سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ پنجابی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ پنجابی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، مرغ پنجابی غذایی است از کشور هندوستان که بسیار هم خوشمزه است و در هند طرفداران زیادی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستورالعمل این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

کره ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
ران مرغ ۲ عدد

طرز تهیه:

کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه‌های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۵۷ ۱۶ خرداد ۱۴۰۰
مقدار آب مرغ پنجابی در دستور نوشته نشده