سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیاهخواران به عوارض شدید کرونا مبتلا نمی‌شوند؟

یک تحقیق جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند در مقایسه با افراد گوشتخوار احتمال ابتلا به کرونا با علائم شدید کمتری دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العین، محققان در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که رژیم گیاهخواری را دنبال می‌کنند یا فقط ماهی و غذا‌های دریایی می‌خورند در مقایسه با افرادی که گوشت می‌خورند کمتر در معرض علائم شدید ویروس کرونا قرار دارند.

این مطالعه نشان داد که افراد گیاهخوار ۷۳ درصد کمتر در معرض علائم متوسط ​​تا شدید ویروس کرونا قرار دارند و این میزان در کسانی که ماهی و غذا‌های دریایی می‌خورند ۵۹ درصد است.

مطالعات گذشته رابطه‌ای بین رژیم غذایی و شدت علائم ویروس کرونا و طول دوره عفونت آن را نشان داده بود که یک تیم تحقیقاتی آن را به طور دقیق بررسی کرد.

با استفاده از تحقیقات ۲۸۸۴ پزشک و پرستار خط مقدم که از ژوئیه تا سپتامبر در معرض ویروس قرار گرفتند، تیمی از دانشکده بهداشت عمومی جان هاپکینز بلومبرگ در بالتیمور، مریلند ایالات متحده، رابطه بین رژیم غذایی و ابتلای شدید به کرونا بررسی شد.

این مطالعه نشان داد که رابطه واضحی بین پرهیز از مصرف گوشت و احتمال پایین بروز علائم شدید ویروس کرونا وجود دارد.

این تیم تحقیقاتی معتقد است که این ممکن است به دلیل افزایش ویتامین‌ها، مواد مغذی و مواد معدنی در یک رژیم گیاهخواری باشد، که برای یک سیستم ایمنی سالم مهم است.

این مطالعه شامل داوطلبانی بود که به طور گسترده در معرض ویروس SARS-CoV-۲ قرار داشتند که مسئول عفونت با بیماری Covid-۱۹ است.

محققان ۳ رژیم غذایی را مطالعه کردند: یک رژیم گیاهخواری که در آن سبزیجات بیشتر از گوشت مصرف می‌شود، یک رژیم غذایی که در آن سبزیجات و ماهی بیشتر مصرف می‌شود و یک رژیم غذایی غنی از پروتئین و کربوهیدرات کم.

در میان شرکت کنندگان در این مطالعه، ۵۶۸ نفر گفتند که آن‌ها علائم ویروس کرونا را دارند یا علائمی از خود نشان نمی‌دهند، اما سوابی که برای آن‌ها انجام شد مثبت بود، در حالی که ۲۳۱۶ نفر گفتند که علائمی نداشته اند.

ازبین ۵۶۸ نفر، ۱۳۸ نفر اظهار داشتند که علائم متوسط ​​تا شدیدی از ویروس کرونا دارند و ۴۳۰ نفر نیز گفتند که عفونت بسیار خفیف تا متوسط ​​دارند.

تیم تحقیق سپس چندین عامل تأثیرگذار از جمله سن، قومیت، سابقه پزشکی، عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن و سطح فعالیت بدنی را بررسی کرد.

محققان به این نتیجه رسیدند که شرکت کنندگان در این مطالعه که رژیم غذایی گیاهخواری دارند یا مقدار زیادی ماهی مصرف می‌کردند، در مقایسه با افرادی که گوشت می‌خورند، احتمال کمتری در بروز علائم شدید ویروس کرونا دارند.

در مقابل کسانی که رژیم غذایی پر پروتئین و کم کربوهیدرات دارند در مقایسه با گیاهخواران احتمال ابتلا به عفونت متوسط ​​تا شدید با ویروس کرونا بیشتر است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.