وی تصریح کرد: این نمایشگاه که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، با برنامهریزی و هماهنگی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بینالمللی چابهار و مشارکت بخش خصوصی تا ۱۵ خردادماه ۱۴۰۰ در محل دائمی نمایشگاههای چابهار، با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود فرصت مناسبی برای رشد و بالندگی اکوسیستم کارآفرینی در چابهار را فراهم کرده است.
آبروش افزود: دانشگاه بینالمللی چابهار در سالهای اخیر همواره در عرصه نوآوری، فناوری و نوآفرینی در سواحل مکُران پیشتاز بوده است و با ارائه مجموعه تسهیلات و امکانات ویژه در مرکز رشد و مرکز نوآوری خود توانسته است در حمایت از کارآفرینان نوپا و بالغ بومی تاثیرگذار باشد.
وی گفت: از برنامه های ویژه مراکز رشد و نوآوری دانشگاه بینالمللی چابهار در این نمایشگاه میتوان به "برنامه جذب و ارزیابی سریع" ویژه کارآفرینان نوپا، برنامه "Reverse pitch" یا همان تبلیغ، ویژه استخراج هدفمند نیازهای دانش بنیان صنایع حاضر در نمایشگاه، و برنامه "از مشاور بپرس" با حضور مشاوران کارآفرینی حاضر در نمایشگاه اشاره کرد. «بیش از ۲۰ شرکت دانشبنیان و صنعتمحور در این نمایشگاه شرکت کردند.
مزیت عمده منطقه آزاد چابهار نسبت به سایر مناطق آزاد کشور از یکسو، امکان دسترسی سریع به آبهای آزاد اقیانوسی هند و از سوی دیگر، اتصال به شبکه راههای زمینی کشور است.
فراهم شدن زیرساختها و میلیاردها ریال سرمایهگذاری کلان دولت و تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه سواحل مَکُّران، چابهار را به یکی از مراکز مهم اقتصادی تبدیل کرده به طوریکه هماینک آماده سرمایهگذاری از سوی سرمایهگذاران داخلی و خارجی شده و آینده درخشانی برای سیستان و بلوچستان و استانهای شرقی و جنوب شرقی کشور نوید میدهد.
انتهای پیام/گ