سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بعد از ۲۰۰ دقیقه به پایان رسید؛

دومین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری

دومین مناظره ریاست جمهوری ۱۴۰۰ راس ساعت ۱۷ آغاز شد.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین مناظره ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با حضور ۷ کاندیدای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان امروز سه‌شنبه ساعت ۱۷ در محل سازمان صداو سیما آغاز شد.

فرآیند مناظره با ورود نامزد‌های ریاست جمهوری به رسانه ملی و پس از قرعه کشی صندلی‌ها، و پخش سرود ملی کشورمان و تلاوت قرآن کریم و قرائت بیانیه کمیسیون نظارت بر تبلیغات ریاست‌جمهوری توسط مرتضی حیدری مجری مناظره شروع شد. محوریت دومین مناظره تلویزیونی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری موضوع "فرهنگی، اجتماعی و سیاسی" است.

همچنین مرتضی حیدری علام کرد که به دلیل رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی در استودیو، وی و نامزدها از ماسک استفاده نمی کنند.

ترتیب صندلی نامزدها بر اساس قرعه‌کشی در مناظره دوم:

محسن رضایی صندلی شماره ۱
علیرضا زاکانی صندلی شماره ۲
محسن مهرعلیزاده صندلی شماره ۳
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی صندلی شماره ۴
سعید جلیلی صندلی شماره ۵
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صندلی شماره ۶
عبدالناصر همتی صندلی شماره ۷

مناظره نخست با محوریت مسائل اقتصادی برگزار شد. مدت زمان هر مناظره بیش از سه ساعت خواهد بود.

 

 

بیشتر بخوانید


دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ امروز،  از شبکه‌های یک، جام جم و سلامت سیما، خبر، رادیو ایران و رادیو انتخابات به صورت زنده روی آنتن می رود.

رئیسی: فاصله طبقاتی نتیجه بی‌عدالتی است

بعد از قرعه کشی برای آغاز سوالات؛ سید ابراهیم رئیسی  نخستین داوطلبی بود که سخنان خود را آغاز کرد.  وی با اشاره به راهکارهای خود برای برطرف کردن بی عدالتی در جامعه گفت: در مناظره‌ قبل به اینجانب تهمت‌هایی زده شد و رسانه ملی به من ۵ دقیقه وقت پاسخ‌گویی داد که از این حق می‌گذرم و امیدوارم آنچه در این مناظرات هست بر اساس اخلاق و قانون باشد. از همه آذری زبان‌ها در سرتاسر کشور تشکر می کنم؛ زیرا به من بسیار لطف داشتند.

وی ادامه داد: فاصله طبقانی محصول بی عدالتی و سیاست‌های اقتصادی نادرست و تصمیم‌هایی است که در عرصه‌های مختلف منجر به حقوق نجومی می‌شود. در همین نظام سلامت برخی‌ها حقوق‌ ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیون دریافت می کردند و در یک اداره و سازمان هم شاهدیم که کارکنان با دریافت‌های مختلف وجود دارند؛ ما در تلاش هستیم که این بخشنامه‌ها را مورد تجدید نظر قرار داده و این دریافتی‌ها را اصلاح کنیم.

رضایی: مشکلات کشور با شعار و حرف مفت حل نمی شود

دومین نامزدی که در بخش نخست مناظره سخن گفت محسن رضایی بود؛ رضایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از محوری ترین بندهای گام دوم انقلاب تقویت امید در جونان است؛ برنامه شما در این مورد چیست؟ گفت: مشکلات کشور با شعار و حرف مفت حل نمی شود؛ مشکلات ریشه اقتصادی دارد و با حرف درمانی به نتبجه نمی رسد، به قول دانشجوی دانشگاه تهران که در حال دستفروشی گفت ما از گرسنگی امید می خوریم.

وی ادامه داد: امید دیدنی است، امید گفتنی است، دولت ما امید را به شما مردم بر می گرداند و لبخند پیروزی به چهره شما باز خواهد گشت.

رضایی با بیان اینکه حرف راستی در مناظره قبلی گفته شد که کسانی که تا پایان نمی‌خواهند بمانند اعلام کنند، گفت: من تا پایان انتخابات هستم و با همه نیز رقابت خواهم کرد. از مردم ایران سخن می گویم، از اقوام ایران و آذربایجان، از شهید همت و احمد متوسلیان و احمدی مقدم، ما با همین روحیه و جنگ را به نتیجه رساندیم دولت ما دولت اقوام ایران است.

وی گفت: نمی دانم چرا من را به دلیل زاگرس نشینی متهم می کنند، من لر هستم  و از تمام اقوام ایران در دولتم استفاده می‌کنم، امید زمانی تحقق پیدا می کند که انرژی جدید را ایجاد کنم و از دولت های خواب آلوده که شب می خوابند و قیمت بنزین را چند برابر می کنند و مردم توجیه نمی شوند نیستیم، ما با دولت خواب آلودگی خدا حافطی می کنیم. آغاز جدیدی خواهم داشت امسال به نام حضرت ولی عصر است و با مشکلات خداحافظی خواهیم کرد؛ ما لبخند و برکت را باز خواهیم گرداند که پول را به جیب شما باز گرداند.

جلیلی: کار با نمایش جلو نمی‌رود

سعید جلیلی سومین نامزدی بود که در این مناظره صحبت کرد؛ وی درباره برنامه های خود برای تقویت اعتماد مردم به دولتش، گفت: اگر می‌خواهیم اعتماد مردم جلب شود حتما باید رفتار مسولان درست شود، یکی از موضوعات که مانع اصلاح امور می شود فرهنگ غلط سیاسی است که در نظام اداری وجود دارد و این یک موضوع فراگیر است و مربوط به یک جناح نیست.

وی افزود: اگر از ساختار اداری و اجرایی کشور این فرهنگ را پاک نکنیم ظرفیت و توانمندی کشور دیده نمی‌شود، اگر در فرهنگ سیاسی کشور نمایش جای کار واقعی را گرفت، نمی‌توان انتظار داشت کارها جلو رود، با نمایش کشور پیش نمی رود، اگر بخواهیم فقط توضیح دهید و نتیجه نداشته باشد، فایده ندارد. اگر به کارهای نمایشی بپردازیم حتما مشکلات کشور باقی خواهد ماند و کشور را متوقف می کند. نتیجه کارهای مسئولان در زندگی مردم دیده نشود نشان از این دارد کار نمایشی بوده است. نباید اجازه دهیم این فرهنگ سیاسی ادامه پیدا کند، اگر تصمیم به موقع نگرفتیم و یک تا دو سال کشور را معطل موضوعی کردیم مشکلات باقی خواهند، چند شغلی مسئولان به کار لطمه می‌زند.

جلیلی ادامه داد: اگر خدایی نکرده این فرهنگ سیاسی به نسل بعدی برود که کار بدتر است.

مهرعلیزاده: باید برجام را ادامه داد

محسن مهرعلیزاده بنابر قرعه کشی انجام شده بعد از سعید جلیلی سخن گفت. وی اظهار کرد: بر اساس سیاست های نظام و بدعهدی آمریکا، مردم جانانه دفاع کرده اند و جواب محکمی به این کشور داده اند. باید برجام را ادامه داد و با راهکار نظام پیش رفت.

وی خاطرنشان کرد: من نمی دانم آقای رئیسی کدام بی احترامی را می گوید و هیچ کس بی احترامی به او نکرده است.‌ ما آذری زبان نداریم، بلکه آنها ترک زبان هستند. اگر من مطالبی درباره مدارک رئیسی صحبت کردم درست بود و او ۶ تا کلاس درس کلاسیک بیشتر نخوانده است.

او افزود: علم اقتصاد، علم کلاسیک می خواهد و خاص است. ۲ روز پیش صدا و سیما ۵ دقیقه از مستند من را سانسور کرد. صدا و سیما عشقی شده است. آقای رئیسی به چه دلیلی فیلترینگ را پياپی در جامعه جا انداختید.

همتی: دولت من حامی آسیب پذیرترین افراد جامعه خواهند شد

عبدالناصر همتی در پاسخ به سوالی درباره نبود ارتباط بین نظام آموزشی و نیاز کشور گفت: به شیوه مناظره انتقاد دارم و مثل مسابقه هفتگی شده است. برای اینکه مردم مواضع ما را بدانند بهتر بود سوالات بهتری مطرح می شود. انحصار عامل اصلی فساد و ناکارآمدی است. انتخاب فعلی انتخاب بین بد و بدتر و خوب و خوب تر نیست؛ بلکه انتخاب بین کسانی است که می خواهند درهای کنش‌گری جامعه و مردم را ببندند.

همتی اضافه کرد: من صدای بی صداها و قدرت بی قدردان هستم. دولت من حامی آسیب پذیرترین افراد جامعه خواهند شد. بهترین کاری که می شود برای قشر ضعیف کرد این است که کولبران، سوخت بران، افراد دارای معلولیت، کارگران غیر رسمی، زنان سرپرست خانوار و کودکان بی سرپرست را معضل جامعه ما و اصل و هدف دولت خود قرار دهیم. در حوزه سلامت و آموزش و رسیدگی به افراد آسیب پذیر باید اقداماتی انجام شود. باید مدارس دولتی را تقویت کنیم تا آموزش از پایه اصلاح شود. باید مردم حق انتخاب مدرسه فرزند خود را داشته باشند.

قاضی‌زاده هاشمی: برخی وزرا برای فرار از پاسخگویی نهادهایی را درست کرده‌اند

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی هم در ادامه این مناظره اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که ما در نظام اداری کشور داریم، نحوه تقسیم وظایف است که نهادها، وزارتخانه ها و شوراهایی را شامل می شود که به صورت همزمان یک هدف را دنبال می کنند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: یکی از مشکلات نظام اداری نحوه تقسیم وظایف است. ما ۳۸ سازمان فعال در حوزه فرهنگی داریم که همین وضع در حوزه‌های دیگر هم وجود دارد. ما باید بازطراحی جدیدی برای حکمرانی دولت انجام دهیم.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: برای فرار از پاسخگویی نهادهایی درست شده که وزرا مصوباتی که مدنظر دارند را به تصویب می رسانند تا مسئولیت آن ها بر گردن کسی نباشد. مدلی در این خصوص تنظیم کردیم که اعتماد ساز است و در اختیار استانداران و فرمانداران قرار می گیرد و در آن دولت پنج فرماندهی پیدا خواهد کرد و هر فرمانده دبیر شورایعالی مربوطه خواهد بود.

قاضی زاده در پایان در پاسخ به صحبت هایی که در خصوص علم روحانیت در مناظره اول مطرح شد گفت: مباحثی در مورد سواد و علم روحانیت در این جلسه باز تکرار شد؛ دانشمندان بزرگی در اقتصاد و علوم انسانی داریم. ساحت علم را نباید محصور کنیم؛ علم باید جامع و بسیط باشد. من خودم نزد روحانیت تلمذ می‌کنم.

زاکانی: در دولت آقای روحانی پوشک بچه ماهی یک میلیون برای پدر و مادر خرج دارد

علیرضا زاکانی آخرین نامزدی بود که در بخش نخست صحبت کرد؛ وی درباره برنامه های خود برای کنترل عوامل تهدیدکننده جمعیت، گفت: موضوع جمعیت در کشور به یک مرحله بسیار بحرانی رسیده است و نیاز به تمهید خاص دارد، نرخ رشد به ۸ دهم درصد رسیده و در باروری از ۶.۹ به ۱.۷ رسیدیم و باید نرخ باروری به ۲.۷ برسانیم.

وی افزود: برای این کار چند سطح برنامه است؛ ۳.۵ میلیون زوج نابارور داریم لذا ۸۰ مرکز باروری داریم. هر زوج باید هزینه گزاف باید پرداخت کند؛ ابتدا باید درمان ناباروری بیمه می شود تا بچه دار شدن آرزو نباشد، سال ۸۴ پیمایشی انجام شد که ۷۰ درصد مردم ایران دو فرزند هستند و سال ۹۸، ۶۰ درصد ۳ فرزندی را مطلوب می‌دانیم؛ من از عواقب آن می ترسیم. اینها همه برای دولتی است که آقای روحانی ایجاد کرد که البته می ترسم اسمشان را بیاورم؛ چرا که نماینده ایشان اینجا حضور دارند؛ هر چند ایشان نمی‌خواهند با بنده مناظره کنند.

زاکانی گفت: در دولت آقای روحانی پوشک بچه ماهی یک میلیون برای پدر و مادر شد، همین دولت بلایی به سر مردم که ۲۸ درصد حقوق خود در خارج از تهران و ۵۸ درصد از حقوق خود را در تهران برای مسکن بدهند؛ لذا امیدی را برای بچه دار نگذاشته است.

زاکانی گفت: کاری خواهم کرد که امید فرزند آوری داشته باشند همچنین شرایط تسهیل ازدواج را فراهم می کنم.

در قسمت دوم بخش اول مناظره، هر نامزد چهار دقیقه فرصت دارد تا به نقدهای دیگر نامزدها پاسخ دهد.

رضایی: ایران بدون فقر می‌سازم

نخستین فردی که در این بخش سخن گفت محسن رضایی بود. وی اظهار کرد: من چون دیدم که در صحبت در میان نامزد‌ها کم تر به برنامه توجه شده من بخشی از برنامه‌های خود را اعلام می‌کنم. مسئله عدالت و فقرزدایی نیاز به جراحی‌های بزرگ دارد، من طرحی دارم برای رفع محرومیت با نام کفایت زندگی یا ایرانِ بدون فقر.

رضایی گفت: یارانه ۴۵۰ هزار تومانی، مسکن سهل و ارزان، حقوق به خانه داران و کار خانگی سهام صندوق ملی نفت را در برنامه های خود دارم. اگر این ۵ مورد اتفاق بیفتد بسته زندگی ایجاد می‌شود، بعدا یک فقیر هم باقی نخواهد ماند.  ۱۳۷ میلیارد دلار از منابع دولتی به جامعه تزریق شده، اما به دلیل رانت کثیف و مافیا رفته به دست کسانی که صاحب حق نبودند.

وی ادامه داد: حتی می‌توانیم بخشی از آن‌ها را به دولت بدهیم تا کسری بودجه نداشته باشد و تورم نداشته باشیم.منابع  یارانه ۴۵۰ هزار تومانی  قابل تحقق است. چه طور برای فولاد منابع فراوان رانت داریم ، برای مفت خور منابع داریم، برای فقیر و فقرا منابع نداریم؟ دولت من با تمام قدرت بدون مسامحه حق مردم را به خودشان بر می‌گرداند. در هر خانه‌ای دو نفر کار می کنند، یک شغل آشکار داریم اما شغل پنهان شغل داخل خانه و با مشقت تربیت فرزند است، چرا نباید برای خانه دار حقی قائل بشویم و منبعی برای آن درنظر بگیریم؟ بانوان آینده سازان جامعه هستند.

زاکانی: دوستان با طرح کی بود کی بود من نبودم جلو نیایند

در ادامه بحث علیرضا زاکانی بیان کرد: اینجا گفته شد برخی صدای کولبران هستند، باید دید ۲۵ میلیارد دلار قاچاقی که در کشور صورت می‌گیرد و ۹۵ درصد از مبادی اصلی می آید چرا آقایان وقتی در دولت بودند همت نکردند جلوی قاچاق رسمی را بگیرند و کولبران زندگی عزت‌مند داشته باشند؟ آقایان بیان می‌کنند به دنبال آزادی هستیم، بنده به عنوان رزمنده می‌گویم وقتی ما جنگیدیم جانمان را فدای ملت کردیم اما آقایان برای خودشان طبقه بندی کردند.

وی افزود: امروز مشکل کشور فقر، بی عدالتی، استقلال طلبی در مقابل بیگانه پرستی است، آقایانی که در دولت کنونی بودند اعلام کنند در کدام سمت می ایستند. می شود فهمید که چه طور با جان و مال مردم بازی می کنند، امروز اینجا نیاز به کارنامه است و برنامه. شیوه ای که سال ۹۶ در پیش گرفته شد و عده ای رای گرفتند دیگر جواب نمی‌دهد، عزیزان لطفا طوری برنامه ارائه دهند که با کارنامه هایشان یکی باشد امروز مشکل کشور به خاطر نقدینگی، مشکلات ارزی و ... است؛ طرح کی بود کی بود من نبودم که نمی شود.

زاکانی گفت: آقای رضایی عرائضی داشتند، به نظرم ایشان در منابع تجدید نظر کنند و این عدد و رقم هایی را که می گویند با ظرفیت کشور یکی نیست، لطفا دقیق درباره منابع خود توضیح دهند.

مهرعلیزاده: برای همه مردم باید بیمه تکمیلی رایگان ترتیب بدهیم

محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نقد نامزدهای دیگر گفت: مشکلات ملموسی داریم و پیشنهاد آقای رئیسی درباره اقتصاد تکمیل نیست. ما حقوق کارگرها را هر سال افزایش می دهیم، اما هر سال ۱ یا ۲ درصد زیر تورم هستند و این روند در ۲ - ۳ سال اخیر بهتر شده است.

او افزود: معلمان چندین وقت است که کارشان بین دولت و مجلس پاسکاری می شود. ظلم فاحشی به معلمان می شود و باید این مشکل حل شود. کولبران و کارگران هم که قشر فراموش شده هستند و باید برای آنها کاری انجام داد.

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: ۷ میلیون نفر سرپرست خانواده درآمد ثابت ندارند و باید برای آنها درآمد ثابتی در نظر گرفت. برای همه مردم باید بیمه تکمیلی رایگان ترتیب بدهیم تا هزینه زیادی ندهند و برای هنرمندان هم این مشکل را داریم. پرستاران هم زحمت زیادی کشیدند و باید برای حق الزحمه و پاداش آنها ترتیبی اتخاذ کرد.

همتی: دوستان باید به ترامپ نامه بنویسند و بگویند خوشحال باش؛ بلایی که سر مردم آوردید را ما گردن بانک مرکزی انداختیم

عبدالناصر همتی دیگر نامزد پاسخگو در این بخش گفت: بخشی از بیکاری جوانان به دلیل رشد تولید است که اشتغال کاهش پیدا کرده و دلیل دیگر شیوع کرونا است. امیدواریم هر چه سریع تر واکسیناسیون را انجام دهیم تا کسب و کارها بار دیگر راه اندازی شود. از سوی دیگر باید مجوزهایی که برای راه اندازی شغل لازم است را تسهیل کنیم. 

وی افزود: آقای جلیلی می‌گوید نباید هیچ کاری را طول بدهیم، اما خودشان FATF را دو سال در مجمع معطل نگه داشته‌اند. یا رد کنید یا تصویب. یا این سند را می پذیرفتید یا رد می کردید و می گذاشتند کاری انجام دهیم که به لیست سیاه وارد نوشیم. آقای رئیسی گفتند ارز ۴۲۰۰ باعث فاصله طبقاتی شده است. آقای رئیسی شما دو سال جزو شورای هماهنگی اقتصادی هستند و دیدید من که من با ارز ۴۲۰۰ مخالف بودم و شما می توانستید محکم بایستید و نگذارید تصویب شود.

همتی ادامه داد: من را مجبور کردند ۵ و نیم میلیارد دلار ارز مسدود شده را تبدیل به ریال کنم و الان همراه شما آقای زاکانی این کار را بر سر من می زنند‌.

وی ادامه داد: دوستان باید به ترامپ نامه بنویسند و بگویند خوشحال باش؛ بلایی که سر مردم آوردید را ما گردن بانک مرکزی انداختیم. آقای زاکانی به جای یار پوششی تبدیل به پلیس بد و خوب شده. شما برنامه‌های‌تان را بگویید. اگر من بخاطر دو سال حضور در دولت باید پاسخگوی عملکرد دولت روحانی باشم، آقای رئیسی ۴۰ سال در قوه قضائیه بوده و اولی‌تر است که پاسخگوی عملکرد این قوه باشد.

همتی گفت: کل درآمد ارزی ما سال گدشته ۵ میلیارد دلار بود و آقای رضایی می گوید ۱۳۷ میلیار د دلار، نمی دانم این رقم را از کجا آورده اند. من فکر می کنم بهتر است دوستان با انصاف مسائل را مطرح کنند. ظرف بیست سال رشد سرمایه ثابت ما منفی بوده و معلوم است بیکاری زیاد می شود و برای آن برنامه دارم و به موقع اعلام می کنم.

رئیسی: اینکه در هر دوره در سفره مردم بمبی منفجر شود باید پاسخگو بود

سید ابراهیم رئیسی در ادامه بخش دوم مناظره اظهار کرد: برخی وقت ها نکات درست مطرح نمی‌شود؛ هم برای مردم زحمت می شود و هم مسائل به حاشیه برده می شود، مدرک تحصیلی من معادل نیست؛ بلکه یک مدرک حوزوی در سطح چهار و یک مدرک دانشگاهی است. نسبت به مسئولیتی که هم من در هر حوزه ای که بودم باید پاسخگو باشم. مثلا اگر دادستان تهران یا کرج باشم حتما باید پاسخگو باشم. سال هایی که در قوه قضائیه بودم، به میزان مسئولیتی که داشتم پاسخگو بوده ام.

وی ادامه داد: هر کسی نسبت به مسئولتی که داشته باید پاسخگو باشد. مسئولی که رئیس بانک مرکزی بوده باید پاسخگو باشد، اینکه در هر دوره در سفره مردم بمبی منفجر شده باید پاسخگو باشد؛ زمانی که ارز ۴۲۰۰ مطرح شده من رئیس قوه قضائیه نبودم مساله این است که چرا درست اجرا نشد. مگر در کشور طرح و برنامه کم است؟ ما برنامه‌های توسعه زیاد داریم، سخن ما در نبود برنامه نیست، بلکه نبود یک اراده جدی است که پای کار باشد و برنامه‌ها را اجرا کند؛ وگرنه هرکس حتما باید در حوزه خودش پاسخگو باشد و این حرف کاملا درستی است. کارگزاران ما باید متناسب با تورم حقوق بگیرد؛ معملمان نباید دغدغه حقوق داشته باشند.

وی افزود: حقوق عادلانه یکی از مسائل مهم کشور است، یکی از گله‌ها این است که ۴ نفر در اتاق نشسته‌اند، با مدرک‌های مشابه، اما پرداختی‌های متفاوتی دارند.

قاضی‌زاده هاشمی: اجازه نخواهیم داد که برخی نهادهای بین المللی هر کاری دلشان خواست بکنند

سید امیرحسین قاضی‌‍زاده هاشمی در نقد سایر نامزدها گفت: در دولت سلام اجازه نخواهیم داد که برخی نهادهای بین المللی هر کاری که دلشان خواست بکنند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: جوان های امروز بهترین سال های عمرشان را پشت موضوعات تلخی می گذرانند؛ پنج سال محصور در یک اتاق به خاطر کنکور؛ سربازی و مسائل پیرامون؛ تحصیل طولانی بدون کسب مهارت؛ وقتی به علم و مهارت خود نگاه می کنم، می بینم نصف آن اضافه است.

او افزود: موضوع مهاجرت هم پدیده دیگری است که دولت اخیر هم در این باره مشکلاتی ایجاد کرده است؛ اشتغال، مسکن، ازدواج و مسائلی از این قبیل مشکلاتی است که ذهن جوانان را مشغول به خود خواهد کرد؛ موضوع دولت سلام خانواده و جوانان است و به صورت ویژه در دولت به این موضوعات به آن خواهیم پرداخت.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در پایان عنوان کرد: سامانه ای تدارک خواهیم دید که کنکور حذف شود و مشکلات سربازی را حل خواهیم کرد و مشکلات جوانان را شهر به شهر حل خواهیم کرد و تدارک صندوق های اعتباری، مشکلات جوانان را خواهیم دید.

جلیلی: این مدلی که ما در مناظرات صحبت می‌کنیم درست نیست 

سعید جلیلی هم در ادامه بیان کرد: در این جلسه گفتم یکی از مشکلات کشور فرهنگ سیاسی ماست که آن هم کار نمایشی و تعارفات است. داریم درباره انتخاب رئیس جمهور صبحت می‌کنیم، این نوع مناظره، این نوع سوالات و این نوع پاسخگویی می‌تواند به انتخاب مردم کمک کند؟ امروز بسیاری از موضوعات که مورد توجه مردم است در بحث ها نیست. درباره آینده روستا تا الان کسی نپرسیده است، درباره زنان، جوانان، ورزش و آموزش و پرورش کسی از ما سوال نپرسیده است، نامزدهای مختلف از این فرصت استفاده می‌کنند و حرف های خودشان می زنند.

وی افزود: باید بحث و نقد شود تا مردم بتوانند بهتر انتخاب کنند؛ این مدلی که ما صحبت می‌کنیم درست نیست اگر نامزدها موافق هستند اصلاح را شروع کنیم و مناظره بعدی این نباشد. این سوالات مگر تست هوش است؟ اگر صحبت از جمهوریت و حضور حداکثری مردم می کنیم، بالاخره الان ۸۰ میلیون نفر مخاطب ما هستند.

جلیلی ادامه داد: نامزدها باید حرف های خود را بگویند و مردم تصمیم بگیرد. رئیس جمهور باید کسی باشد که با اقتدار و قدرت کشور را اداره کند. لازمه جهش چیست؟ باید بگویند به عنوان رئیس جمهور برای دستگاه ها چه ماموریتی را تعریف می کنند.

در قسمت سوم بخش اول مناظره، هر نامزد سه دقیقه فرصت دارد تا از صحبت‌های خود دفاع کند.

قاضی‌زاده هاشمی: در بحث کرونا آمار فوت بالایی در کشور داریم

در آغاز قسمت سوم بخش اول مناظره دوم امیرحسین قاضی زاده هاشمی در دفاع از صحبت‌های خود گفت: نحوه سوال پرسیدن‌ها باعث می‌شود آورده‌های کاندیدا‌ها دیده نشود.

او ادامه داد: معلولین شهروندان درجه ۱ هستند که ۱۰ درصد جامعه را شامل می‌شوند و می‌توانند زندگی خود را اداره کنند؛ باید ابزار زندگی معمولی برای آن‌ها فراهم شود که متاسفانه در این سال‌ها این موضوع به نتیجه درستی نرسیده است و ما در دولت سلام در این زمینه برنامه ریزی‌های مناسبی داریم.

قاضی زاده هاشمی در خصوص مدیریت بیماری کرونا گفت: در موضوع کرونا آمار فوت بالایی در کشور داریم و هیچ وقت خود را در این موضوع با سایر کشور‌ها که کشته‌های پایینی دارند، مقایسه نکردیم؛ اخیرا هم در کلاب هاوس شخصی گفت که می‌توانست در مرداد ماه ۱۸ میلیون دوز واکسن وارد کند که این اتفاق نیفتاد؛ اگر این اتفاق رخ می‌داد کاهش ۸۰ درصدی کشته‌های کرونایی را شاهد می‌شدیم.

زاکانی: می‌توانم در سال اول دولتم فقر مطلق را ریشه کنم

علیرضا زاکانی هم در ادامه گفت: در کشور انسداد وجود ندارد و مشکل، مشکل مدیریت، رویکرد و باند بازی هاست. در همین جهت معتقدم برای ما برنامه هایی که باید ارائه کنیم حاضریم مناظره کنیم؛ آرزو داشتم دو به دو مناظره می کردیم تا عیار حرف ها مشخص شود.

وی افزود: بسته رئیس جمهور باید کامل باشد، نمی شود کشور را کاریکاتوری اداره کرد. تمام مشکلات باید بررسی شود و تمام مسائل باید هم‌پوشانی داشته باشد، در بحث سلامت، دولت می‌تواند کاری کند که مردم به جز درد بیماری درد بی پولی نکشند، در خصوص معیشت نیز می‌گویم می‌توانیم در سال اول فقر مطلق را ریشه کرده و دولت باید پاسخگوی مردم باشد. ما به دنبال شفافیت، عدالت و راه اندازی نهاد سازی مردمی هستیم.

زاکانی ادامه داد: اصل ۱۰ و ۲۱ قانون اساسی را می‌توان اجرا کنیم ما صحبت از فقر مطلق میکنیم و دولت در تمام ابعاد برنامه داشتند، لذا صدا و سیما می‌تواند تغییر رویه دهد یا نامزدها باهم مناظره کنیم‌.

رئیسی: استقلال سیاسی داریم، اما استقلال اقتصادی نه

سید ابراهیم رئیسی هم در ادامه در دفاع از مواضع خود اظهار کرد: به دلیل نگاه های حزبی و شخصی استقلال اقتصادی نداریم. عده ای به نگاه مردم توجهی ندارند. ملت به دنبال استقلال در همه حوزه ها بودند. وضعیت معیشت و کسب و کار و اعتماد به دولت بسیار آسیب دیده و شاید در پایین‌ترین سطح در سال‌های گذشته بوده است. ما به شدت نیاز به پشتوانه سرمایه اجتماعی هستیم در همه حال، ملت نیاز به مساله استقلال در همه حوزه ها دارد. الحمدالله ما استقلال سیاسی داریم، اما استقلال اقتصادی نداشتیم آن هم به دلیل نگاه‌های شخصی و جناحی بود و نه نگاه امام  خمینی و مردم.

وی افزود: در حوزه پیشگیری از وقوع آسیب اجتماعی، مردم بسیار نگرانند، اگر درست عمل می شد وضعیت متفاوت بود. آن نگاهی که در نگاه مردم بود مثل آزادی‌های اجتماعی که دولت‌ها باید دنبال آن باشند. من در ابتدای ورودم به قوه قضائیه معتقد بودم که باید یک لایحه‌ای تحت عنوان صیانت از حقوق بانوان شکل می گرفت که چند روزه شکل گرفته، اما دولت ۴۰۰ روز آن را معطل گذاشت که البته الان شنیدم اقداماتی برای ورود آن به مجلس صورت گرفته است. عدالت اجتماعی عدالت، در پرداخت و عدالت در همه حوزه‌ها باید شکل بگیرد؛ اگر قانون اجرا شود ما به عدالت نزدیک می شویم.

مهرعلیزاده: با قسم حضرت عباس مشکلات حل نمی شود

محسن مهرعلیزاده در ادامه خاطرنشان کرد: برنامه های زیادی برای جوانان و معلولان داریم و باید جوانان را بیشتر تحویل بگیریم. جوانان آینده کشور هستند. ۱۰ میلیون نفر جوان داریم که در سن ازدواج هستند و مشکل دارند که باید آن را حل کنیم.

او افزود: نباید برای یک دختر وقتی موی او یک مقداری بیرون بیاید پیامک وحشتناک برود و از آقای رئیسی که قاضی القضات هستند می خواهم آن را حل کند. یک تذکر بدهند کافیست. ب

مهر علیزاده تصریح کرد: بحث کرونا هم جدی است و باید واکسن تامین شود. نمی شود با قسم حضرت عباس و ...مشکل را حل کرد. می توان به شرکت های خصوصی و افراد اجازه می داد تا واکسن را آزاد وارد کنند و در اختیار مردم بگذارند. قول می‌دهم رئیس جمهور شوم در عرض سه ماه همه مردم واکسینه شوند.  برنامه هایی دارم که اکنون در مناظرات جای باز کردن آن نیست!

رضایی: مردم ما امروز در سخت‌ترین دوران زندگی بعد از انقلاب هستند

محسن رضایی هم در دفاع از دیدگاه هایش گفت: مردم ما امروز در سخت‌ترین دوران زندگی بعد از انقلاب هستند، حتی در زمان جنگ این مسائل را نداشتیم؛ مردم نمی‌دانند فردا چه خبر است؟ تورم و مشکلات امروز در جامعه را حتی در زمان جنگ هم شاهد نبودیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تورم را می‌شود کاهش داد؟ اظهار کرد: بله می‌شود، آیا می‌توان کرونا را مهار کرد؟ بله می‌شود، آیا می‌توان ارزش پول ملی را حفظ کرد؟ بله می‌شود. در دو سه دهه اخیر عبارت ما نمی‌توانیم مانع بسیاری از کار‌ها شده است. سال ۱۴۰۰ سال گشایش برای ملت خواهد بود. با کمک پولی که در جامعه حیف و میل می شود می توان خیلی از چاله ها را پر کرد.

رضایی گفت: مدیریت جهادی در کشور مستقر بشود مشکلات بسیاری حل می‌شود. من می گویم این روزها برنامه نیست، دولت در ۴ سال اول سه بار برنامه را عوض کرده است.

رضایی گفت: من از آقای علی عسکری تقاضا دارم مناظره سوم را تغییر شکل بدهید.

همتی: قدرت میدان و دیپلماسی حاج قاسم و ظریف را احیا می کنم

بعد از مهرعلیزاده نوبت به عبدالناصر همتی رسید که در آغاز صحبت‌های خود گفت: اعطای مسئولیت بر اساس صلاحیت یکی از اقدامات من خواهد بود و اقوام و مذاهب می توانند مولفه قدرت ایران باشند. بعضی معتقدند اقوام و مذاهب برای کشور به عنوان تهدید محسوب می‌شوند و من در جایگاه‌های مدیریتی ارشد و مناصب کلیدی از ظرفیت ۳ برابر بیشتر از ظرفیت کنونی از دوستان اهل سنت استفاده خواهم کرد.

وی ادامه داد: نکته دوم برنامه های من معتادان جامعه هستند که من مخالف زندانی کردن و گرفتن آنها هستم. معتادان حجم عظیمی از مردم کشور ما هستند و باید به آنها توجه کنیم. مسئله سوم معلولین و جانبازان ما هستند و باید به رفاه آنها توجه کنیم‌؛ محیط زیست در اجرای پروژه ها حق وتو خواهد داشت. حکمرانی اقتصادی را نیز باید اصلاح کنیم. قدرت میدان و دیپلماسی حاج قاسم و ظریف را احیا می کنم. باید به کشورهای خارجی به عنوان مبنایی برای افزایش قدرت خودمان توجه کنیم. تحریم نیز فوری ترین کار و ضروری ترین کار من خواهد بود.

جلیلی: کار واقعی، برنامه و کار جدی می‌خواهد 

در ادامه مناظره سعید جلیلی گفت: وقتی درباره نقش رئیس جمهور صحبت می کنیم، هر وزارت خانه وظیفه ای دارد، اما رئیس جمهور نقشش فراتر از دستگاه هاست و باید دستگاه ها را باهم هم افزا و پیگیری کند تا ببیند وظایف اجرا شده یا خیر.

وی افزود: در خصوص بانوان، وقتی می‌گوییم کار واقعی فرقش با کار نمایشی چیست؟ در همین دولت اخیر صحبت از زنان شده. اما چه شرایط جدیدی برای آن‌ها ایجاد شده است، زنان سرپرست خانوار چه می کنند؟ زنان در اقتصاد چه نقشی دارند؟ کار واقعی، برنامه و کار جدی می خواهد و رئیس جمهور باید پیگیری کند؛ اما رئیس جمهور متاسفانه برخی مسائل را حتی پیگیری نکرده است. هزارن زن سرپرست خانوار و... هستند که مشکل داشته و دارند، اما کاری نکردند. باید برنامه داشته باشیم.

جلیلی گفت: اینکه دلسوزی می‌کنیم چرا پیامک حجاب برای زنان رفته، هزاران خانم بودند که مشکلات معیشتی داشتند ۵۰ درصد جمعیت ما را خانم‌ها تشکیل می‌دهند؛ در همین ۸ سال گذشته بارها درباره بانوان صحبت شده اما نتیجه‌اش تقریبا هیچ بوده است. زنان سرپرست الان چه امکاناتی پیدا کردند؟ کار واقعی با کار نمایشی متفاوت است

جلیلی ادامه داد: طرحی برای آگاهی سازی زنان روستایی آماده شده اما مخاطب آن ۵۰۰ نفر بیشتر نبوده است و این می شود کار نمایشی نه کار واقعی.

بعد از پایان نیمه نخست و استراحت پانزده دقیقه ای داوطلبان بخش نخست نیمه دوم آغاز شد.

رضایی: خوشحالم مردم از ما نمی‌ترسند

محسن رضایی نخستین فردی بود که در نیمه دوم سخن گفت؛ رضایی با اشاره به اشتباه لفظی خود در ابتدای مناظره اظهار کرد: من در زمان استراحت دیدم مردم با اشتباه لفظی من شوخی کردند؛ خوشحالم از ما نمی ترسید؛ من بابت اشتباه لفظی عذرخواهی می کنم.  شوخی‌های شما مردم با من سرمایه بنده است.

وی ادامه داد: از برادرم آقای زاکانی گله مندم زیرا بلافاصله سایت مرکز پژوهش ها اشتباه من را تیتر کردند؛ مردم با من شوخی می کنند خوشحال می شوم؛ اما چطور یک مرکز دولتی تیتر می کند و می فرستد روی خط؟

رضایی افزود: مرکز مطالعات یارانه انرژی را سالانه ۴۹ میلیارد دلار برآورد کرده؛ ما چقدر سلطان دلار داریم؟ ما می‌توانیم ۴۰ درصد یارانه‌های پنهان را به مردم برگردانیم؛ به جیب ملت برگردانیم. هیچ گاه در برنامه ریزی توسعه رابطه میان زیست محیطی وتوسعه صنعتی مطرح نشد؛ امروز آب های زیر زمینی به چه روزی افتاده است؟ گرد و غبار در خوزستان یا در زابل چه شرایطی را ایجاد کرده؟ در یزد مشکل بیکاری به حداقل رسیده است.

همتی: برخی‌ها در ارتباط با سیاست خارجی، پولشویی، صادرات و قاچاق رانت های قوی دارند

عبدالناصر همتی بعد از محسن رضایی بنابر قرعه صحبت کرد. وی درباره رفع آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی در بخش شهری و کل کشور ناشی از ساختار غلط است و گروه های ذی نفع و رانت خوار بر فرهنگ و جامعه چنبره زده اند. تحریم باعث مشکل اقتصادی شده، زیرا سالی بیست درصد، سود کاسبان تحریم از حجم تجارت خارجی ایران است.

وی ادامه داد: اگر نتوانیم مشت آنها را باز کنیم نمی توانیم این مشکلات را رفع کنیم. در ارتباط با سیاست خارجی، پولشویی، صادرات و قاچاق رانت های قوی دارند و بدون حل این مشکلات نمی توانیم کاری کنیم. رقبای من در همین جمع نیز به این مسائل اعتقاد دارند. برخی در همین جمع می گویند باید کاخ سفید را حسینیه کنیم که ناشی از این است که دنیا را نمی شناسند. وقتی به سفارت عربستان حمله می کنند ارزش پول را کاهش می دهند؛ اینها زنجیره ای هستند و باید این مشکلات را حل کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: باید در زندگی اجتماعی و اقتصادی تجدید نظر کنیم و من آمده ام که در این وضعیت تجدید نظر کنم.

مهرعلیزاده: میانگین سنی دولت من ۴۵ سال خواهد بود

محسن مهرعلیزاده در ادامه این مناظره با اشاره به  دانش هسته ای بومی و کمک آن به وضع کشور بیان کرد: به همت دانشمندان جوان ما دانش هسته ای افزایش یافته و در کنار آن در زمینه های مختلف هم پیشرفت کردیم. باید انستیتوهای تحقیقاتی معطوف به عملیات و اجرا برای بومی سازی این دانش ایجاد کرد. پس می توان با اعتماد و میدان دادن به جوانان می توان به دانش هسته ای و توسعه آن دست یافت.

او افزود: باید بومی بودن آن بیشتر شود تا در زیرساخت های دیگر پیشرفت داشته باشیم. باید جوان ها را در کشور نگه داریم و آن‌ها را فراری ندهیم‌.  با توجه به اینکه بخش قابل توجهی در کشور جوانان و بانوان هستند که به دلیل مسائل اجتماعی روی آنها فشار بوده و باید سازمان هایی برای حمایت از آنها تشکیل شود. در دولت من ۳ وزیر زن هستند و در تمام استان ها هم از بانوان در معاونت هستند.

مهرعلیزاده بیان کرد: میانگین دولت من ۴۵ سال و جوان است و از جوانانی استفاده می کنم که زرنگ و تیز باشد.

جلیلی: طرح تحول سلامت، طرحی  نمایشی است 

سعید جلیلی بعد از محسن رضایی سخن گفت. وی درباره برنامه های خود برای توسعه نظام سلامت گفت: یکی از مسائل مهم، این است که برخی از موضوعات مربوط به یک وزارتخانه نیست، سلامت یکی از همان موضوعات است. این مسئله نشان می‌دهد رئیس جمهور باید موضوع را بفهمد و دستگاه ها را هم افزا کند.

وی افزود: در حوزه سلامت در این سال ها چند طرح اجرا شده است، طرح شبکه بهداشت که از ابتدای انقلاب اجرا شد به علت طراحی درست، بسیار مفید بود. در مقابل، طرح تحول سلامت دولت فعلی، نمایشی بود که هیچ خاصیتی نداشت و فقط هزینه‌ها را افزایش داد. درست است که اینکه طرح را شروع کنیم و هزینه ها را چند برابر کنیم بعد بفهمیم که طرح خوبی نبود؟

جلیلی گفت: وقتی صحبت از سلامت می شود وزارت بهداشت نقش اصلی دارد و سایر وزارت پخانه ها نیز نقش خواهند داشت؛ سالی ۱۰۰ هزار مجروح جاده ای داریم که مربوط به وزارت راه است و فقط مربوط به وزارت بهداشت نیست. هزینه سلامت در دنیا افزایش یافته، اگر دچار کار نمایشی شدیم و مسئله را درست نفهمیدیم ۸ سال کشور در مسیری پیش می رود که بعد می‌فهمیم غلط است.

زاکانی: شرایطی را فراهم می کنم که مفسدین راهی برای تنفس نداشته باشند

علیرضا زاکانی در ادامه درباره برنامه‌های خود برای رفع تبعیض در جامعه گفت: مردم عزیز بیش از ۳ دهه است که عده‌ای بر اقتصاد مملکت خیمه زده اند و تمام سرمایه ها‌ی کشور را به سمتی سوق داده‌اند که خودشان کاخ نشین و مردم کوخ نشین هستند.

وی افزود: اول انقلاب جوری دنبال شد که یک موی کوخ نشین چندین برابر کاخ نشینان می‌ارزید، اما امروز مسئولان دچار خوی اشرافی‌گری شده اند، دولت من در خدمت مردم است و به توزیع عادلانه ثروت توجه می کنم و شرایطی را فراهم می کنم که مفسدین راهی برای تنفس نداشته باشند.

وی گفت: آقای همتی روز تعطیل قبل از عید، هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از بانک دولتی به خصوصی منتقل شد آن هم غیرقانونی؛ شما نتوانستید با فساد در حوزه خود مبارزه کنید؛ بنده با قوی‌ترین مفسدان مبارزه جدی خواهم کرد. دشمن ما فقر، فساد و تبعیض است. دو دهه است با مفسدان بزرگ درگیر شدم و ادامه می دهم؛ در دولت بنده فساد ریشه کن می‌شود.

زاکانی بیان کرد: نکته‌ای که آقا محسن رضایی در مورد آن فرمودند درست است، بنده از ایشان عذرخواهی کردم، همچنین در خصوص انرژی ه م‌ای آی‌ای ۸۶ میلیون دلار اعلام کرده است.

قاضی‌زاده: آینده را به پولدارها می فروشیم

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و عدم موفقیت آن گفت: این مناظرات برای جلب نظر مردم است و شوآف جواب نمی‌دهد. مهم‌ترین وزارتخانه کشور آموزش و پرورش است و در سند آموزش و پرورش نیاز به تحول بنیادین داریم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: از ۷ تا ۱۸ سالگی آموزش زیادی به بچه‌ها می‌دهیم و آن‌ها را پشت کنکور قرار می‌دهیم در صورتی که نظام آموزشی تحصیلی به سمت استعدادیابی رفته است که ما آن را انجام نمی‌دهیم؛ باید کاری کنیم که معلمی بهترین شغل کشور شود.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در پایان تصریح کرد: در موضوع تحول بنیادین باید مسئله حرفه آموزی و مهارت آموزی را هم مدنظر قرار داد. الان افراد براساس استعدادها مسیر زندگی شان تعیین می شود، اما ما در کشور این کار رانمی کنیم و در پایان یک مسابقه برگزار می کنیم. آینده را داریم به پولدارها می فروشیم. برخی با زور پول به دانشگاه می روند.

رئیسی: هر دولتی سر کار بیاید باید تحریم‌های ظالمانه را بردارد

سید ابراهیم رئیسی هم در پاسخ به سوالی درباره راهکار‌های دولتش برای تقویت دیپلماسی اقتصادی گفت: نکته‌ای عرض می کنم درباره رفع تحریم‌ها؛ هر دولتی که روی کار بیاید یکی از وظایف مهمش رفع تحریم‌های ظالمانه است و باید با همه وجود دنبال کند که این قضیه رفع شود و باید خنثی سازی تحریم‌ها در دستور کار قرار بگیرد و اقتصاد هم شرطی نشود.

وی ادامه داد: در همین سالن عده‌ای می گفتند که ما بلدیم با دنیا مذاکرده کنیم. عده ای دوره قبل گفتند ما می توانیم با دنیا مذاکره کنیم و گفتند توافق از آب خوردن واجب تر است، دانشجوی ترم یک وزارت خارجه هم می داند که در زمان مذاکره نباید همچنین حرفی زد.

رئیسی گفت: ما در منطقه ۱۵ همسایه داریم که سهممان از واردات به کشور‌های همسایه ۲۰ میلیلارد دلار است، آیا درست است ما به راحتی ۴۰ یا ۵۰ هزار میلیادر دلار سهم وارداتمان به کشور‌های همسایه باشد؟ یکی از ماموریت‌های مهم ما برای وزارت خارجه دیپلماسی فعال اقتصادی در کنار دیپلماسی سیاسی است. هر کشوری که توسعه پیدا کرده می بینیم دیپلماسی فعال اقتصاد داشته است.

با پایان قسمت اول بخش نخست نیمه دوم؛ وارد بخش دوم این بخش شدیم که نامزدها در مدت چهار دقیقه به اظهار نظر پرداختند.

رئیسی: مسکن و اشتغال از ما، ازدواج از جوانان

سید ابراهیم رئیسی نخستین نامزدی بود که در این بخش صحبت کرد. رئیسی درباره برنامه‌های خود برای تسهیل ازدواج جوانان گفت: یکی از دغدغه های جدی جوانان مسئله ازدواج، اشتغال، مسکن است. در سفرهای استانی فقط به مراکز قضائی نمی روم. در جمع جوانان هم زیاد رفتم، در سفرهای استانی به دانشگاه ها هم می روم و در طول این مدت با جوانان ارتباط داشتم‌.

وی افزود: در آستان قدس رضوی که بودم رفتم دانشگاه فردوسی.گفتم چرا ازدواج نمی‌کنید؟ گفتند کو مسکن؟ زمینی از آستان قدس را اختصاص دادیم برای مسکن جوانان.

رئیسی افزود: کسانی که معتقد به نشدن هستند نمی‌توانند در این کشور کاری کنند، ۴۰ درصد ظرفیت تولید کشور خالی است بیش از ۲ هزار واحد را دادگستری ها فعال کردند، اما باز هم خالی است. ۷۰ درصد ظرفیت اقتصاد کشور خالی است. اگر اقتصاد فضای مجازی، دریا و ... فعال شود می‌تواند کمک کند.

وی گفت: امکان حل مشکل مسکن جوانان را داریم و بیشترین هزینه مسکن برای زمین است، از ما مسکن و اشتغال و از شما جوانان ازدواج.

همتی: هدف ما تعامل از خانه تا جهان است

عبدالناصر همتی دومین فردی بود که در این بخش شروع به سخن گفتن کرد؛ وی درباره برنامه اش برای بهبود سبک زندگی و تحکیم خانواده گفت: یکی از مسائل مهم ما خانواده است و در شعار انتخاباتی خود هم بارها گفته ام هدف ما تعامل از خانه تا جهان است. در خانواده‌های ما گسستگی فرهنگی ایجاد شده و به جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ می‌خواهیم بفهمانیم که مثل ما زندگی کنند، ولی این شیوه درست نیست.

وی ادامه داد: جوانان نمی‌توانند شرایط فعلی را بپذیرند. شما ۵ نفر یک جور تفکر دارید و می‌گویید جوانان این گونه رفتار کنند و کاری کرده اید که جوانان از کشور بروند. اگر نتوانیم ساختار اجتماعی کشور را اصلاح کنیم موفق نخواهیم بود. شما برای اصلاح وضعیت جوانان چه کرده اید؟ چه برنامه‌ای دارید؟ با این روند جوانان شغل پیدا نخواهند کرد.

همتی اظهار کرد: برای زنان محدودیت زیادی ایجاد شده در حالی که ۵۰ درصد جمعیت کشور زنان هستند. مدام به من تذکر دادند که چرا گفته‌ای به زنان پیامک حفظ حجاب می‌دهند؟ من معتقدم باید گشت ارشاد را ممنوع کنیم. از ۵ زن در کابینه ام استفاده می‌کنم و تبعیض جنسیتی را حذف خواهم کرد.

رضایی: مسکن سهل و ارزان برای معلمان داریم

محسن رضایی در ادامه در پاسخ به مسئله‌ای درباره ایتکه برخی مفاسد اقتصادی ریشه در بی توجهی به فرهنگ و نیروی انسانی دارد؛ چه برنامه‌ای دارید برای قشر مولد و دانشگاهیان در جامعه؟ گفت: دو مشکل ساختاری و مدیریتی در آموزش و پرورش و آموزش عالی داریم. در مراکز استان من مدارس تربیت زمامداران آینده را پیاده‌‎سازی خواهیم کرد، من ۵ سال است که شروع کردم و هزار جوان تربیت کرده ام.

رضایی ادامه داد: مسئله دوم ساختار آموزشی پرورش است، مدرسه محوری را ایجاد خواهیم کرد و کار‌ها را به مجتمع آموزشی محول می کنیم و مدارس مسئولیت محوری خواهند داشت. در مسئله خانم‌ها که نقش موثری در جامعه دارند من اینترنت ارزان را برای سرپرستان خانوار برای خرید و فروش می‌گذارم. محدودیت‌های ورزشی برای ورزشکاران را از بین می‌بریم.

رضایی ادامه داد: مسئله معلمین مهم است؛ معلمان در حال حاضر شغل دوم سوم دارند و وقت کافی برای دانش آموزان ندارند. مسکن سهل و ارزان برای معلمان در برنامه های خودمان داریم تا اجاره نشین نباشند و وقت برای تربی دانش آموزان بگذارند. تازمانی که مدیریت در آموزش و پرورش و امورات فرهنگی و آموزش عالی پرورش نیابد و بوجود نیاید ما نمی توانیم از عناصر ضعیف انتظارات بالایی داشته باشیم.

زاکانی: اگر من پوششی هستم، همتی روکشی است

علیرضا زاکانی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر راهکار دولت خود برای توسعه ورزش گفت: موضوع ورزش یک امر حیاتی است، امروز ۷۰ درصد از مردم ایران ورزش نمی‌کنند. شرایط انقدر سخت است که سال‌ها قبل ۱ میلیون نفر درگیر کشتی بودند، اما الان ۴۰ هزار نفر درگیرند و این یک فاجعه است، زیرا دولت آقای روحانی حوصله برای مردم نگذاشته که بخواهند ورزش کنند. امید و آرامشی که ورزش ایجاد می کند باعث افزایش تولید می شود.

وی ادامه داد: امروز مردم ما درگیر اولیات زندگی خود هستند.

زاکانی خطاب به همتی گفت: آقای همتی درباره کدام زنان و جوانان حرف می‌زنند؟ و بعد هم می گویند ۵ نفر یک نفر هستند. من در مناظره قبل هم گفتم اگر ما پوششی هستیم شما روکشی هستید. به کسانی که یادتان می دهند چه حرفایی بزنید بگویید ما مشتشان را باز می کنیم. ایجاد یک سرانه برای ورزش امکانی را ایجاد خواهد کرد که ما از بسیاری از معضلات خلاص شویم. ما هم به ورزش همگانی هم پهلوانی و هم قهرمانی خواهیم پرداخت.

جلیلی: این دولت معطل چند کشور ماند، هر روز  به یک بهانه

سعید جلیلی دیگر نامزدی بود که صحبت کرد. وی درباره برنامه های سیاست خارجی دولت خود، بیان کرد: عرصه روابط بین کشورها یک نقاط اشتراک دارد و یک نقاط اختلاف، نقاط اشتراک باعث تعامل و نقاط اختلاف باعث تقابل؛ این هنر دولت هاست که مدیریت کنند. اینکه می‌گویند می‌خواهند کاخ سفید را حسینیه کنند،‌ چیز موهومی است. این لولوها دیگر جواب نمی‌دهد!

وی افزود: در دنیا ۲۰۰ کشور وجود دارد و می شود با تمام آنها تعامل کرد، اشکالی که با دولت داریم همین است که معطل چند کشور مانده است و خودمان را منتظر ۳ یا ۴ کشور گذاشته ایم، یک روز به بهانه FATF، یک روز به بهانه ترامپ و بهانه های دیگر. شما باید با کشورهایی که نقاط مشترک دارید تعامل کنید، با کشورهای همسایه، منطقه و جهان اسلام می شود تعامل داشت.

جلیلی گفت: از مجموع فرصت ها در ارتباط با کشورها باید استفاده کنیم، امروز فرصت های بزرگ داریم و در همین بحث تعاملات اقتصادی باید از فرصت ها استفاده کرد. ما می توانیم کارهای بزرگ را عملی کرده و با ابزار اقتصادی دشمن را از تحریم هم پشیمان کنیم. ما فرصت های بسیار گسترده ای داریم که استفاده نکردیم.

قاضی‌زاده هاشمی: موضوع انتصاب یا عدم زنان نیست، موضوع امروز کشور شایسته سالاری است

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالی درباره تصمیم برای راه اندازی شورا‌های تخصصی و برانگیختن انگیزه‌های نخبگان گفت: نباید برای جلب توجه هر حرفی را بزنیم؛ نزدیک انتخابات که می‌شود، صحبت از زنان و جوانان می‌شود.

قاضی زاده هاشمی با کنایه به برخی نامزد‌ها گفت: کل کابینه ام را زن قرار می‌دهم تا دستی بالاتر از دست من نباشد. 

او ادامه داد: موضوع انتصاب یا عدم زنان نیست، موضوع امروز کشور شایسته سالاری است، به همین خاطر است که رئیس ستاد من یک مادر با سه فرزند است. موضوع امروز شایسته سالاری است و زنان هم از ما شایسته سالاری می‌خواهند.

قاضی زاده هاشمی در ادامه با نشان دادن آماری در خصوص بیکاری گفت: نباید بگذاریم افراد در شهر مرزی بین نان و جان خود دچار تردید شود. مرزهای ما بالاترین نرخ بیکاری را دارند. باید مشکلات آنها را حل و فصل کنیم. طرحی ارائه کرده ایم که در آن دبیر هر شورای عالی معاون رئیس جمهور است.

مهرعلیزاده: در بحث اینترنت وزیر جوان عملکرد خوبی داشته است

محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در مورد سوالی مبنی بر اینکه نظرتان درباره فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات چیست؟ بیان کرد: اقتصاد و مسائل اجتماعی دنیا مثل قبل اداره نمی‌شود و فضا تغییر کرده است. امروز اقتصاد، مسائل اجتماعی و مسائل فرهنگی راه حل های معمولی ندارد و همه چیز هوشمند شده است. شرکت هواوی مانند ۱۰ کشور فعالیت اقتصادی دارد و باید به سمت شهر هوشمند برویم. در بحث اینترنت هم وزیر جوان عملکرد خوبی داشته و در زیرساخت‌ها فعالیت کرده، اما فیلترینگ زیاد است.

او افزود: یک میلیون نفر در کشور کارشان در فضا‌ی مجازی است و وقتی اینترنت قطع می‌شود آن‌ها ضرر می‌کنند. بخش قابل توجهی از تجار در زمان فیلتر شدن فضای مجازی دچار ضرر و زیان شدند.

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: از سال ۷۶ تا ۸۴ دولت آقای سید محمد خاتمی را داشتیم که عدالت اقتصادی ایجاد کرد و کشور در وضعیت خوبی بود. در دولت احمدی نژاد هم مسکن مهر را داشتیم که با ۵ میلیون تومان یک نفر صاحب خانه می‌شد که البته بعد‌ها با یک عیوبی همراه شد. در بحث ورزشی هم سال ۲۰۰۶ برای آمادگی بانوان در ورزشگاه حاضر بودند.

در بخش پایانی مناظره دوم، هر نامزد ۴ دقیقه فرصت دارد تا صحبت‌های پایانی خود در این مناظره را جمع‌بندی کند.

رضایی: اساس برنامه دولت ما اصلاح از درون قدرت است

محسن رضایی در جمع‌بندی صحبت‌هایش گفت: عنوان دولت ما اقدام و تحول است؛ اقدام یعنی شعار را کنار خواهیم گذاشت و تحول یعنی جراحی های بزرگ خواهیم داشت.

وی افزود: کار درست و منطقی باید انجام داد. برنامه دولت ما اصلاح از درون دولت است. اساس برنامه دولت ما اصلاح از درون قدرت است. رابطه من با نظام از ۱۷ سالگی تا الان رابطه‌ای باثبات بوده است. می‌توانم ادعا کنم که می توانم یک اصلاحات اساسی از بالا تا پایین انجام دهم. اصلاحات اساسی در پیش داریم وزارتخانه ها و تشکیلات وابسته و عریض و طویل را باید سامان بدهیم؛ البته به این معنی نیست که از مدیران فعلی استغاده نکنیم.

رضایی گفت: شورای انقلاب فرهنگی این روزها بی خاصیت شده؛ با مشورت با رهبر انقلاب بهتر است شورای عالی انقلاب فرهنگی را منحل کنیم و این وضعیت فرهنگی را اساسی حل کنیم. بروکراسی و سیستم‌های پیچیده‌ منجلاب بزرگی را ایجاد کرده که درگیری و زد و خورد‌ها را به وجود آورده است. نهادهای وابسته به رهبری با اینکه وابسته به رهبری هستند امروز در خدمت دولت هستند. ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، قرارگاه سازندگی خاتم و سیاری دیگر نیاز به اصلاحاتی دارند.

وی گفت: اصلاح طلب و اوصولگرا دو سرمایه اساسی انقلاب هستند، اما بازیگران سیاسی نفوذی‌ شکل گرفته که اگر نتوانیم سیستم ساختاری سیاسی و اجتماعی درستی داشته باشیم با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

جلیلی: نمی‌توان کشور را معطل این و آن کرد

سعید جلیلی در جمع‌بندی پایانی خود اظهار کرد: ۸ سال گذشت؛ در این ۸ سال روند کشور متوقف و کند بود. نقش رئیس جمهور بسیار مهم است، باید پاسخ را درست تشخیص دهد و رویکرد آن صحیح باشد‌. در آستانه یک انتخاب هستیم، برخی دوستان می گویند نمی شود، ما می گوییم مناظره و قصد بازی های ژورنالیستی نداریم.

وی افزود: چگونه می‌خواهیم عمل کنیم؟ چه طور کشور را می‌خواهیم اداره کنیم؟ کشور را در ۴ سال آینده نباید فقط اداره کرد، امروز کشور باید جهش یابد؛ این یک ضرورت است و می‌توانیم، این زمان را مغتنم بشمریم. از همان روز اول باید برنامه شروع شود.

جلیلی ادامه داد: نمی‌شود معطل FATF شد، کشور را معطل این و آن کنیم؟ که آیا شد یا نشد؟ در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتم کشور را معطل آن نکنید، وقتی مسئله درست متوجه نمی شود رویکردتان همین می شود. درباره کولبری صحبت می‌کنید، اما من با کولبران صحبت کردم، با فرصت های کشور چه طور می خواهید برخورد کنید؟ بنده رفتم در یکی از روستای بوشهر تعاونی نخ‌کاران که دستگاهی وارد ‌کردند، بانک این دستگاه به به خاطر عقب افتادن قسط توقیف کرده بود؛ پس وظیفه دولت اینجا چیست؟ رئیس جمهور انتخاب می کنید باید از ظرفیت کشور مطلع باشد. اصلاحات اساسی از درون دولت خواهیم داشت تا مشکلات اقتصادی را حل کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی: وزیر خارجه باید یک تاجر موفق بین المللی باشد

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در جمع بندی صحبت‌های خود گفت: مجبوریم در حوزه‌های مختلف اظهار نظر کنیم تا مردم دیدگاه کلی خود درباره ما و تفکر ما را به دست بیاورند.

او ادامه داد: اقتصاد باید برون‌گرا باشد و به این دلیل وزیر خارجه باید یک تاجر موفق بین المللی باشد و دفاتر وزارت خارجه باید محل معاملات سنگین باشد و رتبه بندی سفارتخانه‌ها هم براساس میزان معاملات صورت گرفته باشد.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ما ۱۵۰۰ شرکت دولتی داریم که به حیاط خلوت برندگان انتخابات شده است که ما در طرحی با کمک اساتید دانشگاه برای انتخاب ۷۵۰۰ از مدیران این ۱۵۰۰ شرکت برگزیده ایم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان با اشاره به ویژگی‌های دولت خود گفت: دولت سلام دولت جوانان و نسل نو است و فراتر از حزب و جناح است و دولت اقوام مختلف است؛ ما جوانان آمده ایم بگوییم جایگزین هرچه بوده است هستیم.

مهرعلیزاده: چرا ابر و ماه و خورشید و فلک دست به دست هم داده اند تا یک نفر انتخاب شود؟

محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان صحبت‌های خود گفت: مردم شریف ایران‌ می دانم خسته اید و از فساد و رانت خسته شده اید. حتما به خودتان می گویید این حرف ها قدیمی است. می‌گویید چه فرقی می کند ما رای بدهیم یا نه؟ اما به این فکر کنید که چرا نامزدها را محدود کرده اند تا یک نفر خاص رئيس جمهور شود؟ چرا ابر و ماه و خورشید و فلک دست به دست هم داده اند تا یک نفر انتخاب شود؟

او افزود: ندیده اید چگونه با ما سخن می گویند و می گویند ممنوع الخروج تان می کنیم. یک سری سوال ها جزیی است که ترتیب داده شده و به بحث کلان نمی پردازند. من در پیشگاه شما قسم می خورم وضعیت را بهتر کرده و با فیلترینگ مقابله می کنم‌. از نسل جوان استفاده می کنم و شایسته سالاری خواهم کرد. موانع موجود را از بین می برم. در پایان می گویم کسب سمت ریاست جمهوری برای احقاق حق مظلومان است.

رئیسی: حتما گشت ارشاد خواهیم داشت، اما برای مسئولان

سید ابراهیم رئیسی در جمع‌بندی سخنانش گفت: در جایگاه کاندیدای ریاست جمهوری حتما باید مسائل کشور نه به صورت کلان بلکه بصورت اقلیم شناختی نظر دهیم و ببینیم که برای حل این مساله چه راه حلی وجود دارد و قدرت توانی وجود داشته تا این مسائل را حل کند؟ از ابتدای انقلاب افرادی بیشترین بهره را از آزادی می‌بردند و بعد هم می گفتند که آزادی نیست و عجیب است که فردی در جایگاه کاندیدا حاضر و در همین جایگاه بیشترین حرف‌های ساختارشکنانه و نا امیدکننده را می‌زنند و بعد هم می گویند که ما آزادی نداریم. آخر مردم را چه حساب کردید؟ مردم شعور و فهم دارند. من حاضر م در هرجا با دولتمردان صحبت کنم ببینیم که نگاهشان به مردم و جامعه چیست؟

وی ادامه داد: در انتخابات قبل در همین سالن به من اهانت شد، اما من به هیچ کس شکایت نکردم، اما رقیب من ۲۰۰ شکایت انجام داد؛ من قاضی‌ام، اما آقایان ادعای آزادی دارند؟ در عمل چرا درست عمل نمی‌کنید؟ جمهور یعنی همه مردم حقشان در کشور تضمین قانونی باشد.

رئیسی با اشاره فضای مجازی گفت: این فضا بهترین بستر برای نظارت مردم به دولت است و ما این را در قوه قضائیه انجام دادیم. اگر آقایان شعار می دهند ما عمل کردیم؛ ما در دوران کرونا ۱۲۰ هزار نفر از زندانیان را به مرخصی فرستادیم که برای دنیا الگو شد. این‌ها کار‌های افتخارآمیزی است به نام جمهروی اسلامی. ما حتما گشت ارشاد خواهیم داشت، اما برای مسئولان.

زاکانی: نشاط برای زمانی است که جیب پدر ها پر باشد

علیرضا زاکانی در جمع بندی صحبت‌های خود گفت: بنده متعجبم کسانی که مسببان وضع موجود هستند مدعی‌اند و مظلوم نمایی می کنند. من از ابتدا تاکنون در بین جوانان بوده ام. جوانان امروز از فسادها، تبعیض ها و تحقیرها خسته اند، این که امکانات کشور را به ۳ برادر بدهند که دریافتی های بالایی داشته باشند ظلم بزرگی است.

وی گفت: موانع جوانان باید برداشته شود. برای کنکور، ازدواج، مسکن و... برنامه ای آماده کردیم، به جنگ نقض حریم خصوصی می‌رویم؛ به هیچ وجه نباید کسی وارد حریم خصوصی شود و حریم عمومی را هم پاس خواهیم داشت به فرهنگیان منزلت می دهیم و مشارکت آنها را نیاز داریم.

زاکانی ادامه داد: تورم ۴۹ درصدی دوران هاشمی و ۵۲ درصدی دوران روحانی را دوستان آقای همتی رقم زدند. دانشگاهیان از این فرسوده اند که از علم آنها به کار گرفته نمی شود و می‌خواهند که دولت زمینه کوشش آنها را فراهم کند.

وی بیان کرد: صحبت از نشاط می کنند، نشاط برای زمانی است که جیب پدر ها پر باشد، بحث از پیامک بی حجابی می کنند؛ پیامک های اقساط بانکی شما مردم را ناراحت می کند. ۲۶ جاسوس را در دولت شما گرفتند. بحث فیلترینگ را بیان کردند؛ با فیلترینگ مخالف هستیم و ما به دنبال اینترنت رایگان و ارزان هستیم.

همتی: بگذاریم مردم زندگی کنند

عبدالناصر همتی هم در جمع‌بندی سخنان خود گفت: دوستان می گویند ما کجا مخالف آزادی هستیم. نحوه نگاه دوستان به جامعه مشخص است. ما چه حقی داریم برای جامعه این گونه تصمیم بگیریم که چگونه راه بروند و چگونه رفتار کنند؟ بگذاریم مردم زندگی کنند. ۶۰ درصد مردم گفته اند رای نمی دهیم. رپ را ممنوع کرده اند و جوانان به سمت رپ حرفه ای رفته اند. چرا کلهر و شجریان را نادیده بگیریم؟ یا باید آنها را تایید کرد و یا رسما بگوئیم شرایط همین است.

وی ادامه داد: ۴۰ سال است که در این مملکت خدمت کرده‌ام. شما چگونه آقای رئیسی مارا در حد کارمند خودتان می‌دانید؟

سومین مناظره تلویزیونی نامزد‌های ریاست جمهوری نیز شنبه ۲۲ خرداد برگزار خواهد شد.

پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در رادیو و تلویزیون از جمعه، هفتم خرداد ماه آغاز شده‌است.

سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ماه امسال برگزار می‌شود. سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلی‌زاده و عبدالناصر همتی، هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۴۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
ان شاء الله رئیسی
سابقه و صلاحیت ایشون در ریاست قوه قضائیه به همه ثابت شده
ناشناس
۱۹:۳۱ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
فقط رانتش برای ما مشخص است

که با کمترین سواد و علم و نداشتن تجربه کار اجرایی تایید شد
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
آقای رئیسی هم مدرک حوزوی در سطح چهار و هم مدرک دانشگاهی دارند
ناشناس
۱۱:۱۰ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
من مینویسم اقای رضایی yjc حذف میکنه مگه چی کفتم حذف میکنی؟
ناشناس
۱۰:۳۹ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
در مود حرف های که بعضی نامزد ها می گویند باید گفت : من دیگه رد دادم (سریال پایتخت)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
انصافاً از اقای رییسی انتظار نداشتم که در الگو برداری از دیگر کاندیدا مسأله پیش و پا افتاده و کلیشه ای که واقعا دغدغه نیست مثل چیزهایی که راجع به زنان میگن رو در دیدگاه خودشون قرار بدهند
، بنظرم لینجا اقای زاکانی بهتر عمل کردهد و بیشتر به مسائل کشوری اشاره کرده بودند
ناشناس
۰۱:۱۲ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
در این زمانه گمشده مملکت بی ایمانی و بی صداقتی است بی ایمانی باعث این همه اختلاس رانت و بی صداقتی هم باعث معطل کردن ۷،۸ ساله مملکت به خاطر بر جام بی خاصیت
درود بر آیت ا... رئیسی و دکتر جلیلی
ناشناس
۰۰:۴۵ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
من به دکتر رضایی کسی که تو جنگ شجاعانه مقابل بعثی ها ایستاد رای میدم چون معتقدم این شخص قطعا مشکلات اقتصادی کشور را هم حل میکند
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
رای من آقای رئیسی هست و برداشتم از روند فعلی این هستش که اصولگرایان دیقه آخر با خواست خود کنار خواهند رفت تا ایشان با اکثریت آرا رییس جمهور شود
بعد از انتخاباتم آقای رئیسی با کمک افردای مثله قاضی زاده به عنوان معاون یا غیره به تدبیر امور بپردازند .. فعلا هیچی با قطعیت نمیشه گفت ولی انشاالله که خدا خیر و نیکی به ما بده
ناشناس
۰۰:۲۵ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
این روز ها همه به رئیسی رای می دهند، شما چطور؟
محمد
۰۰:۱۹ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
، رای من فقط رئیسی. دیگه گول آزادی و ... نمی خورم. آزادی سرمو بخره وقتی استرس اقتصادی دارم. اصلا مگر آزادی نداریم؟ حتما باید این چند تیکه پارچه که به عنوان پوشش داریم هم برداشته بشه تا به آزادی برسیم؟ بعدش چی؟
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
اشتباه منفی دادم خواستم مثبت بدم
ناشناس
۰۰:۱۸ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
رای ما فقط محسن رضایی
ارمان
۱۹:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بیایید همتی را در 1070 روز حضور در بانک مرکزی بررسی کنیم:
97/5/4
همتی : تمام تلاش خودم را برای پیشبرد اقتصاد انجام می دهم .
قیمت دلار (ریال) : 93/160
97/10/20
همتی : نگران بازار ارز در اسفند ماه نباشید .
قیمت دلار (ریال) : 113/000
98/4/3
همتی : قول می دهم قیمت ارز کاهش یابد.
قیمت دلار (ریال) : 139/570
99/5/19
همتی : نرخ ارز در روز های آینده پایین می آید.
قیمت دلار (ریال) : 209/910
99/6/27
همتی : نرخ های کنونی بازار ارز دوام نخواهد داشت .
قیمت دلار (ریال) : 264/480

چطور به این اقتصاد دان که حرفش هیچ جا خریدار نداره اعتماد کنیم؟؟؟؟
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
آقای رئیسی محبوب مردم هستند و با تخریب ها نمیتونن مردم رو نسبت به ایشون دلسرد کنند
عمار
۱۸:۲۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي .
به عقیده بنده حقیر کمترین بی سواد هنوز معتقدیم که آیت الله دکتر رئیسی خردمند عادل بصیر بهتر است به سنگر اصلی بسیار حساس و مهم خودشان همان قوه قضائیه برگردند که هم برای نظام و هم برای کشور و ملت بسیار مفید فایده هستند در این پست ریاست قوه قضائیه و انشاءالله به نفع برادر دکتر جلیلی کنار روند و برادر دکتر جلیلی هم انشاءالله وقتی رئیس جمهور شدند از برادران دکتر زاکانی و دکتر قاضی زاده هاشمی و دکتر رضایی و دیگر برادران نخبه که رد صلاحیت ریاست جمهوری شدند مانند برادر سعید محمد و دیگر نخبگان در امور اقتصاد و غیره ... در کابینه معاون اول خودشان و وزرایشان و مدیران و مسئولان در تمامی سطوح کشور استفاده کنند اگر هم آیت الله دکتر سید رئیسی به نفع دکتر جلیلی کنار نرفتند رای همه مستضعفین به آیت الله دکتر سید رئیسی خردمند عادل خواهد بود و انشاءالله وقتی رای آوردند و رئیس جمهور شدند حتما از براداران جلیلی و زاکانی و رضایی و قاضی زاده هاشمی و دیگر نخبگان که رد صلاحیت شدند مانند برادر دکتر سعید محمد و دیگر نخبگان اقتصادی و امورات دیگر در معاونتشان و وزرایشان و مدیران و مسئولینشان استفاده کنند و از برنامه هایشان و اجرایی کردن برنامه هایشان در تمامی سطوح کشور استفاده کنند تا کشور و ملت را به صورت جهشی و بدون آزمون و خطا و بدون هیچگونه اشتباهی با تجربیات گهربارشان بپیش ببرند و از هر لحاظ کشور و ملت مستضعفین را از تمامی بحرانها و مصائب و مشکلات برهانند و سه قوای مجریه و مقننه و قضائیه با هم برادرانه متحد و یکپارچه و هماهنگ شوند بدون هیچگونه کنش و کنتاک درونی تا کشور و ملت ایران اسلامی عزیزمان را به قله های پیشرفت و عزتمندی و قدرتمندی و اقتدار روز افزون از هر لحاظ برسانند .
و من الله توفیق . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه .
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رای مایی عمار
عشقی عشق
عمار
۱۸:۱۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي .
به عقیده بنده حقیر کمترین بی سواد هنوز معتقدیم که آیت الله دکتر رئیسی خردمند عادل بصیر بهتر است به سنگر اصلی بسیار حساس و مهم خودشان همان قوه قضائیه برگردند که هم برای نظام و هم برای کشور و ملت بسیار مفید فایده هستند در این پست ریاست قوه قضائیه و انشاءالله به نفع برادر دکتر جلیلی کنار روند و برادر دکتر جلیلی هم انشاءالله وقتی رئیس جمهور شدند از برادران دکتر زاکانی و دکتر قاضی زاده هاشمی و دکتر رضایی و دیگر برادران نخبه که رد صلاحیت ریاست جمهوری شدند مانند برادر سعید محمد و دیگر نخبگان در امور اقتصاد و غیره ... در کابینه معاون اول خودشان و وزرایشان و مدیران و مسئولان در تمامی سطوح کشور استفاده کنند اگر هم آیت الله دکتر سید رئیسی به نفع دکتر جلیلی کنار نرفتند رای همه مستضعفین به آیت الله دکتر سید رئیسی خردمند عادل خواهد بود و انشاءالله وقتی رای آوردند و رئیس جمهور شدند حتما از براداران جلیلی و زاکانی و رضایی و قاضی زاده هاشمی و دیگر نخبگان که رد صلاحیت شدند مانند برادر دکتر سعید محمد و دیگر نخبگان اقتصادی و امورات دیگر در معاونتشان و وزرایشان و مدیران و مسئولینشان استفاده کنند و از برنامه هایشان و اجرایی کردن برنامه هایشان در تمامی سطوح کشور استفاده کنند تا کشور و ملت را به صورت جهشی و بدون آزمون و خطا و بدون هیچگونه اشتباهی با تجربیات گهربارشان بپیش ببرند و از هر لحاظ کشور و ملت مستضعفین را از تمامی بحرانها و مصائب و مشکلات برهانند و سه قوای مجریه و مقننه و قضائیه با هم برادرانه متحد و یکپارچه و هماهنگ شوند بدون هیچگونه کنش و کنتاک درونی تا کشور و ملت ایران اسلامی عزیزمان را به قله های پیشرفت و عزتمندی و قدرتمندی و اقتدار روز افزون از هر لحاظ برسانند .
و من الله توفیق . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه .
ناشناس
۱۶:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
7 سامورایی هاراگیری میکنند
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اکثرا در حاشیه هستند
بجز اقایان ، رییسی و زاکانی
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اکثرا در حاشیه هستند
بجز اقایان ، رییسی و زاکانی
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رای ملت ایران عمار
رای ما عمار
رای همه عمار خان
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
جوانها بیدار باشید، جوانها مواظب باشید ،از ناخوشی ها ازبیکاریها، فقرتان،حرف نمی زنند دنبال رپ هستن که سرتان را بند کنند روزها خواب و شبها گیج سرگرم ..
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی
ناشناس
۱۴:۵۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
شما فقط حق یک رای دارید
بیخودی اینهمه نوشتی فقط یک رای داری
ناشناس
۱۶:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سوزنت گیر کرده ان شاله 4 ساله دیگه هم دلار 50 هزارتومانی میبینی
ناشناس
۱۹:۲۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
درمورد پیام به دلیل اشتباه تایپی رخ داده پوزش می طلبم
آقای رئیسی شایستگی وصداقت داره ورای ما به ارزش وپرکاری وصداقت ایشان است که ثابت شده ومردعمل هست
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی

رای ما آقای رئیسی
ناشناس
۱۵:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
چرا بعضی نظرات را منتشر نمیکنید بعد این نظرات مثل بالا و پایینی را چندین بار تایید میکنید چرا احتمال نمیدهید حتی یک درصد اینها برای تخریب اسلام و یک کاندیدا اینکار را میکنند یا شاید هم فکرید لطفا منتشر نکنید ولی حداقل مثل خیلی از سایت ها محدودیت تعداد کاراکتر بگذارید تا مشکلاتتان حل شود
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
درمورد پیام به دلیل اشتباه تایپی رخ داده پوزش می طلبم
آقای رئیسی شایستگی وصداقت داره ورای ما به ارزش وپرکاری وصداقت ایشان است که ثابت شده ومردعمل هست
ناشناس
۱۱:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
ناشناس
۱۳:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اللهم اشف کل مریض
ناشناس
۱۱:۴۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
حضرت خضر علیه السلام
ناشناس
۱۱:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من رای نمیدم.راست میگی منتشر کن.
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
بفرما
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
فقط رئیسی
ناشناس
۱۱:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
امیدی نداریم به این هفت کاندیدا پای صندوق اخز راییییییی میایم فقط حرف میزنن عمل نمیکنن
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من به شخصه مسبب وضع اسفناک موجود کشور و تک تک این هفت نفر میدونم.همشون از اول انقلاب بودن و فقط پست عوض کردن.خدا همتونو لعنت کنه که مردم ایران و به این وضعیت رسوندین. مثل کشورای جنگ زده غصه مون شده دنبال مرغ و روغن گشتن و دلهره قطعی آب و برق داشتن.لطفا منتشر کنید.
ناشناس
۱۸:۴۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
منم به شخصه یکی از عوامل وضع موجود رو امثال شما می‌دونم که بدون هیچ تحقیقی نظر میدهید
ناشناس
۰۰:۰۴ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
وقتی برای کنسرت و دلیل های های آبکی رفتی رای دادی، چرا از این حرفا نمی زدی؟
ناشناس
۰۱:۰۴ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
در زمان حضرت علی (ع) شبی در کنار کعبه سه تن از خوارج باهم هم قسم شدند تا یکی معاویه دیگری عمرو عاص و سومی علی (ع) را ترور کنند رفتار و قضاوت شما هم مانند همان افراد است
ناشناس
۱۱:۰۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سوال: بین 1 تا 7 یک شماره بگید؟
جواب: 8
سوال: 8؟
جواب: بله من دکترم بقیه 6 کلاس سواد ندارند.
ناشناس
۲۰:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من طرفدار هیچکدوم نیستم ولی اینها تو مسابقه هفتگی شرکت نکرده بودن این مناظر شبیه مسابقه هفته هست این اشتباه برای هرکسی پیش میاد حتی مهرعلیزاد نژاد پرست
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کسی که می گفت شما 6 کلاس بیشتر سواد ندارید باید بدونه حداقل تا کلاس ششم به آدم یاد می دهند که بین 1 تا 7 نمی تونه 8 باشه.
شما که همون 6 کلاس هم سواد نداری.
b
۱۱:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
واقعا دم آقای زاکانی گرم حرف دل مردم را زد نامزدهای روکشی که فقط آمدن گند کاری دولت قبل و قبلترش را ماله کشی کنند ،این آقایان همتی و مهر علیزاده که در داخل کشور نتوانستن مدرک تحصیلی بگیرند معلوم نیست چه جوری رفتن مثل حسن روحانی یک مدر تقلبی از خارج بهشون دادن حالا هی این را علم میکنند و هیچ برنامه ای برای کار ندارند و مرتب میگن نمیشه پس چرا ثبت نام کردید.فقط کارشون تخریب دیگران است و ترساندن مردم از لولوهای ساختگی مثل چند دوره قبل که الکی مردم را ترساندند و تر ساندن ازجنگ واینجوری رای جمع میکنند و بعد از انتخابات به ریش ملت میخندند خدا ازشون نگذره مردم هوشیار باشید و نگذارید اینا دوباره بیارن که اینبار 10برابر بدبختر میشیم.
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
شما درست میگی
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دولت جوان انقلابي با قاضي زاده هاشمي
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اون جوانه ؟
ناشناس
۱۴:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دل و فکرش جوونه
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کاربری که گفتی اون جوانه
قاضی زاده جوان ترین نامزده
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
همتی رسما داره میگه به من رای بدید بذارید رئیس جمهور بشم
هر چقدر خواستید قاچاق کنید
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
موافقید ک از اینا ابی گرم نمیشه؟
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سلام. اتفاقا برخی نامزدها مثل آقای جلیلی نشان دادند که درباره منشا مشکلات کشور خیلی دقیق مطالعه کردند و برای رفع آن برنامه های عملی دارند. به همین علت بر بیان نحوه انجام کار تاکید دارند و عمدتا از کلی گویی می پرهیزند.
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
هیچکدوم لیاقت رئیس جمهوری ایران رو نداره
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
نه
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کشور ما فقط به یک دلسوز .با وجدان و اخلاق که اگر این دو را داشته باشد ...دیندار هم هست
احتیاج دارد .کسی که مشکلات را حسو درک کند و برنامه زمانبدی شده برای هر مشکلی داشته باشد
اهل مشورت با نخبگان و به ما میتوانیم اعتقاد داشته باشد
نطر به درون داشته باشد به
شفاف سازی اعتقاد داشته باشد و کارنامه مثبتی داشته باشد حالا جز هر گروهی باشد
مهم نیست .این شخص جناب رییسی است و
از همین کاندیدها که نام نیک و کارنامه مثبت و برنامه برای مشکلات دارند .میتوانند به همکاری دعوت کنند
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اگر انقلابی نبوده ونیستید لطفا": نان به هم قرض ندهید !!!
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
ای 7نفر !!!!: از درون قلعه قدرت چه خبر ؟!؟!؟!
ناشناس
۱۱:۳۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اگر تمام این هفت نفر را از یک طیف فکری میدانید در نوع برخوردتان با قضیه تجدید نظر کنید. اتهام زدن و همه را یکی پنداشتن دردی از جامعه دوا نمیکند.
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به رئیسی رای میدم. حتما دکتر جلیلی، ذاکانی و هاشمی هم کمکش میکنن.
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بهترین دوران عمرشون تباه و سیاه شد، شاید منجی دو عالم، از شما ها هیچ امیدی نیست، چرا که 40 سال با هم هستید هیچ کدوم هیچ کار نکردید
سوال
حتما باید رئیس جمهور شوید بدهکار بانکی رو محاکمه کنید؟؟ نیروانتظامی، قوه قضاییه، اطلاعات هیچ؟
فساد، اینقدر می گویند فساد، پس حراست هر ارگان برای چیست؟
رانت، پس این جور که شما می گویید یه آدم نامرئی است که نمی شود رهگیری کرد!
چطور یه سارق 24 ساعت نشده دستگیر می کنید ولی رانت خوار و فاسد نه؟ حتما باید رئیس جمهور شوی اینها درست شود؟
یکم اراجیف کمتر، بسه دیگه نای و رمقی از جوانی برآیم نموده است
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
هزاران آفرین برشما
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
جالبه که امثال شما 4 سال پیش بجای گفتن این اراجیف، وسط خیابان در حال حرکت مارپیچ کمر بودید
ناشناس
۱۰:۰۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
مملکت اسلام را نسل نسل نکنید !!!! :در اسلام تمام انسانها مثل دندانه های شانه
ناشناس
۱۰:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اعجاز حضرت خضر علیه السلام در این خبر مشاهده شد.
ناشناس
۰۹:۵۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من به مرد عمل آقای سید ابراهیم رئیسی رای می دهیم . دولت مردمی برای ایران قوی.
محمدصالح
۰۹:۴۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من به مرد عمل آقای رئیسی را می دهم.
محمدصالح
۰۹:۴۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
آقای قاضی زاده وعده شما تاریخش گذشته، چون که کنکور کاردانی به کارشناسی فنی و حرفه ای رو برداشتند و من امسال با شرط معدل به دانشگاه می روم.
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
برداشتتون یه کوچولو اشتباس منظور از کنکور کنکوریه که دانش آموز به خاطرش سال ها بیکار میشینه تو خونه و اشتغال و فعالیت نمی کنه. این کنکور کشنده و خطرناکه که انرژی و عمر نیروری جوان رو میسوزونه و باید براش فکری شه . و از طرفی وضع موجود حاکی همه چیز هست. اگر کنکور و مشتقاتش واقعا برای کشور سودمند بودن و این رویه درست بود، الان اینهمه جوان تحصیل کرده بیکار نبود.قطعا باید براش فکری بشه که خیلیا از پرداختن بهش هراس دارند (چون پر از مافیاهای ذی‌نفع این مسئله هست) و تنها یک رئیس جمهور صالح و خیر خواه مقتدر (که ان شاالله انتخاب مردم دکتر قاضی زاده یا حجت الاسلام رئیسی باشند) میتونه این مانع رو از جلو جونا برداره.
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کنکور سراسری رو میگن گلم
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
(« بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »)
(«سُبْحٰانَ اللّٰهِ وَالْحَمْدُ للّٰهِ وَلاٰ الٰهَ الّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ اکْبَرُ») («سُبْحَانَ رَبِّیَ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ»)
(«سُبْحَانَ رَبِّیَ الاَعْلی وَ بِحَمْدِهِ»)
(«أَلا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ») (أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ) (بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، اللّٰهُمَّ امْسَحْ عنِّي مَا أَجِدُ) («لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»)(«یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا وَلِیُّ یا وَفِی»)
(وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا)(وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ)(وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ)
(ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ)(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ)
(يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ)(یٰا مَنِ اسْمُهُ دَوٰآءٌ، وَذِکْرُهُ شِفٰآءٌ، یٰا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفٰاءَ فیمٰا یَشٰاءُ مِنَ الْأَشْیٰاءِ) («اَسئَلُ اللّٰهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ»)(«یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ»)(«يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِيَ الشِّفَاء»)(اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.»)(یَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ کَاشِفَ الْغَمِّ، یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّی، وَ اکْشِفْ غَمِّی.)(اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنِّي كُرْبَتِي ، وَعَجِّلْ عافِيَتِي ، وَاكْشِفْ ضُرِّي.) (اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ)
(اُعيذُ نَفْسى بِرَبِّ الاَرْضِ وَ رَبِّ السَّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذى لايَضُرُّ
مَعَ اِسْمِهِ دآءٌ اُعيذُ نَفْسى بِالَّذِى اسْمُهُ بَرَكَةٌ وَ شِفاءٌ)
(" اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم "” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. ")(اسألوا اللّٰهَ العفو والعافية) (اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ)  (اللّٰهُ اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي حَقّاً لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً . اللّٰهُمَّ أَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظِيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنِّي.)
ناشناس
۰۹:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
حضرت خضر علیه السلام
قنبری اهواز
۰۹:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
وقتی ناصر همتی رو می بینم و حرف می زند یاد اون شخصیت ناصر پاپتی در سریال فوق سری می افتم . واقعا آدم سیاس و کلاه برداری بود . تزهای خیلی خوب اقتصادی هم میداد اما خودش هیچی حالیش نبود غیر از کلاه برداری
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
موفقیت و پیشرفته و توسعه و سلامتی و بهترین وضعیت اگر میخواهید موفق باشیم فقط حضرت خضر علیه السلام.
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
شوخی با انبیا و اولیای الهی به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی درست نیست. بپرهیزید.
ناشناس
۰۹:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به نظر من کاندیدایی که برنامه و دغدغه اش بهبود اوضاع نسل جوان هست، آقای قاضی زاده است.
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
نسل جوان؟ از کدوم نسل حرف می زنی؟ همه داغون، نسل جوانی نمانده
ناشناس
۰۹:۲۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
درود بر دکتر قاضی زاده هاشمی
ناشناس
۰۹:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دورانی که با شایع سازی مانند اگر رییسی سرکار بیاید
پیاده روی سوا میکند .طبقه شایعات کانالهای معاند
حالا با توهین به مدرک ایشان
نمیتوانید ایشان را از دور خارج کنید
کارنامه مثبت و ثمر بخش ایشان نمونه کار ایشان برای رییس جمهوری است
صداقت .مرد عمل .پر کار و مرد کف بازار است
ناشناس
۰۹:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بهترین سالهای جوانی و نوجوانی من با اضطراب کنکور و سربازی سپری شد و بی هدف تا مقاطع بالای دانشگاه ادامه تحصیل دادم بدون اینکه یک کلمه درس یاد بگیرم. امیدوارم آقای قاضی زاده انتخاب شود و طبق قولی که در تلویزیون داده، این معضلات را اصلاح کند.
ناشناس
۰۹:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سؤالات که حیدری با تشریفات فراوان قرائت می‌کرد و یادآور این ضرب المثل پارسی بود: آفتابه‌لگن، هفت‌دست، شام و ناهار هیچی!
بهتر بود پرسیده شود نظر شما راجع به چی هست؟ از صدا سیما بیش از این انتظاری نیست
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
حیدری فقط کافی بود به کاندیدا نگاه کنه و بگه جان؟
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دکتر قاضی زاده هاشمی
کاندیدایی است که برای رفع مشکلات جوانان و نوجوانان راهکار ارائه داده است.
ناشناس
۰۹:۱۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به نام خدا
با سلام
لطفا اين مطلب فقط
به مسئولين اعلام گردد چرا که شخصا راضي نيستم اينچنين متني بنويسم اما چه کنم که دلم براي کشورم ايران اسلامي مي سوزد که مي بايد نمونه و سرمشق جهانيان در فرهنگ و اقتصاد و ساير موارد باشد و اين قابليت در مکتب اسلام وجود دارد. اين قيمتها جاي شرمساري است که پژو يا پرايد و مابقي خودروها به اين قيمتها ارتقا يابد به اين سرعت و همچنين مسکن و ساير اقلام ضروري مردم چون مرغ و ماهي و گوشت و ساير اقلام که براي بعضي خانواده ها دست يابي به بعضي از آن ها شايد تا پايان اين عمر فاني نيز ميسر نگردد. از خدا شرم نماييد و طرحي نو ارائه کنيد و بر بازار زمين و خودرو نظارت نماييد و قيمتها را کاهش چند برابري دهيد که اين به راحتي آب خوردن امکانپذير است اگر شده همين دانش بنيانها که مي گوييد يا سپاه يا هر ارگان ديگري که مي دانيد را وارد کارزار نماييد و آنها بسازند ،مواد اوليه هم که در کشور داريم . نبايد جوانان وطن و خانواده هاي اصيل ايران اسلامي اينگونه نگران معيشت باشند و روز بروز قيمت مسکن و خودرو بالا رود و پرايد از 10 ميليون و يا کمتر به 90 يا بالاتر برسد يا زمين به اين قيمت باشد که يک فرد معمولي جامعه پس از شايد 70 سال هم خانه دار نگردد و اين دزدي ها ي نفرت انگيز چرا بايد باشد که دل عالمي را رنجيده خاطر مي نمايد، و صدا و سيما و مسئولين نظارتي کجايند ،آيا نمي شود حال که بعضي موارد اعلام مي شود يک دزدي پس از ده سال کشف گرديده اين پول را به صورت وام بدون يک درصد سود در اختيار نفرات نيازمند جامعه يا افراد ديگر قرار داد چرا که بعضا بعضي خانواده ها با 100 ميليون تومان وام مي توانند زندگي خود و ديگران را تغيير دهند و دگرگون نمايند اما فقط مي گوييد اين مقدار اختلاس به بيت المال برگشت داده شده ، اصلا چرا بايد يک مفسد بتواند چندين سال بخورد و بدزدد بعد مشخص گردد،حال اين پول که ممکن بود هيج وقت هم برنگردد را حالا که موجود شده در اختيار مردم بگذاريد. به فکر دنياي آخرت باشيد که به ظاهر در اين دنيا مي توانيد خون ديگران را در شيشه کنيد و روز سخت دنياي باقي فرا خواهد رسيد و قطعا هيچ جوابي در بارگاه کبريايي خداي مهربان نخواهيد داشت چرا که اين فقر و افزايش افسار گسيخته قيمتها باعث متلاشي شدن کانون خانوادگي بسياري خانواده ها و بعضا لطمه به دين آنها مي گردد. زمين و خودرو را مي توانيد به قيمت مناسب با متراژ مناسب نه اينکه يک قفس 70 متري بسازيد و بگوييد مسکن ساختيم چرا که بسياري مفسده ها نيز بعدها بر آن مترتب مي باشد و کشور اين توانايي را دارد که هر سرپرست خانواري مسکن حداقل 200 متر در اختيار خود و فرزندانش داشته باشد چرا نمي کنيد.جوانان و پدر و مادر هاي جوان يا پيرشان در صورت بودن در قيد حيات و همچنين آنهايي که از اين دنياي فاني پر کشيده اند، نگران زندگي و اين وضعيت خانواده هاي خود هستند و از اين مسئله ناراحتند و همگي آبرودار. در همه زمينه ها اين دلال چرا بايد وجود داشته باشد ، يا در کشاورزي چرا خود کشاورز نتواند محصولات توليدي را با تدارک مکان مناسب براي وي از طريق دولت و با قيمت مناسب در اختيار مردم قرار دهد يا موضوع بورس چرا بايد به اين شکل باشد چرا که خيلي ها در آينده ممکن است دچار استرس و بيماري گردند آيا با اين ملت پاک بهتر نيست تا نظام صادقانه با مردم صحبت نمايد و براي مثال عنوان نمايد فلان مبلغ بايد وجود داشته باشد تا فلان پروژه در راستاي پيشرفت کشور اجرا شود و هيچ فرقي هم نمي کند مي تواند سود قابل قبولي چه در بانک يا چه در بورس به ملت تعلق گيرد و طرف نگران از دست رفتن آن سرمايه هم نباشد و توسط نظام تضمين داده شود و به تبع آن بعضي تحريک به خريد ارز و طلا يا زمين و ماشين نگردند، بلکه پس از فراخوان دولت، مردم صادقانه پولهاي در اختيار را با مدت معين شده در اختيار نظام بگذارند و واقعا پروژه هاي حياتي آينده ساز مملکت افتتاح و هر کارخانه يا کار يا پالايشگاهي که کارشناسان صلاح بدانند ايجاد گردد و خير آن که صد درصد سود سرشاري هم خواهد داشت نصيب جامعه و کشور گردد اما فقط حرف و حديث اين است که فلان شرکت زيان داد بهمان شرکت سود انچناني ندارد در حالي که واقعا محال است شرکت پتروشيمي سود اور نباشد يا حتي بستني فروشي ، حال در صدا و سيما بحث نخود و قيمت براي کشاورز را مي نماييد و اينکه قيمت خريد از کشاورز افزايش خواهد يافت ، از آن سر حتما مي خواهيد قيمت نخود را باز بالاتر ببريد و به دست مردم برسد . تاکي اين خيانتها بايد ادامه داشته باشد تا زنده ايد در اين دنيا و به شما فرصت داده شده کاري کنيد ، چرا بايد به روزي برسيم که در صدا و سيما ، نخود ، گوشت فقرا لقب گيرد يا همچنين چيزي لقب گيرد و بحث از داشتن پروتئين و ساير مواد مغذي آن گردد ، بله حتما هر نعمت خداوندي سرشار از مواد مغذي براي بدن است و خاصيت دارد اما اين سزاوار نيست که عموم مردم دسترسي به گوشت با قيمت مناسب نداشته باشد هر چند که ملت غيور و فرهيخته ايران، اسلام را به شکم نمي فروشند و تا زنده اند در راه اسلام تلاش و نسل خود را با دين حضرت محمد (ص) و راه و روش امام حسين(ع) وامام حسن (ع) و ابوالفضل(ع) و ائمه پاک و چهارده معصوم خداوند عالم تربيت خواهند نمود و باج به بيگانه نيز نخواهند داد در لباس خادم ، به خود بياييد تا دنيا به آخر نرسيده و ديگر فرصت جبران نداشته باشيد، اين ايران اسلامي را که خون شهداي بسياري براي آن ريخته شده از قبل انقلاب تاجنگ تحميلي و بزرگاني چون سردار حاج قاسم سليماني و شهيد حججي و شهيد خلبان محمد علي فرزين و شهيد پاسدار مصطفي فهيمي و شهداي غواص که با دستان بسته مقاوت نمودند و از انقلاب و اسلام دفاع نمودند و شربت شهادت نوشيدند و ساير همرزمانشان و چه بزرگاني که هر روز در حال بذل جانشان بي منت در راه خدا و اين کشور اسلامي اند و حتي نامي هم از آنها برده نمي شود را کمک نماييد تا پيشرفت نمايد و اگر نمي توانيد خيري برسانيد شر خود را کم کنيد و به سراغ کار خود برويد تا کار تحويل افراد پاک دست داده شود.
لطفا آقايان صدا و سيما و مسئولين و افرادي که دسترسي به اين متن داريد ، موضوع را به مسئولين که ارتباط داريد به صورت شفاف بيان نماييد و از ايشان مطالبه نماييد . بله ما منکر خدمات بسياري نيز که توسط نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تا به حال توسط سربازان و سرداران عزيزمان يا شهداي هسته اي چون شهيد احمدي روشن و ساير دانشمندان در زمينه هاي گوناگون انجام پذيرفته و در حال انجام است نيستيم. و کاملا مشخص است که سردمداران کشورهاي اروپايي و امريکايي يا رژيم اشغالگر قدس ، افکار شيطاني دارند و براي آن هزينه نيز مي کنند و همه مي دانيم که در بعضي زمينه ها نيز داراي دانش علمي اند اما اين چه دموکراسي است که حاضر به بهبود و اصلاح شرايط اين دنياي فاني با اين علم و ثروت نمي باشند ،پس آنها حقيقت را بيان نمي کنند و دوستدار بشريت نيستند چرا که اگر راست مي گويند بيايند و اين دنياي فاني را به يک بهشت کوچک تبديل کنند و به همه کشورها و نوع بشر از هر نژاد و رنگي خير برسانند و به همه خدمت نمايند. علي اي حال به فرياد خود و ملت برسيد و انقلابي اقتصادي رقم زنيد که بسياري انقلابهاي فرهنگي و ساير انقلابها نيز به تبع آن حاصل خواهد شد.خداوند،شهيد محسن فخري زاده را در سايه رحمت خود نگاه دارد و تبريک شهادت ايشان و بسياري نيروهاي مخلص علمي و نظامي و امنيتي که شهيد مي شوند براي اسلام و وطن و حتي نامي از آنها برده نمي شود. مسئله آب و فاضلاب خوزستان عزيز را حل نماييد ، با وجود دانشمندان عزيزي چون شهيد محسن فخري زاده که شهادت بر ايشان و رهروان راه حق مبارک باد و با دانشي که در مغز ايراني مي باشد ،چرا بايد با يک بارندگي که نعمت خدا و هديه به نسلهاي امروز و فرداست خانه مردم پر از آب گردد ،واقعا جاي شرمساري است که بعد از بارندگي زندگي مردم فلج گردد ، چرا آب رود خانه ها بايد هدر رود و به دريا بريزد، چرا نبايد در کشاورزي از آن استفاده گردد تا همه چيز آباد و زنده شود، بله همگي قبول داريم که پول دادن به کميته امداد امام خميني (ره) يا دادن وسائل يا کمکهاي مردمي به نيازمندان وظيفه افراد جامعه است اما ايا نبايد طوري مديريت گردد که اين عزيزان توسط وام و اموزش مناسب توانمند گردند و حتي کارآفرين گردند و خود، روزي خود را بدست آورند و اين مسئله کمک ، بيشتر در مورد خانواده هاي از کار افتاده و داراي معلوليت شديد صادق است ، حال آنکه تمام جوانان ايراني و افراد سالم توانايي انجام کار را دارند و خود مي توانند در صورت وجود برنامه ريزي شايسته و اختصاص بودجه به شکل صحيح به آنان و يا حتي گرفتن وام قرض الحسنه يا بلاعوض امور خود را اداره نمايند و در پيشرفت کشور سهيم باشند و ماهيگيري به آنان آموزش داده گردد و نبايد در ايران اسلامي شخص ضعيف از نظر مالي وجود داشته باشد و وجود افراد ضعيف از نظر مالي يا فقير در ايران اسلامي نتيجه عمل نکردن مسئولين به وظيفه ذاتي خود مي باشد که پس از ساليان سال هنوز بعضي افراد جامعه با نداري و فقر دست و پنجه نرم مي کنند، حال انکه در ايران اسلامي اگر توزيع ثروت به درستي انجام پذيرد ،هيچ فرد نيازمندي باقي نخواهد ماند و حتما بايد بررسي شود تا تمامي افراد جامعه ، مسکن و خودرو مناسب در اختيار داشته باشند و اين به سادگي قابل اجرا مي باشد،چرا با وجود بنياد برکت و آستان قدس رضوي و کميته امداد امام خميني (ره) و انواع خيريه ها ي ديگر بايد نفر نيازمند يا متکدي يا بدون مسکن و خودرو در جامعه وجود داشته باشد ، بله هر آزاده اي قبول دارد که صداي مظلوم در هر جاي عالم بايد پاسخ داده شود و ما افتخار مي کنيم که ايران نيزکمک کننده به مظلومان عالم باشد ، اما بايد در ايران نيز يک نفر نيازمند و محتاج نباشد و همزمان به ديگران بخاطر انسان دوستي و تعليمات اسلام ناب محمدي (ص) و مسائل سياسي و اقتصادي کمک رساند و اين قابليت در ايران اسلامي وجود دارد و فقط مسئولين بايد بخواهند که بودجه و بيت المال را بدرستي هزينه نمايند تا ديگر کشورها نيز از ايران ياد بگيرند و ايران توانايي سرمشق و الگو شدن را نيز دارد و به اميد خدا روزي برسد که نيازمندي در عالم نباشد و با حفظ شان انسانها از حقوق انساني برخوردار گردند ، اما دلالان و سياستهاي غلط مسئولين باعث اين نابساماني ها شده و وقتي هر چند وقت يکبار وام مسکن را افزايش مي دهيد، اين به معني اين مي تواند باشد که نه تنها عزمي براي کاهش قيمت زمين و مسکن وجود ندارد بلکه اين ذهنيت را در جامعه نشر مي دهد ،چه بسا خداي ناکرده ، تعمدي ، قصد بالا بردن قيمت مسکن و خودرو را داريد که نهايتا دسترسي به مسکن و خودرو براي بسياري به آرزو تبديل مي گردد و اين شايسته ايران اسلامي با اين همه نابغه و متخصص و منابع سرشار مادي و معنوي نيست ،آيا بهتر نيست ايران اسلامي قاطعانه و متفکرانه در مورد برجام و به درازا کشيده شدن آن و بحث تحريمها، تصميم گيري نمايد و ضرب الاجل زماني براي آمريکا و اروپاييان تعيين کند و به اين بازي طراحي شده توسط استکبار جهاني خاتمه دهد و چرا برنامه هاي کشور بر اين پايه طراحي نشود که تحريمها براي هميشه وجود خواهند داشت و توسط آنها هيچ گاه رفع تحريم واقعي و در عمل صورت نمي گيرد و چرا نبايد بحث استفاده از صنعت کشاورزي وساير منابع يا مراوده با کشورهاي ديگر جهان مد نظر قرار نگيرد و به اين داستان بي سرانجام خاتمه داده نشود. موقع خريد هرجنسي در بازار فروشنده قيمت فاکتور را نشان مي دهد و قيمت دلار را بيان مي نمايد اما با پايين آمدن دلار نه تنها قيمتها پايين نمي آيد بلکه افزايشي نيز مي شود و در مقابل ، بورس که هر روز قيمتها کاهشي مي گردد مگر شما در بورس خريد و فروش دلار مي کنيد ،اگر چنين است اين کار را خود مردم مي توانند انجام دهند هر چند که اصلا کار خوبي نيست چرا که عده اي که در بورس آمدند به اين نيت آمده اند که کار توليدي رونق پيدا کند و کشور نجات يابد چرا اين بحث دلال ها را حل نمي کنيد و از دور خارج نميکنيد تا هر گونه شک مردم نسبت به تعمدي بودن اين قيمتها برطرف گردد ،چرا قيمت هاي مسکن و خودرو و نهاده هاي دامي با وجود دانش علمي در کشور و داشتن منابع غني فولاد و ديگر معادن بايد قيمتها به حدي افزايش يابد که خريد مسکن مناسب يا خودرو براي تعدادي غير ممکن گردد و قيمت مسکن و خودرو به صورت تصاعدي بالا رود و اگر هم مقداري ناچيز پايين آيد گفته شود که قيمتها در حال رسيدن به تعادل است. چرا بايد عنوان شود که خودرو هر سه ماه افزايش قيمت داشته باشد. چرا زمين متراژ مناسب حداقل 200 متر در اختيار سرپرستان خانوار قرار نمي دهيد. چرا بحث تبديل وضعيت نيروهاي شرکت نفت يا معلمان يا پرستاران و ساير ارگانها که بعضا ساليان سال با حداقل حقوق و مزايا به اشکال گوناگون مشغول کار بوده اند را حل نمي کنيد و تصميم شايسته در اين مورد نمي گيريد چرا که عدم رسيدگي اصولي به اين امر تا بحال ، باعث ايجاد مشکلات فراواني در بين خانواده اين عزيزان و همچنين بروز التهاب در جامعه گرديده ، چرا کاغذ بازي ادارات را حذف نمي کنيد. چرا قيمت ميوه و خوراکي ها و ساير موارد بايد در دست دلال باشد. بحث قيمت شير و تخم مرغ و مرغ و روغن و ساير اقلام در صدا و سيما که تاکنون به نتيجه اي هم نرسيده ،مايه ننگ است و شرمساري. تمامي قيمتها را در سايتها و تلويزيون رسمي اعلام کنيد تا هيچ کس نتواند دلال بازي در آورد و قيمتها را بالا پايين نمايد،مگر چند نفر که از طرف دولت براي نظارت وارد چند مغازه شوند به عنوان کنترل بازار جوابگو است که تا به حال فقط همين مسئله را عنوان مي نماييد ،اگر قيمتها توسط نظام ارائه شود ديگر قيمت همه چيز مشخص است و نياز به اين همه هزينه نيز نخواهد بود.چرا وقتي مسئولين مخلص صنعت هسته اي به صورت واضح بيان مي نمايند که صادرات تضميني برق را به ما بسپاريد و ديگر ما نياز به اختصاص بودجه نداريم و تمام کارکنان خود در سراسر کشور را نيز با اين پول مديريت مي کنيم ، اين کار تاکنون انجام نگرديده و توليد برق هسته اي به اين منظور صورت نگرفته يا اب توسط اين صنعت ، شيرين سازي و در اختيار مردم و مملکت و کشاورزي اگر امکان دارد يا حتي صادرات قرار نمي گيرد، آن کارشناس يا مسئول يا گروه کاري يا تصميم گير که توانايي رد چنين درخواستي را دارد با چه علم و منطقي جلوي انجام اين کار را گرفته اند،چرا بايد در اين ايام کرونا با وجود مراعات عده زيادي و زحمات و رشادتهاي کادر درمان و گروه هاي جهادي و افرادي که براي رفع و دفع کرونا شبانه روز در تلاش مي باشند و در اين راه شهيد هم تقديم گرديده ، هر چند که مردم نيز خسته شده باشند يا بگويند جاده ها باز گردد براي مسافرت ، مسئولين اجازه دهند مردم عادي با خودرو شخصي به مسافرت روند و آمار مرگ و مير سه رقمي گردد ، چرا فاضلاب شهرها را بررسي نمي کنيد يا آب اشاميدني بعضي شهرها که ممکن است از برکه يا هوتک استفاده کنند را حل نمي کنيد. چرا مجلس و نظام اين مسئله را حل نمي کند و اصلا چرا بايد بعضي نفرات جامعه بيکار باشند و يا آنهايي که کار دارند و در خارج از شهر يا روستاي خود به صورت کارگري يا پيمانکاري مشغول به کارند در يکماه 5 يا 6 روز يا حتي کمتر مرخصي داشته باشند که از اين چند روز نيز مدتي را درگير رسيدن به محل خانه و خانواده اند و با اين شرايط چه کانون گرم خانوادگي براي اين خانواده ها متصور است و ايا پدر خانواده مي تواند با اين شرايط دوري از خانه،به شکل صحيح گرمابخش کانون گرم خانواده باشد، اي کاش روزي فرا رسد که تا حد امکان محل کار هر فردي در شهر خود باشد و اگر بايد بنا بر ضرورت يا تخصصي، فردي بيرون از شهر خود به کاري اشتغال يابد ،بيشتر از نيمي از ماه را در کنار خانواده باشد و اين مطلب شدني است و نيازمند تصميم مسئولان است، چرا که بسياري از ناهنجاري ها و متلاشي شدن بعضي خانواده ها منبعث از اين مسئله است، بنا به فرموده امامان شيعه و قرآن کريم هرآنچه براي خود نمي پسنديم براي ديگران نيز نپسنديم. چرا بايد بعضا در ايران اسلامي ، زن يا مرد جوان يا پير يا بچه کمسن متکدي يا نفراتي که تا کمر در سطل زباله جهت جمع آوري زباله براي فروش خم مي شوند و يا کودک کار وجود داشته باشد.
ناشناس
۰۹:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
الباقی پشت صفحه
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
ملت چه بیکار شدن
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
یاقران
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رکورد کاربر عمار رو شکستی که
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
چرا فکرمیکنی کسی کامنت تو رو میخونه ؟ مردم مگه بیکارن بیان این همه کامنت تو رو بخونند؟ خوبی کامنت بلند اینه کسی نمی‌خونه حتی منتشر کننده کامنت.
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
انتخاب نسل جوان:
دکتر قاضی زاده هاشمی
ناشناس
۰۹:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کاندیدای تحصیلکرده و با اخلاق :
دکتر قاضی زاده هاشمی
a
۱۱:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اشتباه نکنید مثل سال 92 تنها راه پیروزی ما برای اینکه نجات پیدا کنیم از این بدبختیها اجماع روی آقای رئیسی است هرچند من به آقایان جلیلی و قاضی زاده ارادت دارم و کارشون را قبول دارم ولی با توجه به عملکرد و نظر سنجیهای صورت گرفته فعلا بیشترین اقبال را آقای رئیسی دارند پس خواهشا اشتباه نکنید
ناشناس
۰۹:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
درود بر دکتر قاضی زاده هاشمی
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
ملت ما ساده لوح ترین ملت، طرف داره عمل می کنه اونم کار خوب به چشم نمی آید ولی طرف چرب زبان ولی خوب حرف می زنه، فکر می کنند عمل کرد
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دکتر قاضی زاده هاشمی مشکلات نسل جوان را می شناسد و برای حل آنها راهکار دارد
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من به هر رای بدم به همتی و مهر علیزاده رای نمیدم
ناشناس
۰۹:۱۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کاندیدای با برنامه:
دکتر قاضی زاده هاشمی
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
فقط محسن رضایی
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
فقط محسن رضایی
ناشناس
۰۹:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
نبود منطق و تواضع در گفتار همتی وقتی به او کارمند روحانی می گویند:
من فرمانده اقتصادی بودم. مرا تایید صلاحیت کردند. به من میگی "کارمند"؟
ناشناس
۱۰:۱۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
همش دنبال پست هستن و قدرت و پول این تفکر لیبرال هاست، این ها ارزش کفش انقلابی ها رو ندارند، امثال حاج قاسم هست که سرباز هستن نه اینها، اینها بهشون بگویی کارمند خودشون خیس می کنند
ناشناس
۰۸:۵۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اكثرا مشغول كار و كسب بودند بايد روز مناظره زماني مثل جمعه باشد تا بيننده داشته باشد.مناظره بعدي شنبه هست خب جمعه باشد چه اشكالي دارد
روح الله
۱۰:۲۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به نظر میرسه رویه صدا وسیما طوری است که بقیه کاندیدا نتونن خوب حرفشون را به مردم بزنند ویکی از کاندیدای مورد نظر رای بیاره مثلا مناظرات را روزهای تعطیل نذاشتن و یا وقتی 28 خرداد راگیری حد اقل باید آخرین مناظره 25 یا 26 می بود ولی اندختن 22
محمدصالح
۰۸:۵۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من به رئیسی رای می دهم چون که تمام مشکلات کشور را می شناسد و برای آن ها برنامه دارد و سوابق او نشان دهنده این است که حرف او همراه با عمل است.
کشورپرست
۰۸:۴۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
گویا ادمین اینجا که نظرها رو انتشار میده پانترک هست که نظر من رو انتشار نداد
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
نژادپرستی از هر نوعی مذموم است.
کرامت انسانها بالاتر از نژاد است.
محمدصالح
۰۸:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به کوری چشم همتی و مهرعلیزاده رای من فقط رئیسی.
ناشناس
۰۸:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
با این قانون های مزخرفی که گذاشتند 10 رئیس جمهور هم عوض بشود مشکل بیکاری جوانان حل نمی شود ؟
آزمون شرکت می کنی اسم ننوشته فرزند فلانی ایثارگر سهمیه 25 درصد دارد . سهمیه ماشاالله کنکور سهمیه دارند استخدام سهمیه دارند جالب اینجاست که استخدامی قبول می شوند آن ارگان هم خسته می شوند برای تنوع آزمون دیگر شرکت می کنند.
این به کنار ، دو سه ماه پیش ازمون علوم پزشکی بود اونایی که برگه کمک به بیمارستان داشتند سهمیه 20 درصدی داشتند ، اون هم که هر کی آشنا داشت برگه ای جعل کرد ، خدایا پس کی نوبت به ما میرسه که استخدام بشیم بخدا پدرم دراومد 32 سالم هست درس می خونم هیچ نتیجه نمی گیرم چون قوانین جمهوری اسلامی فقط رانت هست ، آخه تبعیض تا کی!!!
فلانی رفته جنگ یعنی بقیه مردم تو جنگ کاری نکردند ، فقط از دور تماشا می کردند، اینا به کنار چه ربطی به من داره من که اون موقع هم نبودم ، فرصت ها باید برابر باشه نه بعضی استفاده کنند و بعضی این فرصت ها را دست نیافتنی ببینند .
ماشاالله کاری هم به اقتصاد مملکت کردید که اگر کسی قبلا پول ، ماشین یا خانه یا شغل کارآفرینی نداشته باشه محاله دیگه دست پیدا کنه.
ناشناس
۱۵:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
مشکل ما شرکت کنندگان در جنگ نیست چون همه آنها برای رضای خدا و دفاع از کشور بدون هیچگونه چشم داشتی رفتند
مشکل ما طلبکاران پس از جنگ است که ظاهراً سیری ناپذیر هستند
محمدصالح
۰۸:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
همتی چرا بلد نیست جواب سوالات رو بده !!!؟ حتی سوالات اقتصادی را هم درست جواب نمی دهد.
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
از نظر من بهترین کاندید آقای قاضی زاده هاشمی هست
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
مرد عمل، نه حرف قشنگ و شیک پوش
محمدصالح
۰۸:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رئیسی با عمل رای جمع می کند اما جلیلی با حرف ، همتی با وعده سر خرمن، رضایی با پول، زاکانی با تهمت، قاضی زاده هم با حرف و مهرعلی زاده با تخریب می خواهند رای جمع کنند . قضاوت با شما! آیا انتخاب اصلح رئیسی نیست؟
ناشناس
۰۹:۳۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کاری با دیگران ندارم اما به نظر من کاندیدای اصلح آقای قاضی زاده هاشمی است.
ناشناس
۱۶:۳۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
لطفا مثل اون دو کاندید اصلاح طلب به دیگران افترا نزنید.
ناشناس
۰۸:۳۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رای ما:
جناب دکتر قاضی زاده هاشمی
سیاوش
۰۸:۳۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رئيس جمهور بايد يه بزرگتر باشه كه حرفش خريدار داشته باشه و مابقي دورش جمع بشن و كار كنن جليلي و قاضي زاده زاكاني و ... بيان و زير سايش برنامه هاشون رو اجرا كنن به نظر من رئيسي گزينه مناسبي هست
ناشناس
۱۱:۱۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
تو کشور ما همه بزرگترن.همدیگرو قبول ندارن
ناشناس
۰۸:۲۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سلام چرا در مورد حق بیمه تامین اجتماعی سوال نمی‌شود هر ساله داره با بالا بردن حق بیمه کمر میشکنه من که بیمه کشاورزی هستم چرا باید 370000 هزار ماهانه حق بیمه بدم مگه چقدر حقوق میگیرم چرا در این مورد حرفی نمی نین
عباس
۰۸:۲۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
مهر علیزاده که به سواد رییسی ایراد میگیره .و سنگ خاتمی رو به سینه میزنه خاتمی هم درس حوزوی تا حجت الاسلامی یعنی مدرک معادل لیسانس داره ولی اقای رییسی ایت الله =معادل دکترا اون هم تو رشته حقوق که هر کتاب اندازه قد مهر علیزاده حجم داره
ناشناس
۰۸:۲۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
لعنت بر اصلاح طلبها که همیشه دنبال فرا فکنی و عوام فریبی هستند
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
متاسفانه بعضی ها مدام میگن مشکل جوان ها مسکن و ازدواج و شغل و ... است. اما نمی دونند که ریشه ی این مشکلات چیه.
اگر یک جوان بعد از دبیرستان به دنبال یه شغل باشه مشکل مسکن و ازدواجش هم بعد از چند سال حل میشه. اما الان اکثر جوان ها به خاطر کنکور و دانشگاه و سربازی، حداقل تا سن ۳۰ سالگی مشغول هستند و بعد از ۳۰ سالگی تازه باید دنبال شغل و مسکن و ازدواج باشند.
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
ریشه خرابه، وگرنه کسی که سی سال شد فن هم باید یاد بگیره، نظام ما فکر می کنه فقط فنی ها باید دست به آچار شوند، مهندس ها و بقیه نه
ناشناس
۰۷:۵۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
مشکل نسل جوان کنکور و سربازی و هدر رفتن عمر است.
جوان ها نیازی به یارانه ۴۵۰ هزاری و وعده های الکی ندارند
اگر کنکور و سربازی عمر ما رو هدر نده خودمون می تونیم پول دربیاریم
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کنکور ندی ،سربازی هم نری ،پس جوان چیکار می خواهی بکنی ،می خواهی کار هم ساده باشد که خیلی فشار به تو نیاد،واقعا که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رئیسی
ناشناس
۰۷:۴۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
فقط شعار شعار این وقت ها که میرسه تورم میره بالای 50 درصد موقع تعیین حقوق که میشه میشه 10 درصد همشون میشن طرف مردم وقتی رای میارن همه چی یادشون میره به قول خودشون هم که صدا و سیما شده عشقی همشون توی دولت روحانی همه کاره بودن حالا از دولت روحانی ایراد میگیرن خسته شدیم از این همه دروغ و ریا کاری مردم هم که ماشالا هیچی دیگه واقعا نطراتون میخونم میگم حقمونه هر چی بلا سرمون میاد شما طرفدارای رئیسی هم فردا بهتون سلام میدم ببینیم شما میخواین چه طور مملکت داری کنید
ناشناس
۰۷:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
آیا همتی و مهرعلیزاده بازی با زنان را شروع کرده اند؟
همتی: 5 زن در کابینه
مهرعلیزاده: 3 زن در کابینه
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دکتر قاضی زاده: همه زن در کابینه :)
(بهترین جوابی بود به نظرم که میشد به این دوتا عوام فریب داد)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
به نام خدا
با سلام
لطفا اين مطلب فقط
به مسئولين اعلام گردد چرا که شخصا راضي نيستم اينچنين متني بنويسم اما چه کنم که دلم براي کشورم ايران اسلامي مي سوزد که مي بايد نمونه و سرمشق جهانيان در فرهنگ و اقتصاد و ساير موارد باشد و اين قابليت در مکتب اسلام وجود دارد. اين قيمتها جاي شرمساري است که پژو يا پرايد و مابقي خودروها به اين قيمتها ارتقا يابد به اين سرعت و همچنين مسکن و ساير اقلام ضروري مردم چون مرغ و ماهي و گوشت و ساير اقلام که براي بعضي خانواده ها دست يابي به بعضي از آن ها شايد تا پايان اين عمر فاني نيز ميسر نگردد. از خدا شرم نماييد و طرحي نو ارائه کنيد و بر بازار زمين و خودرو نظارت نماييد و قيمتها را کاهش چند برابري دهيد که اين به راحتي آب خوردن امکانپذير است اگر شده همين دانش بنيانها که مي گوييد يا سپاه يا هر ارگان ديگري که مي دانيد را وارد کارزار نماييد و آنها بسازند ،مواد اوليه هم که در کشور داريم . نبايد جوانان وطن و خانواده هاي اصيل ايران اسلامي اينگونه نگران معيشت باشند و روز بروز قيمت مسکن و خودرو بالا رود و پرايد از 10 ميليون و يا کمتر به 90 يا بالاتر برسد يا زمين به اين قيمت باشد که يک فرد معمولي جامعه پس از شايد 70 سال هم خانه دار نگردد و اين دزدي ها ي نفرت انگيز چرا بايد باشد که دل عالمي را رنجيده خاطر مي نمايد، و صدا و سيما و مسئولين نظارتي کجايند ،آيا نمي شود حال که بعضي موارد اعلام مي شود يک دزدي پس از ده سال کشف گرديده اين پول را به صورت وام بدون يک درصد سود در اختيار نفرات نيازمند جامعه يا افراد ديگر قرار داد چرا که بعضا بعضي خانواده ها با 100 ميليون تومان وام مي توانند زندگي خود و ديگران را تغيير دهند و دگرگون نمايند اما فقط مي گوييد اين مقدار اختلاس به بيت المال برگشت داده شده ، اصلا چرا بايد يک مفسد بتواند چندين سال بخورد و بدزدد بعد مشخص گردد،حال اين پول که ممکن بود هيج وقت هم برنگردد را حالا که موجود شده در اختيار مردم بگذاريد. به فکر دنياي آخرت باشيد که به ظاهر در اين دنيا مي توانيد خون ديگران را در شيشه کنيد و روز سخت دنياي باقي فرا خواهد رسيد و قطعا هيچ جوابي در بارگاه کبريايي خداي مهربان نخواهيد داشت چرا که اين فقر و افزايش افسار گسيخته قيمتها باعث متلاشي شدن کانون خانوادگي بسياري خانواده ها و بعضا لطمه به دين آنها مي گردد. زمين و خودرو را مي توانيد به قيمت مناسب با متراژ مناسب نه اينکه يک قفس 70 متري بسازيد و بگوييد مسکن ساختيم چرا که بسياري مفسده ها نيز بعدها بر آن مترتب مي باشد و کشور اين توانايي را دارد که هر سرپرست خانواري مسکن حداقل 200 متر در اختيار خود و فرزندانش داشته باشد چرا نمي کنيد.جوانان و پدر و مادر هاي جوان يا پيرشان در صورت بودن در قيد حيات و همچنين آنهايي که از اين دنياي فاني پر کشيده اند، نگران زندگي و اين وضعيت خانواده هاي خود هستند و از اين مسئله ناراحتند و همگي آبرودار. در همه زمينه ها اين دلال چرا بايد وجود داشته باشد ، يا در کشاورزي چرا خود کشاورز نتواند محصولات توليدي را با تدارک مکان مناسب براي وي از طريق دولت و با قيمت مناسب در اختيار مردم قرار دهد يا موضوع بورس چرا بايد به اين شکل باشد چرا که خيلي ها در آينده ممکن است دچار استرس و بيماري گردند آيا با اين ملت پاک بهتر نيست تا نظام صادقانه با مردم صحبت نمايد و براي مثال عنوان نمايد فلان مبلغ بايد وجود داشته باشد تا فلان پروژه در راستاي پيشرفت کشور اجرا شود و هيچ فرقي هم نمي کند مي تواند سود قابل قبولي چه در بانک يا چه در بورس به ملت تعلق گيرد و طرف نگران از دست رفتن آن سرمايه هم نباشد و توسط نظام تضمين داده شود و به تبع آن بعضي تحريک به خريد ارز و طلا يا زمين و ماشين نگردند، بلکه پس از فراخوان دولت، مردم صادقانه پولهاي در اختيار را با مدت معين شده در اختيار نظام بگذارند و واقعا پروژه هاي حياتي آينده ساز مملکت افتتاح و هر کارخانه يا کار يا پالايشگاهي که کارشناسان صلاح بدانند ايجاد گردد و خير آن که صد درصد سود سرشاري هم خواهد داشت نصيب جامعه و کشور گردد اما فقط حرف و حديث اين است که فلان شرکت زيان داد بهمان شرکت سود انچناني ندارد در حالي که واقعا محال است شرکت پتروشيمي سود اور نباشد يا حتي بستني فروشي ، حال در صدا و سيما بحث نخود و قيمت براي کشاورز را مي نماييد و اينکه قيمت خريد از کشاورز افزايش خواهد يافت ، از آن سر حتما مي خواهيد قيمت نخود را باز بالاتر ببريد و به دست مردم برسد . تاکي اين خيانتها بايد ادامه داشته باشد تا زنده ايد در اين دنيا و به شما فرصت داده شده کاري کنيد ، چرا بايد به روزي برسيم که در صدا و سيما ، نخود ، گوشت فقرا لقب گيرد يا همچنين چيزي لقب گيرد و بحث از داشتن پروتئين و ساير مواد مغذي آن گردد ، بله حتما هر نعمت خداوندي سرشار از مواد مغذي براي بدن است و خاصيت دارد اما اين سزاوار نيست که عموم مردم دسترسي به گوشت با قيمت مناسب نداشته باشد هر چند که ملت غيور و فرهيخته ايران، اسلام را به شکم نمي فروشند و تا زنده اند در راه اسلام تلاش و نسل خود را با دين حضرت محمد (ص) و راه و روش امام حسين(ع) وامام حسن (ع) و ابوالفضل(ع) و ائمه پاک و چهارده معصوم خداوند عالم تربيت خواهند نمود و باج به بيگانه نيز نخواهند داد در لباس خادم ، به خود بياييد تا دنيا به آخر نرسيده و ديگر فرصت جبران نداشته باشيد، اين ايران اسلامي را که خون شهداي بسياري براي آن ريخته شده از قبل انقلاب تاجنگ تحميلي و بزرگاني چون سردار حاج قاسم سليماني و شهيد حججي و شهيد خلبان محمد علي فرزين و شهيد پاسدار مصطفي فهيمي و شهداي غواص که با دستان بسته مقاوت نمودند و از انقلاب و اسلام دفاع نمودند و شربت شهادت نوشيدند و ساير همرزمانشان و چه بزرگاني که هر روز در حال بذل جانشان بي منت در راه خدا و اين کشور اسلامي اند و حتي نامي هم از آنها برده نمي شود را کمک نماييد تا پيشرفت نمايد و اگر نمي توانيد خيري برسانيد شر خود را کم کنيد و به سراغ کار خود برويد تا کار تحويل افراد پاک دست داده شود.
لطفا آقايان صدا و سيما و مسئولين و افرادي که دسترسي به اين متن داريد ، موضوع را به مسئولين که ارتباط داريد به صورت شفاف بيان نماييد و از ايشان مطالبه نماييد . بله ما منکر خدمات بسياري نيز که توسط نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تا به حال توسط سربازان و سرداران عزيزمان يا شهداي هسته اي چون شهيد احمدي روشن و ساير دانشمندان در زمينه هاي گوناگون انجام پذيرفته و در حال انجام است نيستيم. و کاملا مشخص است که سردمداران کشورهاي اروپايي و امريکايي يا رژيم اشغالگر قدس ، افکار شيطاني دارند و براي آن هزينه نيز مي کنند و همه مي دانيم که در بعضي زمينه ها نيز داراي دانش علمي اند اما اين چه دموکراسي است که حاضر به بهبود و اصلاح شرايط اين دنياي فاني با اين علم و ثروت نمي باشند ،پس آنها حقيقت را بيان نمي کنند و دوستدار بشريت نيستند چرا که اگر راست مي گويند بيايند و اين دنياي فاني را به يک بهشت کوچک تبديل کنند و به همه کشورها و نوع بشر از هر نژاد و رنگي خير برسانند و به همه خدمت نمايند. علي اي حال به فرياد خود و ملت برسيد و انقلابي اقتصادي رقم زنيد که بسياري انقلابهاي فرهنگي و ساير انقلابها نيز به تبع آن حاصل خواهد شد.خداوند،شهيد محسن فخري زاده را در سايه رحمت خود نگاه دارد و تبريک شهادت ايشان و بسياري نيروهاي مخلص علمي و نظامي و امنيتي که شهيد مي شوند براي اسلام و وطن و حتي نامي از آنها برده نمي شود. مسئله آب و فاضلاب خوزستان عزيز را حل نماييد ، با وجود دانشمندان عزيزي چون شهيد محسن فخري زاده که شهادت بر ايشان و رهروان راه حق مبارک باد و با دانشي که در مغز ايراني مي باشد ،چرا بايد با يک بارندگي که نعمت خدا و هديه به نسلهاي امروز و فرداست خانه مردم پر از آب گردد ،واقعا جاي شرمساري است که بعد از بارندگي زندگي مردم فلج گردد ، چرا آب رود خانه ها بايد هدر رود و به دريا بريزد، چرا نبايد در کشاورزي از آن استفاده گردد تا همه چيز آباد و زنده شود، بله همگي قبول داريم که پول دادن به کميته امداد امام خميني (ره) يا دادن وسائل يا کمکهاي مردمي به نيازمندان وظيفه افراد جامعه است اما ايا نبايد طوري مديريت گردد که اين عزيزان توسط وام و اموزش مناسب توانمند گردند و حتي کارآفرين گردند و خود، روزي خود را بدست آورند و اين مسئله کمک ، بيشتر در مورد خانواده هاي از کار افتاده و داراي معلوليت شديد صادق است ، حال آنکه تمام جوانان ايراني و افراد سالم توانايي انجام کار را دارند و خود مي توانند در صورت وجود برنامه ريزي شايسته و اختصاص بودجه به شکل صحيح به آنان و يا حتي گرفتن وام قرض الحسنه يا بلاعوض امور خود را اداره نمايند و در پيشرفت کشور سهيم باشند و ماهيگيري به آنان آموزش داده گردد و نبايد در ايران اسلامي شخص ضعيف از نظر مالي وجود داشته باشد و وجود افراد ضعيف از نظر مالي يا فقير در ايران اسلامي نتيجه عمل نکردن مسئولين به وظيفه ذاتي خود مي باشد که پس از ساليان سال هنوز بعضي افراد جامعه با نداري و فقر دست و پنجه نرم مي کنند، حال انکه در ايران اسلامي اگر توزيع ثروت به درستي انجام پذيرد ،هيچ فرد نيازمندي باقي نخواهد ماند و حتما بايد بررسي شود تا تمامي افراد جامعه ، مسکن و خودرو مناسب در اختيار داشته باشند و اين به سادگي قابل اجرا مي باشد،چرا با وجود بنياد برکت و آستان قدس رضوي و کميته امداد امام خميني (ره) و انواع خيريه ها ي ديگر بايد نفر نيازمند يا متکدي يا بدون مسکن و خودرو در جامعه وجود داشته باشد ، بله هر آزاده اي قبول دارد که صداي مظلوم در هر جاي عالم بايد پاسخ داده شود و ما افتخار مي کنيم که ايران نيزکمک کننده به مظلومان عالم باشد ، اما بايد در ايران نيز يک نفر نيازمند و محتاج نباشد و همزمان به ديگران بخاطر انسان دوستي و تعليمات اسلام ناب محمدي (ص) و مسائل سياسي و اقتصادي کمک رساند و اين قابليت در ايران اسلامي وجود دارد و فقط مسئولين بايد بخواهند که بودجه و بيت المال را بدرستي هزينه نمايند تا ديگر کشورها نيز از ايران ياد بگيرند و ايران توانايي سرمشق و الگو شدن را نيز دارد و به اميد خدا روزي برسد که نيازمندي در عالم نباشد و با حفظ شان انسانها از حقوق انساني برخوردار گردند ، اما دلالان و سياستهاي غلط مسئولين باعث اين نابساماني ها شده و وقتي هر چند وقت يکبار وام مسکن را افزايش مي دهيد، اين به معني اين مي تواند باشد که نه تنها عزمي براي کاهش قيمت زمين و مسکن وجود ندارد بلکه اين ذهنيت را در جامعه نشر مي دهد ،چه بسا خداي ناکرده ، تعمدي ، قصد بالا بردن قيمت مسکن و خودرو را داريد که نهايتا دسترسي به مسکن و خودرو براي بسياري به آرزو تبديل مي گردد و اين شايسته ايران اسلامي با اين همه نابغه و متخصص و منابع سرشار مادي و معنوي نيست ،آيا بهتر نيست ايران اسلامي قاطعانه و متفکرانه در مورد برجام و به درازا کشيده شدن آن و بحث تحريمها، تصميم گيري نمايد و ضرب الاجل زماني براي آمريکا و اروپاييان تعيين کند و به اين بازي طراحي شده توسط استکبار جهاني خاتمه دهد و چرا برنامه هاي کشور بر اين پايه طراحي نشود که تحريمها براي هميشه وجود خواهند داشت و توسط آنها هيچ گاه رفع تحريم واقعي و در عمل صورت نمي گيرد و چرا نبايد بحث استفاده از صنعت کشاورزي وساير منابع يا مراوده با کشورهاي ديگر جهان مد نظر قرار نگيرد و به اين داستان بي سرانجام خاتمه داده نشود. موقع خريد هرجنسي در بازار فروشنده قيمت فاکتور را نشان مي دهد و قيمت دلار را بيان مي نمايد اما با پايين آمدن دلار نه تنها قيمتها پايين نمي آيد بلکه افزايشي نيز مي شود و در مقابل ، بورس که هر روز قيمتها کاهشي مي گردد مگر شما در بورس خريد و فروش دلار مي کنيد ،اگر چنين است اين کار را خود مردم مي توانند انجام دهند هر چند که اصلا کار خوبي نيست چرا که عده اي که در بورس آمدند به اين نيت آمده اند که کار توليدي رونق پيدا کند و کشور نجات يابد چرا اين بحث دلال ها را حل نمي کنيد و از دور خارج نميکنيد تا هر گونه شک مردم نسبت به تعمدي بودن اين قيمتها برطرف گردد ،چرا قيمت هاي مسکن و خودرو و نهاده هاي دامي با وجود دانش علمي در کشور و داشتن منابع غني فولاد و ديگر معادن بايد قيمتها به حدي افزايش يابد که خريد مسکن مناسب يا خودرو براي تعدادي غير ممکن گردد و قيمت مسکن و خودرو به صورت تصاعدي بالا رود و اگر هم مقداري ناچيز پايين آيد گفته شود که قيمتها در حال رسيدن به تعادل است. چرا بايد عنوان شود که خودرو هر سه ماه افزايش قيمت داشته باشد. چرا زمين متراژ مناسب حداقل 200 متر در اختيار سرپرستان خانوار قرار نمي دهيد. چرا بحث تبديل وضعيت نيروهاي شرکت نفت يا معلمان يا پرستاران و ساير ارگانها که بعضا ساليان سال با حداقل حقوق و مزايا به اشکال گوناگون مشغول کار بوده اند را حل نمي کنيد و تصميم شايسته در اين مورد نمي گيريد چرا که عدم رسيدگي اصولي به اين امر تا بحال ، باعث ايجاد مشکلات فراواني در بين خانواده اين عزيزان و همچنين بروز التهاب در جامعه گرديده ، چرا کاغذ بازي ادارات را حذف نمي کنيد. چرا قيمت ميوه و خوراکي ها و ساير موارد بايد در دست دلال باشد. بحث قيمت شير و تخم مرغ و مرغ و روغن و ساير اقلام در صدا و سيما که تاکنون به نتيجه اي هم نرسيده ،مايه ننگ است و شرمساري. تمامي قيمتها را در سايتها و تلويزيون رسمي اعلام کنيد تا هيچ کس نتواند دلال بازي در آورد و قيمتها را بالا پايين نمايد،مگر چند نفر که از طرف دولت براي نظارت وارد چند مغازه شوند به عنوان کنترل بازار جوابگو است که تا به حال فقط همين مسئله را عنوان مي نماييد ،اگر قيمتها توسط نظام ارائه شود ديگر قيمت همه چيز مشخص است و نياز به اين همه هزينه نيز نخواهد بود.چرا وقتي مسئولين مخلص صنعت هسته اي به صورت واضح بيان مي نمايند که صادرات تضميني برق را به ما بسپاريد و ديگر ما نياز به اختصاص بودجه نداريم و تمام کارکنان خود در سراسر کشور را نيز با اين پول مديريت مي کنيم ، اين کار تاکنون انجام نگرديده و توليد برق هسته اي به اين منظور صورت نگرفته يا اب توسط اين صنعت ، شيرين سازي و در اختيار مردم و مملکت و کشاورزي اگر امکان دارد يا حتي صادرات قرار نمي گيرد، آن کارشناس يا مسئول يا گروه کاري يا تصميم گير که توانايي رد چنين درخواستي را دارد با چه علم و منطقي جلوي انجام اين کار را گرفته اند،چرا بايد در اين ايام کرونا با وجود مراعات عده زيادي و زحمات و رشادتهاي کادر درمان و گروه هاي جهادي و افرادي که براي رفع و دفع کرونا شبانه روز در تلاش مي باشند و در اين راه شهيد هم تقديم گرديده ، هر چند که مردم نيز خسته شده باشند يا بگويند جاده ها باز گردد براي مسافرت ، مسئولين اجازه دهند مردم عادي با خودرو شخصي به مسافرت روند و آمار مرگ و مير سه رقمي گردد ، چرا فاضلاب شهرها را بررسي نمي کنيد يا آب اشاميدني بعضي شهرها که ممکن است از برکه يا هوتک استفاده کنند را حل نمي کنيد. چرا مجلس و نظام اين مسئله را حل نمي کند و اصلا چرا بايد بعضي نفرات جامعه بيکار باشند و يا آنهايي که کار دارند و در خارج از شهر يا روستاي خود به صورت کارگري يا پيمانکاري مشغول به کارند در يکماه 5 يا 6 روز يا حتي کمتر مرخصي داشته باشند که از اين چند روز نيز مدتي را درگير رسيدن به محل خانه و خانواده اند و با اين شرايط چه کانون گرم خانوادگي براي اين خانواده ها متصور است و ايا پدر خانواده مي تواند با اين شرايط دوري از خانه،به شکل صحيح گرمابخش کانون گرم خانواده باشد، اي کاش روزي فرا رسد که تا حد امکان محل کار هر فردي در شهر خود باشد و اگر بايد بنا بر ضرورت يا تخصصي، فردي بيرون از شهر خود به کاري اشتغال يابد ،بيشتر از نيمي از ماه را در کنار خانواده باشد و اين مطلب شدني است و نيازمند تصميم مسئولان است، چرا که بسياري از ناهنجاري ها و متلاشي شدن بعضي خانواده ها منبعث از اين مسئله است، بنا به فرموده امامان شيعه و قرآن کريم هرآنچه براي خود نمي پسنديم براي ديگران نيز نپسنديم. چرا بايد بعضا در ايران اسلامي ، زن يا مرد جوان يا پير يا بچه کمسن متکدي يا نفراتي که تا کمر در سطل زباله جهت جمع آوري زباله براي فروش خم مي شوند و يا کودک کار وجود داشته باشد.
ناشناس
۰۹:۰۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
این کامنت بود ؟!
ناشناس
۰۹:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
چرا انقلاب بعد از 42 سال دنبال دزد و رانت خوار اختلاسگر باشه و با اینهمه مشکل طرف باشه؟
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
خوبی کامنت بلند اینه که هیچکس نمیخونه. حتی منتشر کننده.
ناشناس
۰۷:۳۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من طرفدار هیچ کدوم از نامزدها نبودم ، بعد از مناظره و مقایسه ی آقای رئیسی و همتی متوجه شدم هر دوشون هیچ برنامه خاصی ندارن و هر دو شون از یه قماشن ! اینا جوری حرف می زنن انگار که هیچ نقشی تو وضعیت موجود ندارن !
درباره گذشته اشون که آقای همتی که کارنامه اش سیاهه ، آقای رئیسی هم از حرف زدنش مشخصه تمام کاراهای این دو سال اخیرش برای انتخابات بوده که مردم تحت تاثیر قرار بگیرن که متاسفانه همه گرفتن و متعصب شدن !
به نظر من این نامزدها هیچ کدومشون واقعا صلاحیت ریاست جمهوری ندارن اما از بینشون میشه اقای قاضی زاده هاشمی رو برتر دونست !
همین که قدرت بیان داره و می تونه با تفکر و منابع به سوالات پاسخ بده یه نوع برتریه ! دیگران فقط دنبال اینن که بگن من خوبم !
لطفا متعصابه تصمیم نگیرین که از چاله بیفتین تو چاه !!!
از ما گفتن بود !
۴ سال پیشم فقط مردم از رو جو زدگی به روحانی رای دادن !!!
ناشناس
۰۹:۳۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
ازمقاله وانشای مهرعلیزاده طولانی تره!!!خخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
۰۹:۳۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کاملاً موافقم
ناشناس
۰۹:۳۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دقیقاً
ناشناس
۰۹:۵۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دقیقا همینه ولی حیف که مردم به اسم رای میدن نه به برنامه و فکر
ناشناس
۱۳:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
وقتی عمل خوب رو هم می بینید برای انکارش متوسل به انتخاباتی بودنش میشید و فقط به حرفای قشنگی که معلوم نیست تا چه حد قابلیت اجرا و عمل داشته باشه میچسبید اوضاع همین میشه
ناشناس
۰۰:۲۴ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
عزیز دل، این همه تایپ کردی؛ خسته شدی. بزار یچیزی بهت بگم تا خستگیت در بره : من به رئیسی رای می دهم، شما چطور؟
ناشناس
۰۷:۱۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
همتی =پدر دروغ
مهرعلیزاده =خود دروغ
ناشناس
۰۷:۰۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
همتی برای جمع آوری رای چگونه توهین و تناقض دارد:
- به رزمندگان دوران دفاع مقدس (جناب دکتر رضایی، دکتر زاکانی، دکتر جلیلی، دکتر قاضی زاده) می تازد.
- به جانبازان دوران مقدس (جناب دکتر زاکانی، دکتر جلیلی) می تازد.
- به علماء و فضلای علوم اسلامی و انسانی می تازد.
- به کارمندان می تازد (وقتی کلمه کارمند برای او استفاده می شود آنرا توهین میداند می گوید من فرمانده اقتصادی هستم من تایید صلاحیت شدم)
- قشر جوان، نسل جدید و تحصیل کرده را منحرف میداند (دم از جوان و جوانگرایی می زند اما مدیرانش همه از نزدیکان و مسن ها هستند)
- به شعور خانمها توهین می کند(دم از خانم و زن می زند اما مدیرانش همه مردند و تنها مشاور همسر اوست)
- به اقوام ترک و آذری زبانان توهین می کند(با خواندن چند جمله انشاء میخواهد به او رای دهند اما تاکنون بازدید و یا سفری برای حل مشکلات نداشته است).
آیا 40 سال پست و مسئولیت اقتصادی و بدون نتیجه مثبت برای کشور برای او کافی نیست؟
لطفا این موضوع را تا حد ممکن بازنشر دهید تا با انتخاب بهترین، پیشرفت کشور، امیدزندگانی و مهربانی رشد کند.
ناشناس
۰۶:۵۷ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
من از شورای نگهبان مشکوک هستم بخاطر اینکه اینهمه آدم سالم باسواد ودلسوز کاندید بودند رد صلاحیت کردند ولی آقای همتی که نقش بزرگی توی خرابی و هرج و مرج بازار و اقتصاد کشور داشته ودارند را تایید کردند کسی که در کشور خودش و جلو همکار خودش این قدر بی تربیت هست و در حال انفجار چطور میخواهد اف ای تی اف برای کشور برنامه ریزی کنه وبا دنیا تعامل داشته باشد این یکی مثل بز گر گله را گر میکنه خیلی دلسوز معتادا هستی برو بشین کنارشون یه دود بگیر یعنی چی میخواهی ملت را فدای اینا بکنی آقای مافیا اون جهانگيري تو را ول کرد توی معرکه خودش رفته بهت میخنده دلسوزی هم براش میکنه که تایید صلاحیت نشده
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
اینبار به نظرم شورای نگهبان خیلی هوشمندانه تر از قبل عمل کرده میگی چرا بخونش:
اولا این افراد لایق دارای صلاحیت و شرایط قانونی رو تا حد ممکن تو لیستشون گنجوندن
ثانیا چند تا خروج جنگی و فرد نکته سنج و منتقد سرسخت دولت وارد کردن تا مردم حرف دلشونو از دهن اونا هم بشنوند
ثالثا دوتا صندلی که همه فکر میکنند اشتباه شورای نگهبان بوده ، دقیقا درست ترین کارشون بود یعنی با اوردن حساب شده کسایی مثله اون دوتا که ویترین دولت فعلی و ویترین یه حزب منفعت طلب هستن که مثله سایر همدستاشون که قدرت عوام فریبی پایینی دارن و مدام سوتی میدن، ناکارامدی شونو نشون بدن (که دقیقا هم هرچی بیشتر دست و پا میزنن بیشتر پایین میرن و گند میزنن به خودشون) و تفاوت رنگ خدایی و رنگ باطل بیشتر دیده بشه و خوب و بد بیشتر از هم جدا بشند و اینم مطمئن باشن مردم اینبار گول اون ها رو نمی خورند و هیچ کدام رای نخواهد آورد ان شاءالله همه باهم یه انتخاب درست انجام میدیم فقط کافیه که به هم اثر گذار باشیم و اتحادمونو نشون بدیم

از نظر خودم (چه خارج و چه داخل احزاب) کلی افراد شایسته دیگه هم بودن که میتونسن جای اون دوتا مهره سوخته باشند اما برای اینکه عدالت بر قرار شه ، الزاما و از روی ناچار یه صندلی به حزب اصلاح و یه صندلی هم به دولت فعلی دادن تا داد بعضیا در نیاد که مارو محروم کردین و اینجور حرفا و گرنه پیرو حرفای خودت کلی فرد لایق تر دیگه بودن که میتونسن جای اون دوتا نخودی بشینن و چاره گر مملکت باشند /اللهم عجل لوليك الفرج
بنده خدا
۰۶:۵۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
آ.... همتی و مهرعلیزاده مشکلات و دق دقه مردم آب بازی توی پارک نیست، دق دقه مردم و زنان موسیقی رپ نیست ، دق دقه زنان و دختران پیامک نیست، دق دقه حرفهای صدمن یک غاز نیست دق دقه مردم مشکلاتی هست که افکار پوسیده شما و مانند شما در دولتهای کنونی و اصلاحات کمر پدران خانواده و زنان سرپرست خانواده را شکسته به عنوان نمونه: گرانی مسکن، گرانی اتومبیل ملی، گرانی لبنیات ، گرانی مواد پروتئینی ، گرانی پوشک بچه و ....و .... و.... عدم ازدواج دخترانی بر اثر مشکلات بسیاری که شما دق دقه آب بازی آنها را دارید پس مردم را ............... فرض نکنید.
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
درود بر قاضی زاده هاشمی
ناشناس
۰۹:۰۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دغدغه درسته
مهدی
۰۹:۲۰ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دردومناظره همتی پیامک به دخترروعنوان میکنه حالت اول دخترای خودش رومیگه حالت دوم دخترنجیب بااصل واصالت شماره اش دست اینوآن چی میکنه سوم اینکه شایددوست پسرشه که غیرمستقیم ازاین وضعیتش خوشش نمیاد وعاشق پول باباشه؟!
ناشناس
۰۶:۴۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
حضرات جوری حرف میزنن انگار سوپر من هستن از سوئیس برای نجات کشور تشریف آوردن و انگار نه انگار تک تکشون طرف این 42 سال کذایی مسبب بدبختی مردم و از بین رفتن تمام سرمایه های کشور بودن. عجیبه
نا شناس
۰۶:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
سلام
کاندیدای محترم نباید هرقولی که رسید بدهند،اولا سربازی که از اختیارات رئیس جمهوری نیست که بخواهد ببخشد بلکه تحت فرماندهی کل قوا است، ثانیأ همانطور ی که در دنیا شاهد هستیم همه کشورها نیروهای مسلح دارند وهیچ کشوری بدون نیروی مسلح نیست زیرا هر کشوری نیاز به امنیت واقتدار دارد اگر این طور باشد که به راحتی کشورها سقوط می کنند، لطفا با احساسات جوانان عزیز بازی نکنید. و به فکر اشتغال و ازدواج و مسکن جوانان عزیز باشید. آنهاآینده سازان وافتخارات وسرمایه های کشورند.
ناشناس
۰۶:۳۳ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
طرح سئوالات مهندسی شده است وخواسته مردم نیست !!!
ناشناس
۰۶:۳۱ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
بیوگرافی مالی کاندیدا ها را روشن کنید چه دارند وچه ندارند وکجا زندگی می کنند واز کجا آورده اند ؟!؟! آیا سهامدار شرکتی هستند و.....
ناشناس
۰۶:۲۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
دغدغه های متفاوت !!!دغدغه ها فرق فو کوله :مردم دغدغه نیاز های اولیه دارند و در آن مانده اند وانحصار طلبان قدرت دغدغه مهندسی انتخابات !!!
ناشناس
۰۶:۲۲ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
تعارض منافعی بین کاندیدا ها نیست !!! زیرا همه این هفت نفر از درون حاکمیت بر سر مردم خراب شده اند !!!!اگر گوشت یکدیگر را بخورند استخوان را نگه میدارند !!!!
محمد
۰۰:۲۱ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
فقط رئیسی.
ناشناس
۰۶:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
در انتخابات این دوره : یکی برای همه !!!! همه برای یکی !!!