سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت پاسـتا آرابیاتا

در این مطلب روش تهیه پاسـتا آرابیاتا آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاسـتا آرابیاتا  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نمک و فلفل به اندازه نیاز
پنیر پارمزان رنده‌شده بیست و پنج گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
پاستا پنه سیصد و پنجاه گرم
آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خردشده چهارصد گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. برای درست کردن سس، در ظرفی روغن بریزید و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه نمایید. وقتی سس درست شد. (وقتی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کنید با سس قاطی کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.