سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

عرضه مرغ بالاتر از قیمت مصوب در سایه کمبود نظارت/ قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۶ هزار تومان

رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی عرضه مرغ بالاتر از قیمت مصوب را ناشی از سودجویی و نبود نظارت در بازار اعلام کرد.

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: با توجه به تعطیلات پیش رو، مصرف مرغ در استان های شمالی به علت مسافرت افزایش می یابد، اما بنابر ساز و کار تعریف شده مرغداران نمی توانند بالاتر از قیمت مصوب، مرغ تولیدی خود را عرضه کنند.

وی افزود: علی رغم افزایش مصرف، قیمت مرغ نباید هیچ گونه نوسانی داشته باشد و همواره مغازه داران مکلف به عرضه با نرخ مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان هستند.

اسداله نژاد عرضه مرغ بالاتر از نرخ مصوب را ناشی از سودجویی و نبود نظارت ها دانست و گفت: در شرایط کنونی که مرغدار مرغ را با قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان یا حداکثر بنابه توافق با کشتارگاه ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه می کند، مغازه داران به دلیل حاشیه سود مرغ زنده با گرم نباید قیمت را تغییر دهند و به عبارت دیگر عرضه با نرخ بالای ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان گرانفروشی است که متاسفانه در سایه نبود نظارت، رهایی بازار و سودجویی اتفاق می افتد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم، بیان کرد: روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تن مرغ در سطح کشور عرضه می شود که با این وجود مشکلی در تامین مرغ مورد نیاز وجود ندارد و تنها مشکلات سیستم توزیع، نظارت بر توزیع و قیمت منجر به التهابات بازار شده است.

وی درباره آینده مرغ در بازار بیان کرد: با توجه به تنش گرمایی و کاهش جوجه ریزی که اتفاق می افتد، نمی توان پیش بینی دقیقی راجع به بازار داشت و نوسانات فعلی ناشی از سودجویی هاست که بعد از کشتار اتفاق می افتد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه تغییری نداشته است، گفت: قیمت کنونی هر قطعه جوجه ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان است.

اسداله نژاد ادامه داد: پیش بینی جوجه ریزی خرداد بر مبنای آمار تولید است که بنده به آمار و ارقام جوجه ریزی کاری ندارم، چرا که مهم عرضه مرغ در پایان ماه است که میزان اعلامی باید راست آزمایی شود.

این مقام مسئول با انتقاد از تاخیر در توزیع نهاده های دامی بیان کرد: توزیع نهاده از طریق سامانه بازارگاه همچنان با تاخیر روبروست که با این وجود به نظر می رسد عزم و اراده حدی برای حل مشکل سامانه بازارگاه و تخصیص دان به کارخانجات برای توزیع به مرغدار وجود ندارد.

وی در پایان درباره تاثیر قطعی برق بر میزان تلفات مرغ تصریح کرد: در فصل گرما با تلفات استرس گرمایی در بسیاری از واحدها با تلفات ۴ تا ۵ درصدی روبرو هستیم و تاکنون گزارشی از تلفات قطعی برق نداشتیم، هرچند قطعی بیش از ۲ ساعت برای واحدهایی که سیستم برق مناسب ندارند و سن گله بالا باشد، می تواند خسارت جدی وارد کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.