سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر امور فوریت‌های شرکت برق قم؛

همکاری خوب مشترکان صنعتی، کشاورزی و اداری در قم به مدیریت برق کمک کرد

ارجمندزاده گفت: همکاری خوب مشترکان بخش‌های صنعتی، کشاورزی و اداری در رعایت الگوی مصرف باعث جلوگیری از خاموشی در مشترکان خانگی و تجاری شد و به مدیریت مصرف برق در استان کمک کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سید محمد ارجمندزاده مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: برخی صنایع این امکان را دارند که روزانه چند ساعت برق خود را خاموش کنند، این اقدام از قطعی برق در بخش صنایع جلوگیری می‌کند.

 مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع نیروی برق قم عنوان کرد: با چنین مشترکانی توافق کرده‌ایم تا در ساعات اوج مصرف چند ساعت نسبت به خاموش کردن دستگاه‌ها اقدام نمایند و پاداش این مشترکان روی قبض برقشان اعمال خواهد شد.

ارجمندزاده بیان کرد: با توجه به این‌که مشترکان کشاورزی اکثرا صاحب چاه آب هستند، در صورت همکاری و خاموش کردن چاه‌ها از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۶ عصر، هزینه قبض برقشان رایگان می‌شود.

 مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع نیروی برق قم بیان کرد: با مشترکان تجاری به‌ویژه در مراکز عمده و پاساژ‌ها نیز هماهنگ شده است، حدفاصل ۱۲ ظهر تا ۱۷ عصر تعطیل کنند تا مدیریت مصرف داشته باشیم و مجبور به خاموشی نشویم.

ارجمندزاده افزود: در صورتی که همکاری لازم صورت نگیرد، مجبور به قطع فیدر مشترکان کشاورزی می‌شویم و اگر عبور از خط مجاز مصرف ادامه داشته باشد، برق مشترکان خانگی نیز قطع می‌شود که مطلوب ما نیست.

به گفته ارجمندزاده، مشترکان اداری نیز موظف هستند از ابتدای صبح برق مصرفیشان را نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد و از ساعت ۱۲ و نیم تا پایان وقت اداری نیز ۱۰ درصد کاهش دهند.

مدیر امور فوریت‌های شرکت برق قم یادآورشد: از مشترکان خانگی و تجاری نیز که نسبت بالایی از مشترکان برق قم را تشکیل می‌دهند، انتظار داریم الگوی مصرف از جمله تنظیم درجه حرارت کولر، عدم استفاده از وسایل پرمصرف مثل اتو، جاروبرقی، لباسشویی و ظرف‌شویی در ساعات اوج مصرف از ۱۲ ظهر تا ۱۷ عصر را رعایت کنند.

او گفت: با توجه به این‌که سقف پیک مجاز به‌صورت روزانه اعلام می‌شود، مکلف هستیم این سقف را برای رعایت وضعیت پایداری شبکه و عدم قطع برق رعایت کنیم که این مساله را می‌توانیم از طریق این اقدامات محقق کنیم.

 مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع نیروی برق قم بیان کرد: در چند روز گذشته این موضوع کاملا محقق شده و قم جزو استان‌هایی بود که مصرف برق مشترکانش از حد مجاز عبور نکرده است.

ارجمندزاده با بیان این‌که در حال حاضر خاموشی‌ها به استان‌ها سپرده شده است، افزود: اگر از حد مجاز عبور کنیم، اختیار خاموشی‌ها از استان خارج می‌شود و به‌صورت سراسری از مرکز برای قطع بار اقدام می‌کنند.

او با بیان این‌که از ۶۰۰ هزار مشترک برق قم، ۴۸۰ هزار مشترک خانگی است، افزود: خاموشی در هر سطحی که انجام شود و در هر نقطه و برای هر مشترکی، دردسرساز خواهد شد.

مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع نیروی برق قم با اشاره به این‌که کوچک‌ترین اقدامات از جمله خاموش کردن یک لامپ اضافه می‌تواند به گذر از این بحران کمک کند، گفت: شاید برخی مشترکان تصور کنند خاموش کردن یک لامپ تاثیری در کاهش مصرف برق نداشته باشد، اما وقتی ۴۸۰ هزار لامپ هم‌زمان خاموش می‌شود، اثرش در وضعیت و مدیریت بار مشخص می‌شود و با این تعداد لامپ موفق می‌شویم برق تعداد زیادی از مشترکان بخش صنعتی که به‌واسطه مصرف بالا دچار مشکل شده‌اند را روشن نگه داریم.

به گفته ارجمندزاده، میانگین سقف پیک مجاز در هفته جاری ۶۷۰ مگاوات بود که این میزان نسبت به این بازه زمانی مشابه سال گذشته بوده است.

در حال حاضر بیش از ۵۷۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.