سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد خیار به سبک تایلندی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد اگرچه اصولا در کنار غذای اصلی سرو می‌شود، اما با تنوع بالا و طعم بی نظیری که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده و به جایگاه غذای اصلی هم ارتقاء پیدا کرده است.

خوبی سالاد این است که هرکس می‌تواند سالاد مورد علاقه اش را بسازد و با ترکیب سبزیجات و مواد دلخواه سالاد مخصوصش را تهیه کند. در سرتاسر دنیا سالاد‌های بیشماری وجود دارند که برخی از آن‌ها محبوبیت و شهرت بیشتری پیدا کرده اند. در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خیار بزرگ: ۲ عدد
سرکه سفید: یک سوم پیمان
شکر: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده: نصف قاشق چای
نمک: نصف قاشق چایخوری
لوبیای سویا: یک چهارم پیمانه (پخته شده)
پیاز: یک عدد کوچک
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی کوچک، سرکه، شکر، روغن، نمک و فلفل قرمز را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
خیار‌ها را حلقه حلقه می‌کنیم.
پیاز‌ها را به شکل خلالی خورد می‌کنیم.
خیار را به همراه لوبیای سویا، جعفری و پیاز در ظرفی ریخته و سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم.
پس از مخلوط کردن مواد سالاد، آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و سپس، سرو می‌کنیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.