سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هلی کوپتر نبوغ قرار است پس از برطرف شدن مشکلش پرواز جدیدی را شروع کند

هلی کوپتر جدید ناسا که در حال انجام ماموریت آزمایشی در مریخ است پس از رفع مشکلش در حال آماده شدن برای پرواز بعدی است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سی نت؛ هلی کوپتر نبوغ در ماه گذشته لحظات پر تنشی را پشت سر گذاشت و در ششمین پرواز خود با وجود مشکلی که در کنترل برایش پیش آمد، خوش شانس بود. این هلی کوپتر از مشکل حین پرواز جان سالم به در برد و به راحتی روی زمین فرود آمد و همین حل مشکل زمینه را برای پرواز هفتم این مریخ نورد فراهم کرد.


بیشتر بخوانید


نبوغ در حال آمادگی برای پرواز هفتم

ناسا روز جمعه اعلام کرد که پرواز بعدی زودتر از یکشنبه، ۶ ژوئن نخواهد بود. دریافت داده‌ها و به روزرسانی‌ها از مریخ به زمان نیاز دارد، بنابراین ما منتظر شنیدن جزئیات و اینکه آیا نبوغ می‌تواند این آخر هفته پرواز کند یا خیر هستیم. ناسا گفت: "صرف نظر از تاریخ پرواز، داده‌ها طی سه روز بعدی به زمین بازگردانده می‌شوند. "

در حالی که مشکل فنی پیش آمده برای نبوغ نگران کننده بود، مریخ نورد استقامت توانست تأیید کند که نبوغ در یک مکان امن قرار گرفته است. پرواز هفتم دومین باری است که هلی کوپتر نبوغ در محلی که قبلاً بررسی و برنامه ریزی نشده، به زمین می‌نشیند. داده‌های مدارگرد نشان می‌دهد که این پایگاه جدید عملیاتی نسبتاً مسطح است و انسداد‌های سطحی کمی دارد و همین موضوع به تیم نبوغ برای برنامه ریزی فرود این هلی کوپتر کمک می‌کند.

هلی کوپتر نبوغ برای آزمایشات سطح مریخ و ارسال داده‌ها به زمین طراحی شده و در طول این ماموریت ثابت کرده که پرواز با کنترل نیرو در سیاره دیگری امکان پذیر است و اکنون مرحله جدیدی از آزمایشات شروع شده که در آن ناسا در حال بررسی چگونگی استفاده از نبوغ به عنوان پیشاهنگ و دستیار مریخ نورد استقامت است.

گفتنی است؛ هلی کوپتر نبوغ در حال حاضر یک موفقیت برای ناسا محسوب می‌شود و هر پرواز جدید یک امتیاز برای این آژانس فضایی است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
به راحتی روی زمین نه روی مریخ فرود آمد