سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تارت موکاچینو + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  تارت موکاچینو را به شما آموزش می دهیم.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
آرد.... ۲۲۵ گرم

پودر کاکائو...... ۳۰ گرم

نمک..... یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر..... ۵۰ گرم

کره سرد...... ۱۲۵ گرم

زرده تخم‌مرغ.... ۱ عدد

آب سرد... ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

شکلات سیاه آبکرده..... ۳۰۰ گرم

خامه فرم‌گرفته ......۳۰۰ گرم

قهوه حل‌کرده در آب..... ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه

خامه‌فرم‌گرفته..... ۱۸۰ گرم

پنیر خامه‌ای.... ۶۰ گرم

شکر..... ۱ قاشق سوپخوری

پودر کاکائو جهت تزئین..... به میزان لازم

روش‌تهیه

آرد، پودر کاکائو، نمک و شکر را در کاسه مناسبی بریزید. کره را بیفزائید و با نوک انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز کنید. بعد در قالب چرب‌کرده ۲۳ سانتیمتری تارت پهن سازید. حالا روی آن را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۲۵ دقیقه بپزید حال کاغذ و حبوبات را بردارید. اکنون صبر کنید تا نان تارت کاملاً خنک شود. آن‌گاه مواد میانی را در آن بریزید و ۴۰ دقیقه دیگر تارت را بپزید. همینکه تارت خنک شد، مواد رویه را روی آن بریزید و با پودر کاکائو بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.

روش تهیه مواد رویه: خامه فرم‌گرفته، پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.