سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخن روز؛

انتخابات ایران و تاثیرات بین المللی

انتخابات در هرکشوری علاوه بر تاثیرات داخلی تاثیرات خارجی هم دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، انتخابات کشور عزیزمان ایران وارد شماره معکوس روز‌های باقیمانده شده و در این روز‌های مانده تا انتخابات سرنوشت ساز ۲۸ خرداد، رقبای انتخاباتی ریاست جمهوری مشغول تبلیغات هستند و هرکدام از طرفداران سعی دارند نامزد انتخاباتی مد نظر خود را در بین افکار عمومی مقبول کنند تا بتوانند رای بیشتری به سبد او بیافزایند.

صرف نظر از این که در انتخابات چه فردی یا حزب و گروهی مقبول مردم خواهد افتاد و منتخب مردم می‌شود، اگر نگاهی کلانتر به انتخابات بیاندازیم می‌بینیم که انتخابات علاوه بر تاثیرات داخلی تاثیرات خارجی هم دارد.

ریاست جمهوری بعد از رهبری مهم‌ترین پست سیاسی در کشور ماست و به سبب اینکه این پست اختیارات بسیاری دارد و رئیس جمهور منتخب به محض اراده می‌تواند تصمیماتی بگیرد که تبعات مثبت یا منفی خواهد داشت.

تاثیر این تصمیمات هم در عرصه داخلی قابل مشاهده است و هم در عرصه خارجی و بین المللی و هر تصمیم رئیس جمهور منتخب می‌تواند بر عزت ملت ایران بیافزاید و یا می‌تواند این عزت را کم رنگ کند.

انتخابات از دوجنبه اهمیت دارد یکی مشارکت بالا و دیگری انتخاب خوب که هر دو جنبه در عرصه داخلی و عرصه بین المللی تاثیرات خود را دارد.

انتخاب خوب و انتخاب فردی دلسوز، کارآمد و شجاع و با کفایت و تدبیر هم کشور را رو به جلو می‌برد و هم در جامعه و زندگی فرد فرد ما ایرانیان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

اما نکته جنبه دوم میزان مشارکت مردم در انتخابات است، با انتخابات ۲۸ خرداد رئیس دولت جمهوری اسلامی ایران برای ۴ سال انتخاب خواهد شد و در این ۴ سال هر تصمیمی بگیرد بر زندگی فرد فرد ما ایرانیان تاثیر خواهد داشت.

این انتخاب صورت خواهد گرفت و رئیس جمهور منتخب چه با مشارکت زیاد و چه با مشارکت کم رای دهندگان رئیس جمهور قانونی خواهد بود.

اما مشارکت بالا منجر به دولتی قوی خواهد شد که در عرصه خارجی و روابط بین الملل تصمیمات و پیام هایش نافذ خواهد بود و موجب می‌شود دشمنی که اکنون فشار‌ها را برای شکستن ملت ایران زیاد کرده کوتاه بیاید.

و اگر مشارکت پایین باشد منجر به دولتی ضعیف خواهد شد که در عرصه خارجی و روابط بین الملل تصمیمات و پیام هایش کم اهمیت خواهد بود و در نتیجه دشمن فشار‌ها را افزایش می‌دهد و زیاده خواهی خواهد کرد.

پس این تک تک ما ایرانیان هستیم که باید تصمیم بگیریم که انتخابات پیش رو که به هرصورت برگزار و رئیس جمهور هم انتخاب خواهد شد با مشارکت بالا باشد و یا مشارکت پایین، تصمیم با ما مردم است  که دولت منتخب قوی باشد یا ضعیف باشد.

انتهای پیام / ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.