سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با بیکن و سیب‌زمینی شیرین

در این مطلب طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با بیکن و سیب‌زمینی شیرین آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پوره سیب زمینی را همیشه می‌شود درست کرد، امروز از شما می‌خواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه سوپ بیکن و سیب‌زمینی شیرین

بیکن خرد شده چهار ورق

پیاز قرمز خرد شده یک عدد

سیر له شده دو حبه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سیب‌زمینی شیرین بدون پوست و خرد شده سه عدد

سوپ مرغ آماده چهار بسته

آب لیموی تازه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بیکن و سیب‌زمینی شیرین

مرحله اول
یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکن‌ها را درون آن بپزید. بعد آن‌ها را روی کاغذ روغن‌گیر بگذارید تا خشک شوند. پیاز‌ها را درون همان قابلمه بریزید و آن‌ها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آن‌ها را طعم‌دار کنید.

مرحله دوم
سیب‌زمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و ۲۷ تا ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

مرحله سوم
سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم
سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکن‌های پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.