را کشف کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از العالم؛ دانشمندانی از کانادا و ایالات متحده اعلام کردند که رادیو تلسکوپ CHIME در اولین سال فعالیت خود، بیش از ۵۰۰ سیگنال رادیویی سریع مرموز را کشف کرد. دانشمندان متذکر می‌شوند آنچه که تلسکوپ CHIME در رصدخانه رادیو استروفیزیک Dominion در بریتیش کلمبیا کشف کرده چهار برابر بیشتر از سیگنال‌هایی است که از آغاز این پدیده مرموز مشاهده شده است.


بیشتر بخوانید


کشف سیگنال‌های جدید از کهکشان‌های دور

انفجار‌های سریع رادیویی FRB پالس‌هایی کوتاه، سریع و بسیار روشن هستند که در محدوده رادیویی طیف الکترومغناطیسی تشخیص داده می‌شوند، کسری از ثانیه طول می‌کشند و در طی این زمان انرژی معادل انرژی ساطع شده توسط خورشید در فضا منتشر می‌شود. دانشمندان هنوز نتوانسته اند منبع این سیگنال‌ها را تعیین کنند. اما براساس داده‌های گزارش ارسالی به ۲۳۸امین نشست انجمن نجوم آمریکا، تلسکوپ CHIME از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ۵۳۵ سیگنال جدید را کشف کرد.

براساس نتایج پایش، دانشمندان اولین کاتالوگ سیگنال‌های رادیویی سریع را تهیه کردند که شامل اطلاعاتی در مورد مشخصات این سیگنال‌ها است که تک یا تکراری هستند. محققان ۱۸ منشا را شناسایی کردند که سیگنال‌های تکراری را منتشر می‌کنند. برای محققان روشن شد که ویژگی‌های سیگنال‌های مکرر با سیگنال‌های منفرد متفاوت است، زیرا مدت آن‌ها بیشتر است و پرتو‌های موج رادیویی ساطع شده از آن‌ها نشان می‌دهد که مکانیسم تک پالس‌ها با مکانیسم پالس‌های مکرر و منبع آن‌ها متفاوت است.

کیوشی ماسوی، فیزیکدانی از موسسه فن آوری ماساچوست خاطرنشان کرد که تلسکوپ CHIME از بیشتر تلسکوپ‌های مشابه متفاوت است و از چهار آنتن سهموی ثابت تشکیل شده که همزمان نیمی از سیاره زمین را می‌پوشاند. وی می‌گوید: "پردازش سیگنال دیجیتال به تلسکوپ امکان مشاهده همزمان هزاران جهت را می‌دهد که به ما کمک می‌کند تا این سیگنال‌های مرموز را هزار برابر بیشتر از تلسکوپ معمولی تشخیص دهیم."

برای ستاره شناسان روشن شد که منابع این سیگنال‌ها تقریباً به طور مساوی در فضا توزیع می‌شوند و از کهکشان‌های دور سرچشمه می‌گیرند و منابع انرژی عظیمی دارند. محققان امیدوارند بتوانند رویداد‌هایی را شناسایی کنند که می‌توانند چنین سیگنال‌های فوق العاده روشن و سریع را تولید کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۱۵ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
سلام. پروردگارا تو بسیار عظیمی وقتی ومقیاسی برای تو نیست الله اکبر
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خیلی وقت پیش متوجه ufo ها بودند ولی
انکار میکردند
قریشی
۲۲:۰۸ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
منابع این سیگنالها قطعا تپ اخترها هستند نه منابع حیاتی هوشمند چون ایجاد این سیگنالهای پر قدرت نیازمند منابع انرژی بسیار قوی است که قطع یقیین در توان هیچ منبع حیاتی نیست . ایجاد سیگنالهایی برابر با انرژی ساطع شده از ستاره ای مانند خورشید انرژی کمی نیست
بختیاری
۲۱:۳۳ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
به سلامتی ،تلاش و دانش کم و ضعیف بشر داره جواب میده.
بی نهایت از ته اعماق وجود عاشق دستاوردهای جدید هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۲۱:۱۵ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
از هر چی محقق و دانشمند غربی متنفرم نمیدونم چرا ی خبر فضایی از ایران نمیاد
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
پس اگر اینجوری باشه تلویزیونی که استفاده میکنی گوشی آیفون و .... وسایل الکترونیکی دیگری داری که غربی ها ساختن رو نداری فقط تولید شرق و ایرانو داری؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۰:۵۰ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
شما خودت غرب زده هستی