سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هسته کدام میوه‌ها کشنده است؟

هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از العربیه، محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

به گفته او هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.

مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلی‌گرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: میوه ها ، بادام
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۰۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۲
سلام هسته زردآلو چند نوع هست اونایی که هسته کوچیک داره تلخه ولی با این حال ما جمع میکنیم و میشکونیم چون تلخه میجوشونیم وچند بار آب توض میکنیم وبو میدیم میخوریم خیلی خوشمزه هستش حالا گونی گونی میفروشن
ناشناس
۰۹:۱۵ ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
فکر کنم خبر خوب ترجمه نشده .......
ناشناس
۱۹:۰۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
دقت کردین از زمانیکه میوه و گوشت و....گران شده دانشمندان چقدر به زیانهای آن پی برده اند و مرتب توصیه میکنند نخورید
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
من از زمانیکه بیاد دارم زرد آلو رو به عشق هسته هاش میخوردم حتی هسته های دیگران را هم جمع میکردم میشکستم و مغزش را میخوردم .کودکی چه دوران شیرینی دارد
ناشناس
۱۴:۴۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
منظورش اینه که قبل شکستن یخوری بپره توگلوت . در اون صورت میمیری .....والااااا
سردارایرانی
۱۴:۱۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
بخدا نمیدونم این مسائل و مباحث از کجا میاد؟؟!! من خودم بشخصه چند کیلو هسته زردالو و بادام تلخ رو مصرف کردم،نمیدونم اینا چی میگن از کجاشون در میارن؟!!!! البته بادام تلخ رو میجشونیم بعد خشک که شد،برشته میکنیم ،فوق العاده است،بعنوان یکی از آجیلها در ایام عید و بقیه سال استفاده میکنیم خیلی جاهای کشور اینکار رو میکنند،واقعاً در شگفتم اینا چی میگن!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۶:۳۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
ما بهش میگیم مغز پَرِکی.عاشقشم .خوشمزس
علی
۱۴:۰۲ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
والا من شده روزی چند صد گرم هسته زردآلو خوردم!!
اتفاقا هسته زردآلو ضد سرطان هست
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
شاید منظورش هسته ی زردآلو با پوست سختش باشه:)
البته من حتی همون هسته ی زردآلو با پوستش هم پریده توی گلوم و بلعیدمش. چیزیم هم نشده.
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
اتفاقا هسته تلخ زردآلو و بادام برای درمان استفاده میشه...
احمد
۱۳:۰۶ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
سلام آن هسته زرد آلوئی که خطرناک است هسته تلخ زرد آلو است نه هسته شیرین
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
من بیشتر از صد گرم هسته زردالو خورده ام هنوز هم زنده هستم
m
۱۲:۵۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
خودش در متن گفته هر چه تلخ تر باشد خطرناک تر است. مثل هسته هلو که تلخ است. این هسته زرد آلو که ما میخوریم اصلا تلخی ندارد و تعداد گونه های زردآلو که در جهان است زیاد است. احتمالا منظورش زردآلوهایی هست که هسته تلخی دارند.
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
چرت گفته ما یه عمره میشکونیم و میخوریم الحمدالله هم هیچ طوری نشده
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
خطرناک تر از همه اینها هسته زردالو هست خیلی مواظب باشید
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
سلام هسته زرد آلو که کشنده نیست.ما یه عمر داریم استفاده میکنیم.هسته آلو و هلو هم خیلی ضخیم و محکم هستند و اگه کسی بخوره هضم نمیشن و کامل دفع میشه.خداخودش حواسش به اینها هست.هسته سیب رو هم اگر نجویم هضم نمیشه و کامل دفع میشه
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
ما که شده نا صدتا مغز زردآلو خوردیم و زنده ایم و چیزی نشده آخه
م
۱۱:۱۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
اقا برید مغز هسته زردالو شیرین رو تفت بدین ببینین چه طعمی داره، چی فهمیدن اینا؟
ناشناس
۱۱:۰۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
از قدیم خیلی ها هسته زرد آلو می خورم و طرفدارهای زیادی داره
احمدی
۱۱:۰۷ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
چقدر تناقص هست تو برخی موارد یه جا نوشته بود به گفته دانشمندی که اسمش خاطرم نیست ، گفته بود مردم باید به جای سیب ، هسته آنرا بخورند چون 90 درصد خاصیت سیب در هسته آن است !
رضا
۱۰:۳۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
میوه رو دیدی سلام ما رو بهش برسون داداش، تو این زمونه ما نمیتونیم میوه بخریم چه برسه بخواهیم بدونیم کدوم میوه ها هسته اش کشنده است. دلت خوشه به مولا
مجید
۱۰:۲۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
ببخشید اما من فکر میکنم چرنده این مطلب چون ماهمیشه هسته زردآلو و بادام تلخ کوهی میپزیم میخوریم .
محسن
۰۹:۵۶ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
ما دهه شستی ها زردآلو رو که میخوردیم همه هسته هاش رو هم میشکستیم میخوردیم تا الان هم هیچیمون نشده
ناشناس
۰۹:۵۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
من تا حالا کلی هسته ی زردآلو، بادم تلخ خورم و سیب را هم با هسته و بقیه بخش هاش می خورم.
ناشناس
۰۸:۵۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
هسته زردآلو بصورت گسترده در ایران در شیرینی ها و محصولات غذایی بنام و بجای بادام مصرف میشود و با این حساب خطرناک هستند